A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, 2010.11.02 NCA képzés.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Advertisements

FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
Goronné Ondré Katalin Bihari Mentor Hálózat kiépítése a résztvevő szemével.
INFOKOALÍCIÓ TÁMOP pályázat január 01. – június 30.
Civil szervezetek Magyarországon
2011. évi Kereskedelemfejlesztési pályázat Bács Edit osztályvezető Ügyfélszolgálati és Stratégiai Elemző Osztály Szeged, január 19.
NJSZT Közgyűlés május 13. NJSZT KÖZGYŰLÉS május 13.
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
PannonRIS – Folyami Információs Szolgáltatások Magyarországon
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
„Híd a forráshoz – forrásteremtő civil találkozó” (2009. május , Budapest) TÁMOP – TIOP A pályázati lehetőségek rendszere.
A CIVIL SZERVEZETEK ÉS A MAGYAR NEMZETI VIDÉKI HÁLÓZAT JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYEI CIVIL SZERVEZETEK IV. KONFERENCIÁJA Szolnok, március 22. DR. BARANCSI.
A közigazgatás hatékonyságának növelése Hargita Megye Tanácsa alárendelt intézményeiben PODCA 1.3.
Információs nap Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért Támop /2 Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért.
„ TEszedd ” ( 2011) „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkárság Budapest dr. Rácz.
2008. október 30.Európai Fogyasztói Központ Magyarország Morvay György.
A „TRUEFOOD” projektről  Az Integrált projekt teljes címe: Hagyományos európai élelmiszerek fejlesztése innovatív módszerekkel  Tematikus prioritás:
Pedagógusképzési hálózat Közép-Magyarországon TÁMOP /02/B/KMR ELTE Pedagogikum Központ Szakmai vezető: Hunyady György Pénzügyi vezető: Bartha Edit.
Lorem ipsum Széchenyi Programirodák bemutatása ELTE Innovációs Nap február 23.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása TÁMOP /1/B.
2.-3. Beszámoló, folyamatos és tervezett feladatok január 24. Közgyűlés Feladatok Képzésszervezés Pályázatok IT-mentor munka Kapcsolatépítés.
MS IT Akadémia Sisák Zoltán kuratóriumi elnök HTTP Alapítvány.
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
2008. március 27. Magyar Tartalomipari Szövetség – A/016 – EQUAL IT-mentor projekt.
Magyar Tartalomipari Szövetség – A/016 – EQUAL IT-mentor projekt Motiváció felkeltése és fenntartása internethasználattal.
Munkajogi alapismeretek
Foglalkoztatási Információs Pontok munkatársainak képzése Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ május.
A Magyar Távmunka Szövetség céljai, törekvései Dr. Horváth Elek elnök III. Országos Távmunka Konferencia Budapest,
A Foglalkoztatási Információs Pontok a Dél-dunántúli régióban Márk László Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ.
Pikó Zsuzsanna, NIOK Alapítvány.  A TÁMOP es pályázatok c) komponensének megismertetése civil szervezetekkel országszerte  Gyakorlati segítség.
A társadalmi egyeztetés alapfogalmai Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője február.
Regionális Civil Egyeztetések (RECE) Program Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője október.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
A COACH-bioenergy projekt eredményeinek bemutatása
EasyWay ITS Hungary workshop tervezett programja Házigazdai üdvözlés – Kovács Ákos MK vezérigazgató EasyWay áttekintés – dr. Lindenbach Ágnes ITS Hungary.
Az Európai Foglalkoztatási Stratégia Készítette: Balogh Judit Nemzetközi Tan. III. évf
2005. Május 02.MTA Felolvasóterem Kőhalmi Zsolt Május 02.MTA Felolvasóterem Kőhalmi Zsolt PTA TÁMOGATÁSI PROGRAM IHM költségvetéséből Neumann Táborok.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
A foglalkoztatási paktumok célja Megismerni a térség foglalkoztatási helyzetét Összehangolni a térség gazdasági és humánerőforrás fejlesztési tevékenységeit.
Vállalati kapcsolatok fejlesztése Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás.
eMagyarország Program
A nemzeti hálózat ma 1887 működő végpont 1430 kiképzett eTanácsadó 19 megyei központ.
Az európai országok eredményei és tapasztalatai Szigeti Tóth János © Magyar Népfőiskolai Társaság 2009.
Innováció ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban SET GIFT.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - Pályázati kiírás civil szervezetek.
. Negyedik Partner Közép-Dunántúli Foglalkoztatási Hálózat 4P KDFH Alapítva: Gere János
Foglalkoztatási Információs Pont a Kunbaracsi Teleházban Foglalkoztatási Információs Pontok és tanító Teleházak Molnár Andor, Szeged, december 15.
Pályázati lehetőségek és tapasztalatok a Gazdaságfejlesztési operatív programban Gáspár Bence Orosháza, július 31.
KÜLFÖLDI MUNKAERŐ INTEGRÁCIÓJÁNAK ELŐSEGÍTÉSE – MUNKAVÁLLALÓI IGÉNYEK ÉS A SZAKSZERVEZETEK LEHETŐSÉGEI ÉS SZÁNDÉKAI Agócs Andrea Magyar Szakszervezetek.
ÚJ SZEREPLŐ A VIDÉKFEJLESZTÉSBEN Helyi Vidékfejlesztési Iroda.
Mátrai Balázs vidékfejlesztési szakértő Magyarországi LEADER Központ
Prof. Dr. Hanusz Árpád Egyetemi tanár
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
DÉL-SZLOVÁKIAI CIVIL INFORMÁCIÓS HÁLÓZAT. Alapítói: Fórum Információs Központ Fórum Kisebbségkutató Intézet - Somorja Fundament Polgári Társulás – Rimaszombat.
TÁVMUNKA: ÚJ FOGLALKOZTATÁSI CÉLSZERŰSÉGEK VIDÉKEN.
A HEFOP / /4.0 „A társadalmi befogadás elősegítése a szociális területen dolgozó szakemberek képzésével” projekt keretében tervezett.
AdRisk Community action on Adolescent and Injury Risk – Közösségi összefogás a fiatalok baleseti kockázatának csökkentésére Európai szintű szituáció-elemzés,
Elektronikus Munkaerőpiaci Adatbázis és Karrierpont Hálózat TÁMOP / ,,e-KARRIER” CSAT Egyesület Cím: 4025 Debrecen, Arany János utca.
1 Kézfogás a Magyar Vidék fejlődéséért : Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (MNVH)
IKTA-FÓRUM Fehér Éva Projektmenedzser Budapest IKTA-2000 Négyrétegű Regionális Információs Rendszer tervezése és fejlesztése DARFT Informatikai.
Az NCA Civil Önszerveződés Területi és Szakmai Együttműködés Kollégiumának támogatáspolitikája és hozzájárulása a civil szektor fenntartható fejlődéséhez.
TÁMOP A-14/ „Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az általános iskolákban, többcélú.
KKV-k külpiacra lépése és finanszírozási lehetőségeik *** A HITA szerepe a kereskedelemfejlesztésben Miskolc, november 13.
Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19.
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
Milyen feltételek mellett jöhetnek létre a Tisza-tavi turisztikai régió bal parti TDM szervezetei?
Puskás Hajnalka szakmai vezető, Bács-kiskun Megyei Nőközpont
Előadás másolata:

A CivilTech program nyújtotta lehetőségek civil szervezetek számára Tóth István, Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, NCA képzés

CivilTech program  A CivilTech Informatikai Adományozó Program a CISZOK Hálózat és a TechSoup partnerségének keretében valósul meg. A San Francisco-i székhelyű TechSoup nonprofit szervezetek technológiai kapacitásépítésével foglalkozik, oly módon, hogy a vezető szoftver és hardver gyártók által nyújtott adományokat az egyes országok nonprofit szervezeteinek adománykéréseivel kapcsolja össze.  A program azáltal, hogy az adományozott szoftvereket egy jelképes adminisztrációs díjért teszi hozzáférhetővé, csökkenti a szervezetek informatikai beszerzésének költségvetését.

CivilTech programban való részvétel A szervezet regisztrálása  A CivilTech program egy online adománykérési felületen keresztül kínálja a Microsoft és a Cisco által adományozott informatikai termékeket. A rendelését csak azután tudja feladni, ha már regisztrálta szervezetét a honlapunkon, és a CivilTech megerősítette, hogy a szervezete megfelel a programban való részvételhez szükséges Jogosultsági kritériumoknak. A regisztráció on-line módon történik.

CivilTech program – Adományozók - Microsoft  Microsoft Magyarország célja a társadalmi és gazdasági jólét előmozdítása Magyarországon a Vállalati Polgárság programokon keresztül. Ezen programok keretében, a Közösségi Ügyek programja az egyik olyan terület, amelynek segítségével a Microsoft társadalmi változást kíván elérni.  Ennek keretében a Microsoft - kiterjedt nonprofit partnerhálózatával együttműködésben - olyan közösségi alapú programok és helyi projektek elősegítésében vesz részt, amelyek lehetővé teszik, hogy egyre többen férhessenek hozzá a kommunikációs és információs technológiákhoz. Ennek megfelelően a Microsoft számos nagyszabású projektet támogat dologi vagy pénzbeli hozzájárulással, valamint támogatja saját dolgozóinak részvételét a közösségekben.

CivilTech program – Adományozók - Cisco  A Cisco EMEA Programja (Európa, Közel-Kelet, Afrika régió) a Cisco legkiválóbb hálózati termékeit és technológiáit kínálja nonprofit szervezeteknek.  A Cisco célja, hogy fejlődést idézzen elő a hálózati és internet technológiai megoldások javításán keresztül a helyi közösségekben. A Cisco meggyőződése, hogy a technológia lehetővé teszi a nonprofit szervezetek számára hatékonyságuk növelését és hozzájárul működési hatókörük és szolgáltatásaik kiterjesztéséhez.

CivilTech program A CivilTech program január 1-től folyamatosan működik, a pályázatokat a beérkezés sorrendjében, folyamatosan bíráljuk el. A pályázatok elbírálása a beérkezéstől számítva 10 munkanapot vesz igénybe. A pályázati feltételek időről időre változhatnak, melyről a portálon értesítjük a pályázókat. Tehát a pályázatokat folyamatosan fogadjuk, az elbírálás szinte automatikus

CivilTech program  Bács-Kiskun megyében segítség, információ kérhető: Bács-Kiskun Megyei CISZOK (Álláskeresők Egyesületeinek Bács-Kiskun Megyei Szövetsége) Tel.: 76/ , 76/ Kapcsolattartó: Puskás Hajnalka Honlap:

Köszönöm a figyelmüket! Tóth István Bács-Kiskun Megyei CISZOK Kecskemét, Kápolna u Tel./Fax: 76/