GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ K ONCEPCIÓ A GAZDASÁG - ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR TUDOMÁNYOS TEVÉKENYSÉGÉNEK TERVEZÉSÉRE, SZERVEZÉSÉRE ÉS.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MTA Regionális Kutatások Központja Együttműködési irányok és kapcsolathálózati struktúrák a hazai kis és közepes méretű vállalkozások körében GENERÁCIÓK.
Advertisements

1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
Magyar Oktatók és Kutatók Nyugaton A nyugati magyar szellemi potenciál feltérképezése és reintegrációjának lehetősége a magyar tudományos életbe Magyar.
Alapképzések a Debreceni Egyetem Informatikai Karán
SZIE Enyedi György Regionális Tudományok Doktori Iskola
1 Hasznosítható pedagógiai konzekvenciák a K+F területén Veszprém Workshop Prof. Dr. Bábosik István Prof. Dr. Bábosik István
I NFORMÁCIÓS T ÁRSADALOM T ECHNOLÓGIÁI PÓLUS Dr Magyar Gábor BME
Nyitórendezvény „Szak-nyelv-tudás” – Az idegen nyelvi képzési rendszer fejlesztése a Debreceni Egyetemen TÁMOP D-12/1/KONV
Pelech Dávid Budapest Duna Kontakt Pont
Intézményfejlesztési Terv
Tanulmányi rendszerek kommunikációs szerepe a felsőoktatási intézményekben. FELSŐOKTATÁS NYILVÁNOSSÁGA KONFERENCIA, 2005.
MTA Távközlő Rendszerek Bizottság tevékenysége Sallai Gyula, elnök Imre Sándor, titkár.
Szabó Pál ELTE TTK Regionális Tudományi Tanszék Budapest.
A Selye János Egyetem Gazdaságtudományi Karán folyó kutatások Szabó Ingrid Szabó Ingrid dékánhelyettes dékánhelyettes.
Az MTA Közlekedéstudományi Bizottság Logisztikai Albizottság tevékenysége Dr. Kulcsár Béla tanszékvezető egyetemi tanár BME Közlekedésmérnöki Kar Építőgépek,
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
A CIVIL SZERVEZETEK ÉS A MAGYAR NEMZETI VIDÉKI HÁLÓZAT JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK IV. KONFERENCIÁJA Szolnok, március 22. DR. BARANCSI.
A tudományos élet színterei I. Kutatási projekt I október 18.
Horizon 2020 program, illetve a nemzeti K+F+I stratégia aktualitásai Dr. Nikodémus Antal Főosztályvezető Nemzetgazdasági Minisztérium Innovációs és K+F.
Hegyi Csilla osztályvezető Innovációs és K+F Főosztály
A bolognai folyamat – Párizs: Sorbonne-i Nyilatkozat Franciaország, Egyesült Királyság, Olaszország, Németország  hallgatói és oktatói mobilitás.
Mátyás Csaba szakmai vezető
1 Prof. emeritus Dr. Knoll Imre egyetemi tanár, MTA doktor Új törekvések a logisztikai közreműködésben Heller Farkas Főiskola Logisztika Szakirány II.
A TURIZMUSKUTATÁS HELYZETE MAGYARORSZÁGON
HELYI PARTNERSÉGEK, MINT A VIDÉKI KORMÁNYZÁS INNOVATÍV ESZKÖZEI 1 A Magyar Regionális Tudományi Társaság IX. vándorgyűlése Révkomárom, november 25.
Mezőgazdasági szerkezetátalakulás hatása a területfejlesztésre  : 2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1.  : 2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Dr. Káposzta József.
ELNÖKI BESZÁMOLÓ A ÉVI KÖZGYŰLÉSEN Rechnitzer János MAGYAR REGIONÁLIS TUDOMÁNYI TÁRSASÁG.
A szakdolgozat készítés minőségirányítási aspektusai
A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR FELADAT- ÉS STRUKTURÁLIS RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS TÁRSADALMI.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék Honlapok A GTK tudományos portáljának létrehozása, gondozása:
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA SGTVATI219BAL Dr. Szilágyi Tivadar
A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR K+F PÁLYÁZATI RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS DÉKÁN Nemzetközi.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA Dr. Szilágyi Tivadar egyetemi tanár GTK3185BAN.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA SGTVT001BC Dr. Szilágyi Tivadar
A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA
A SIKERES PROJEKT-TEVÉKENYSÉGEK RENDSZERTANA
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közigazgatás-tudományi karának minőségcéljai a 2012/2013. oktatási évre dr. Almásy Gyula szakcsoportvezető Közigazgatásszervezési.
Septem Pumex Informations G.m.b.H Innovations workshop Veszprém Városháza április 19.
„Felsőoktatás új utakon” Fejlesztési célok és források a felsőoktatásban november 28. Budapest.
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet A LEADER PROGRAM MINT HELYI PARTNERSÉG KÉRDÉSEI MAGYARORSZÁGON.
Az egyház társadalmi tanítása és a XXI. századi felnőttoktatás c. konferencia Esztergom dec. 1. Az andragógia szak elindulása és munkája a PPKE VJK-n.
Innováció ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban SET GIFT.
Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 2100 Gödöllő, Tessedik S.u. 6. Tel.: 28/ ; Fax: 28/ Élethosszig tartó.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
Prof. Dr. Hanusz Árpád Egyetemi tanár
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA Dr. Simicskó István c. egyetemi tanár, államtitkár
Kovács László Nemzeti Közszolgálati Egyetem
Pirolízis szakmai konferencia TÁMOP A-11/1/KONV
A kutatóegyetemek helye az innovációban (Ahogy mi látjuk) Dr. Greiner István alelnök Magyar Innovációs Szövetség június 22.
A Pécsi Tudományegyetemen innovációs tevékenysége
„ PÁRBESZÉD - A köz- és felsőoktatás kapcsolata a pedagógusképzésben” című konferencia AZ ELŐADÁS CÍME Név Eger, ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA.
Innováció-átok vagy lehetőség a felsőoktatásban? Dr. Urbányi Béla Egyetemi tanár.
Civil Biztonság- és Védelemtudományi Tanszék VIDÉKBIZTONSÁG Dr. Szilágyi Tivadar GTK3196BAN.
A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA 187. KÖZGYŰLÉSE május 2–3.
Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet Döntéstámogatás a mezőgazdasági gépvásárlás.
Érdemes – e Magyarországra hozni egy nemzetközi rendezvényt
VIDÉKBIZTONSÁG Dr. Szilágyi Tivadar
PhD online közösségi oldal Dr
Professzor Ujvárosi Miklós életútja és munkásságának hatása
A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Szervezeti Felépítése
Név TERPLÁN Zénó Program 2016/2017 Kolencsikné Tóth Andrea tanársegéd
A BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM KULTÚRÁJA
Programjaink fizikából a es tanévben
Új lendülettel az európai kutatóegyetemek élvonalába
Új Nemzeti Kiválóság Program Ösztöndíjak
Előadás másolata:

GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ K ONCEPCIÓ A GAZDASÁG - ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR TUDOMÁNYOS TEVÉKENYSÉGÉNEK TERVEZÉSÉRE, SZERVEZÉSÉRE ÉS VÉGREHAJTÁSÁRA Készítette: Dr. Szilágyi Tivadar egyetemi tanár, tudományos dékánhelyettes

A GTK TUDOMÁNYOS TEVÉKENYSÉGE Bemutatkozás  A koncepció kialakítása során figyelembe vett szempontok  A GTK tudományos tevékenységének rendszermodellje  A tudományos tevékenység helye a GTK struktúrájában  A GTK Éves Kutatás-fejlesztési és Innovációs Terve  Kari Almanach  Pro Scientia Hargitae on-line folyóirat GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

A GTK tudományos tevékenységének rendszermodellje GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

A tudományos tevékenység helye a GTK struktúrájában GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

A GTK Éves Kutatás-fejlesztési és Innovációs Terve I.A KAR KUTATÁS-FEJLESZTÉSI ÉS INNOVÁCIÓS TEVÉKENYSÉGE II.HAZAI ÉS NEMZETKÖZI TUDOMÁNYOS EGYÜTTMŰKÖDÉS FEJLESZTÉSE III.A TUDOMÁNYOS KUTATÁSI TEVÉKENYSÉG TÁMOGATÁSI FELTÉTELEI IV.A TUDOMÁNYOS MŰVEK KIADÁSÁNAK TÁMOGATÁSI FELTÉTELEI V.A TUDOMÁNYOS EREDMÉNYEK HASZNOSÍTÁSA MELLÉKLETEK: 1. sz. melléklet: A ÉVRE TERVEZETT KUTATÁSI ÉS INNOVÁCIÓS PROGRAMOK 2. sz. melléklet: A ÉVRE TERVEZETT TUDOMÁNYOS RENDEZVÉNYEK 3. sz. melléklet: A ÉVRE TERVEZETT MTA DOKTORI VÉDÉSEK TERVE 4. sz. melléklet: A ÉVRE TERVEZETT HABILITÁCIÓS ELJÁRÁSOK TERVE 5. sz. melléklet: A ÉVRE TERVEZETT DOKTORI (PhD) MŰHELYVITÁK ÉS VÉDÉSEK TERVE 6. sz. melléklet: A ÉVRE TERVEZETT TUDOMÁNYOS MŰVEK KIADÁSI TERVE GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

Kari Almanach GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

Pro Scientia Hargitae on-line folyóirat GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

„A sikeres vállalkozás, tevékenység alapfeltételei: Újszerű, innovatív és piacképes koncepció Kvalifikált személyi feltételek Korszerű infrastruktúra Morál Fegyelem Motiváció (erkölcsi, szakmai, anyagi) Bármelyik hiányos vagy hiányzik, akkor nagy valószínűséggel kudarcra vagyunk ítélve!” (Sz. T) Mottó: GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

Elérhetőségek: Dr. Szilágyi Tivadar Tel: 30/ Köszönöm megtisztelő figyelmüket! GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ