Stratégiai kvízjáték, bajnoksággal, nyereményekkel.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Magyarországon új sportként, minél szélesebb körben megismertetni az általunk oly szeretett játékot. Olyan környezetet teremteni, ahol harmonikus közösségben.
Advertisements

Elektronikusan támogatott folyamatok az ELTE-n Köblös István ELTE Oktatási Igazgatóság január 25.
Határmenti együttmûködés az EU-ban Mit jelentenek a Régiók? Klaus Klipp Fõtitkár Európai Régiók Gyûlése, Strasbourg.
Egyszerű LL grammatika.  Definíciók  Példa. Ábrákkal  MASM program (szó felismerése LL(1) –ben )
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
Digitális világ Mindent rólad - Személyes adatok gyűjtése.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 4 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
A szolgáltatásai Gödöny Péter ELTE IK Pataky István Inf. Szki.
2006. február 17. Valószínűségszámítás és statisztika II. Telefonos feladat Egy kalapban van két korong, az egyiknek mindkét oldala piros, a másiknak.
eTwinning – Az európai iskolák közössége
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: február 13-tól.
2006. február 3. Telefonos feladat Egy egyenlő szárú háromszög alapon fekvő szögei A szárak szöge Mekkorák a háromszög szögei ?
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Állások (Dachi).
Az előd – IIS 6 2 Forrás: Secunia, Forrás: Netcraft, August 2007 Web Server Survey Elterjedtség.
Catan telepesei – Lovagok és városok
Vándor Magyar Internetes műveltségi játék.
Nyugdíjas kollégánk Pergel János megnyitja a második fordulót!
A játék.
Online elérhető szótárak július 15. Hol találom? Az Egyetemi Könyvtár honlapjáról Az.
Röplabda Testnevelés Készítette: Kiss Krisztina.
Medieval II: Total War bemutatása. Futtatási környezet Windows 2000/XP 1,8Ghz-es processzor 512Mb RAM. DVD-meghajtó 11Gb szabad hely a merevlemezen DirectX.
EISZ Elektronikus Információszolgáltatás melléklet a Bevezetés a pedagógiai tájékozódásba című ELTE jegyzethez.
A „Találd fel magad!” játék Gál Balázs. Az ötlet születése Játszva tanulás Intézményi levelező Versengés.
Internetes források alapján készítette:
1 Györgyi Tamás – GYTNAAI.ELTE 2007 Április 03 Algoritmusok És Adatszerkezetek 2 Gráfalgoritmus Bellman-Ford Algoritmusa S a b d e
Gazdasági informatika II.félév
Online hasonlóságelemzések: Online hasonlóságelemzések: Totó-automata?! Pitlik László, SZIE Gödöllő (Forrás: My-X.hu Hírlevél) október INNOCSEKK.
Pitlik László, SZIE Gödöllő (Forrás: My-X.hu Hírlevél) augusztus
A KÖZBESZERZÉSEKET TÁMOGATÓ OBJEKTÍV INFORMATIKAI RENDSZER 1 Tudományos Diákköri Konferencia Troll Gergely.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Evolúciósan stabil stratégiák előadás
Játékelméleti alapfogalmak előadás
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
Éjféli nap a norvégiai Lofoten szigeteken.
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Weblapok elrendezésének, dizájnjának kialakítása Borsi Katalin webfejlesztő, oktató NetAcademia Oktatóközpont.
Bánkeszi Katalin A számítógép és az Internet hatása az olvasáskultúrára (konferencia) Változó olvasói igények – változó könyvtáros világ.
Kombinatorika összefoglalás
Kombinatorika Gyakorló feladatok.
Legyen idõd Az életre … Legyen időd a munkára, amivel elért eredményeidet fizeted meg.
Hol keressünk tudományos munkákat kutatásunkhoz?.
Henkin-Hintikka játék (részben ismétlés) Alapfelállás: -Két játékos van, Én és a Természet (TW képviseli). - A játék tárgya egy zárt mondat: P. - Választanom.
Honfoglaló.
Digitális, vagy információs? Műveltség! Koltay Tibor.
Psp:Grant Theft Auto Liberty City Stories Leírás: Alapvetően egy szórakoztató game.A játékmenet a következő: szabadon bolyonghatsz, de ha akarsz akkor.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
GeoGebra A matematikai szabadszoftver tanuláshoz és tanításhoz
1 „Hogy életünk is fenntartható legyen” FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Dunaújvárosban Környezetvédelmi témájú internetes vetélkedősorozat A Dunaújvárosi Főiskola.
Az Élet Igéje szeptember.
Stratégiai játékok. Mit nevezünk stratégiai játéknak? Az ilyen típusú játékokban a játékosok megadott szabály szerint lépnek. Általában kötelező lépni.
A GIMP használata Készítette: Kálmán Krisztina Erzsébethelyi
A TECHNIKA TANTÁRGY TÖRTÉNETI ELŐZMÉNYEI
Szent győzedelmes élet, Melyből erő fakad. Legyen te osztályrészed
Mentorrendszer ELTE Mi a mentorrendszer?dv Egyetemünk külföldi hallgatóit segítő önkéntes magyar hallgatókból álló szervezet Students helping students.
Merényi Ádám Takács Attila
ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: január 2-től.
WORKFLOW MENEDZSMENT MUNKAFOLYAMAT KEZELÉS
Morvai Mária-Júlia F3D3D4.  Adott egy G=(V,E)élsúlyozott, irányított vagy irányítás nélküli, negatív élsúlyokat nem tartalmazó,véges gráf. Továbbá adott.
LEOcoin Platinum díj LEOcoin Kereskedő díj január 3 -30: 100 LEOcoin január 3 -30: 100 LEOcoin január 31- február 13: 80 LEOcoin január 31- február 13:
Alsó korhatár: 16. életévét a mérkőzés napjáig naptári napra betöltötte A mérkőzésre kötelezően nevezendő legalább 3 fő január 1. és utána született.
 Azért választotuk az internet függőség témát mert arra voltunk kiváncsiak,hogy ha készitenek egy statisztikát a “SZENT LÁSZLÓ”iskolában menyi diák.
ASCII kódtáblázat. Kódtáblázat Már a múlt század végén rájöttek arra, hogy a számolást megkönnyítő eszközök alkalmasak szövegek feldolgozására.(emlékezetek.
Gondolkodásfejlesztés táblajátékokkal szakiskolás tanulók fejlesztésére 20 órás gazdagító szakköri program tapasztalatai Balatonalmádi Szabó.
A kommunikációs műhely munkájának bemutatása
DRUPAL Előadja: Nagy Nikoletta :05.
EU Tájékoztató Szolgálat
Esély a szülőknek, lehetőség
Előadás másolata:

Stratégiai kvízjáték, bajnoksággal, nyereményekkel. www.honfoglalo.hu Stratégiai kvízjáték, bajnoksággal, nyereményekkel.

forrás: http://wikipedia.org Mi is ez? „A Honfoglaló egy magyar fejlesztésű internetes kvízjáték ahol három ember tud egyszerre egyidőben játszani egymással. 2007. február 6-ától a villámjáték is elérhető, amely rövidebb játékot biztosít más játékmenettel. 2007 februárjától már a meglévő német játék mellett elindult az oldal Romániában is, és szeptembertől Oroszországban is játszható lesz. Nemzetközileg levédett elnevezése: conquiztador , amely a spanyol hódító szóból a conquistador-ból egy betű cseréjével jött létre.” forrás: http://wikipedia.org

forrás: http://www.honfoglalo.hu Nyitólap forrás: http://www.honfoglalo.hu

forrás: http://www.honfoglalo.hu Lehetőségek Villámháború Hosszú hadjárat Az elért eredmények alapján különböző rangokat lehet szerezni, amelyekkel a ranglistákra lehet felkerülni. A Honfoglalóban a játékon kívül több helyen (pl. belépő kvíz) mód nyílik gyűjtögetésére, amelyekkel az árverésben értékes nyereményekre tehetsz szert. Villámháború:A játékosoknak a három különböző forduló alatt Magyarország térképen területeket kell elfoglalniuk úgy, hogy a feltett kérdésekre helyesen válaszolnak. A játék végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van. Hosszú hadjárat: A játékosoknak a négy különböző forduló alatt a választott térképen (Magyarország, Európa) területeket kell elfoglalniuk úgy, hogy a feltett kérdésekre helyesen válaszolnak. A játék végén az nyer, akinek a legtöbb pontja van. aranytallérok forrás: http://www.honfoglalo.hu

forrás: http://www.honfoglalo.hu Regisztráció forrás: http://www.honfoglalo.hu

forrás: http://www.honfoglalo.hu Készen is vagyunk! forrás: http://www.honfoglalo.hu

forrás: http://www.honfoglalo.hu Egy kis számolás 1. ford. 2. ford. 3. ford. 4. ford. 5. ford. 6. ford. Harc 2. Harc 3. Harc 33% 25% Mind a hat forduló megnyerésére 0,137% az esélyünk. Mindhárom Harc: 1,56% Ha mindent meg akarunk nyerni: 0,0021 % az esélyünk Azaz legfeljebb minden 50000-ik kérdést tippelhetünk… forrás: http://www.honfoglalo.hu

Az adatok nem hitelesek Statisztika Azért a lányok is jók… Az adatok nem hitelesek

Összegzés Kellemes időtöltés Hasznos is Tehát kellemes és hasznos időtöltés DE Nem helyettesíti a házi feladat elkészítését

http://pergo.web.elte.hu/ 2007_10_11 Köszönöm a figyelmet! http://pergo.web.elte.hu/ 2007_10_11