Elég.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Savio Szent Domonkos Bosco Szent János Laura Vicuña.
Advertisements

A HÁROM FA.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
8 Klikkelj az egérrel!.
Kis Angyalkák.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Ha Isten egy pillanatra elfelejtené, hogy én csak egy rongybábu vagyok, és még egy kis élettel ajándékozna meg, azt maximálisan kihasználnám. Talán nem.
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
Boldogsághoz vezető út
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
( Képváltás kattintásra )
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
A barátságunk : drága kincs....
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Legyen szép napod! 1.
Tibeti személyiségteszt
Feltétel nélküli szeretet
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
ANTOINE DE SAINT-EXUPERY:
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
EGY OLYAN KÜLÖNLEGES SZEMÉLYNEK, MINT AMILYEN TE VAGY !
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Kőbe vésve.... Két barát ment a sivatagban. Összevesztek, és az egyik képen törölte a másikat, aki megsértődött. Anélkül, hogy szólt volna bármit is,
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Gabriel García Márquez
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Antoine de Saint- Exupéry:
AZ ÉLET ÉVSZAKAI Volt egy öreg ember, akinek volt négy fia. Hogy a fiai világot lássanak és tanuljanak elküldte őket a messzi távolba egy körtefa felkutatására.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Napra Valentin.
FONTOSAK VAGYUNK EGYMÁSNAK...
Kis Angyalkák.
Olvasd lassan és csendben!.
Életige 2008 június Szöveg: Chiara Lubich.
Valami aggaszt, vagy idegesít?
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Kőbe vésve ....
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Ezt a táncot neked ígértem,
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Kőbe vésve ....
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
Azt mondják.
Kedves Fiam ....
VERS RÓLAD.
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
A BOLDOGSÁG TITKA.
Kértem Istent ….
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Olvasd lassan és csendben!
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Elég.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Kőbe vésve ....
Antoine de Saint- Exupéry:
Előadás másolata:

Elég

Nemrégiben végighallgattam egy anyuka és a lánya beszélgetését a reptéren töltött közös idejük utolsó pár percében. Már bejelentették a járatot. A biztonsági kapu közelében megölelték egymást, és az anya ezt mondta lányának: "Szeretlek, és eleget kívánok neked." A lány így válaszolt: "Édesanyám, a közös életünk több mint elég volt. Szeretetednél többre nem is volt szükségem. Én is eleget kívánok neked, anyu."

Megpuszilták egymást, majd a lány távozott Megpuszilták egymást, majd a lány távozott. Az anya odasétált ahhoz az ablakhoz, amely mellett ültem. Ahogy ott állt látszott, hogy szüksége van, és vágyik is arra, hogy kisírja magát.

Megpróbáltam nem megsérteni privátszféráját érdeklődésemmel, de ő örült nekem és ezt a kérdést szegezte hozzám: "Köszönt el ön valaha is valakitől úgy, hogy tudta, ez a végső búcsújuk?" "Igen", válaszoltam én. "Bocsássa meg érdeklődésemet, de mitől ez a végső búcsújuk?" "Öreg vagyok, és ő olyan messze lakik tőlem. Kihívásoknak nézek elébe, és az, az igazság, hogy a következő utam vissza már a temetésemre lesz" mondta ő.

Amikor elbúcsúztak egymástól, hallottam, hogy eleget kívánnak egymásnak. Megkérdezhetem, hogy ez mit jelent?" Mosolyogni kezdett. "Ez egy jókívánság, ami korábbi generációktól lett továbbadva. A szüleim mindenkinek mondták."

Egy pillanatra elhallgatott és úgy nézett ki, mint aki próbál minden részletre visszaemlékezni, majd még jobban mosolyogni kezdett. "Amikor azt mondtuk, "Eleget kívánok neked" azt kívántuk a másik számára, hogy élete végéig elegendő legyen neki a jó dolgokból." Majd, felém fordulva, az alábbi jókívánságot osztotta meg velem, mintha emlékezetből idézte volna:

Elegendő napsütést kívánok számodra, hogy jókedved legyen bármilyen szürkének is tűnnek napjaid.

Elegendő esőt kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld a napot. Elegendő boldogságot kívánok neked, hogy szellemed élő és örökkétartó legyen.

Elegendő fájdalmat kívánok neked, hogy még az élet legkisebb örömei is nagyobbnak tűnjenek. Elegendő nyereséget kívánok neked, hogy vágyaidat kielégítse.

Elegendő veszteséget kívánok neked, hogy még jobban megbecsüld mindazt, amid van. Elegendő köszöntést kívánok neked, hogy felkészítsen a végső búcsúra.

Ekkor sírva fakadt és elsétált. Azt mondják, egy percbe kerül egy különleges embert találni, egy órába megbecsülni, egy napba szeretni; viszont egy egész életbe elfelejteni.

SZÁNJ ARRA IS IDŐT, HOGY ÉLJ.... Csak, ha kívánod, küldd ezt a történetet tovább azoknak az embereknek, akiket sose fogsz elfelejteni, és annak se felejtsd el visszaküldeni, akitől te kaptad. Amennyiben senkinek se küldöd el, azt jelentheti, hogy annyira sietsz az életben, hogy a barátaidról megfeledkeztél. SZÁNJ ARRA IS IDŐT, HOGY ÉLJ....

Minden számomra fontos embernek szeretettel!