ASR Gázgyár nyári táborok. 2013 ASR Gázgyár nyári edzőtábor Felnőtt-Ifi Helyszín: Füzesgyarmat (Békés megye) Miért éppen itt? 1.₎mert jók a létesítményeik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Javaslat az egészségnap lebonyolítására és előzetes költségvetésére Kiss Béla alelnök.
Advertisements

Van már programod nyárra? Valami különleges,egyedi……..
Ifi István ügyosztályvezető november 2 4. Esélyegyenlőség a fővárosi TISZK-ekben.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Sikeres pályázatai Természetjáró Szakosztály sikeres pályázatai Örömmel tájékoztatjuk Szendrő város lakosságát, hogy az Edelényi Kistérségen keresztül.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Elérhetőségek: Elérhetőségek: Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Cím:4400, Nyíregyháza Lapály u Tel.: +36/ , +36/ , +36/
Kormányszóvivői tájékoztató A vizitdíj szabályok felülvizsgálata.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
KARÁCSONYI KONCERT as év rendezvényei BeeSmarter
2013/2014-as tanév. Mi is az a TDK-csere?  olyan BOE-tagok számára, akik érdeklődnek a kutatás iránt,  megismerjék más országok kutató tevékenységét.
Fókuszban: a díjtábla a lehetséges kérdések és válaszok tükrében Sallai Linda.
A harmadik közösen szervezett nemzetközi tábor Hangok és akciók – zenélés tapasztalat útján Furuboda
Előzmények  Tervezés  Szakemberek alkalmazása (testnevelő tanár, edző, rekreációs szakember, OKJ-s végzettségű segítő..stb)  Hivatalos meghirdetés.
Felelősségteljes idegenforgalmi fejlődés Bükön
Békés Megyei Államigazgatási Kollégium június A közérdekű munka büntetés végrehajtásának tapasztalatai Békés megyében Békés Megyei Kormányhivatal.
Fekete Olga D119-HUNGARY Magyarországi Lions Szövetség Lions Szülőszállás projekt bemutatása.
ÓVJUK TESTÜNK-LELKÜNK EGÉSZSÉGÉT! T o u r i s t Manager T a n á c s a d ó BT. Miskolc 3532 Győri kapu 93 touristtt&chello.hu Telefon : 06-20/
Gazdasági Informatika II.
2011 – Sarkadi Eszter Harkányi Turisztikai Egyesület.
NTP – TTM – 12 - P Salgótarján – Fülek Térségi Tehetségsegítő Tanács Pályázata a Didaktika Egyesület Tehetségpont segítségével.
Jelentkezési határidő: április 20.
Hargita Megye Tanácsa, azzal a céllal indította a Barangoljunk Székelyföldön! című, természetjárásra ösztönző programsorozatát, hogy minél több gyerek.
Veszprém Megyei Tájfutó Szövetség Közgyűlés, január 26. Beszámoló a évi tevékenységről 1. Szakmai tevékenység 1.1 Versenyrendezés 1.2 Eredményesség.
Kedves kolléganők, kedves kollégák! Ahogy minden évben cégünk vezetősége meghívja Önöket a nyári szabadságolásra! ( Fürdőruha nem szükséges, egymás.
HÉTRÉTORSZÁG a szerek és porták fesztiválja Őrség augusztus
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Útban a sportoló nemzet felé
EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):
Gólyatábor beharangozó
Gyakorlati tanácsok és módszerek a jogkövető magatartás kialakításában.
Árkedvezmény program természet által ihletett....
Ápolóeszköz kölcsönzés Négy hónap tapasztalatai Dr Pusztai Erzsébet.
2013/2014-as tanév. Mi is az a TDK-csere?  A TDK csere célja, hogy a BOE olyan tagjai számára, akik érdeklődnek a kutatás iránt, lehetőséget biztosítson,
Pályaorientációs tapasztalatok, hiányszakmák népszerűsítése Győrben
A gyerekek nem várnak Gyerekesélyprogram 2007
A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár - mint fogadó intézmény -
„Egyenlő Eséllyel a Rák Ellen” szűrő és felvilágosító program hátrányos helyzetű nőknek
Az önkormányzatok közszolgáltatásokkal kapcsolatos feladatai egy gyakorló polgármester szemével dr. Németh Kálmán polgármester Répcelak TÖOSZ Vas megyei.
MarkCon Informatikai Kft. Alapítás: 1999 (MarkCon Bt.) Cégcsoport: MarkCon Informatikai Kft. MarkCon Kommunikációs Kft., Szakterület: online tartalmak.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
1. Példa: Melyiket választaná, ha r=12%? A) F 3 = 7000$ B)
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
„Nemzeti Vágta Bikali Vágta a Nemzeti Vágta Előfutama.”
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
? Államadósság Jól állunk-e vagy sem? Nagy a jólét, vagy éppen ellenkezőleg, romlik az élet minősége? Dübörög-e a gazdaság, vagy éppen ellenkezőleg, válság.
Békés György főosztályvezető-helyettes Villamosenergia-ár Előkészítő Osztály Tájékoztatás a megújuló és a kapcsolt villamosenergia-termelés áron keresztül.
Társadalmi Megújulás Operatív Program Nevelési-oktatási intézmények tanórai, tanórán kívüli és szabadidős tevékenységeinek támogatása TÁMOP /10/1.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
A kistelepülési könyvtári ellátás reformja
„A madárbarát Magyarországért!” Ki/mi az Önkéntes? aki valamilyen közös cél elérésének érdekében, szabad akaratából hajlandó időt és energiát.
199 EUR-tól 166 EUR-tól Neckermann Börze Nyár 2013
Kibontakozás helyett gazdasági káosz Az Orbán-kormány gazdaságpolitikájának csődje.
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium EKOP projektjeinek jelene és jövője dr. Rupp Zoltán főosztályvezető E-közigazgatásért felelős helyettes államtitkárság.
Meghívó. Köszönetet mondunk támogatóinknak: II. kerületi Önkormányzat Magyarországi Francia Intézet ELTE Eötvös József Collegium Magyar Írószövetség Szávai.
Zene: TORNADOES - TELSTAR
Nagy Gábor Mosonmagyaróvári VSE Elnök, edző. A kezdetek Az egyesület 1993-ban alakult, baráti társaság által 1999: megérett az igény a versenyszerű evezés.
KÖLTSÉGBECSLÉSI ELJÁRÁSOK alkalmazása
SZERETETTEL VÁRUNK szeptember én családoddal, barátaiddal, ismerőseiddel együtt a MATHIAS LOVASUDVARban, 2638 Királyháza (Kemence) tartandó.
Erdei Iskola a Bejárható Magyarország Program keretében a Gémes Természetjáró Egyesület szervezésében Istenmezeje, október
Szlovákia és az Észak-magyarországi régió. A szlovák piac relevanciája, avagy egy kis statisztika 2015-ös tervek.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
35éve ben alakult az Egyesület 100 fővel 2001-ben tagok létszáma kb fő 2015-ben 27 csoport kb.2000 fő.
MARCALI KvK. Marcalim HTP Mezőgazdasági termények betakarítási munkáinak tűzvédelme és erdőtüzek megelőzése 2016.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
Lovagi tábor Ragályon Július 10.  16.
Előadás másolata:

ASR Gázgyár nyári táborok

2013 ASR Gázgyár nyári edzőtábor Felnőtt-Ifi Helyszín: Füzesgyarmat (Békés megye) Miért éppen itt? 1.₎mert jók a létesítményeik (füves és műfüves nagypálya) 2.₎mert a Kiskastély Fogadó jobb ellátást igér, 3.₎mert jó melegvizes fürdője van, 4.₎mert 1x már bevált Időpont: aug.03 (szombat) – aug.10 (szombat) Miért ekkor: 1.₎mert a családi nyaralásokat már le lehet „tudni” ekkora, 2.₎mert a tavalyi tapasztalatok alapján bevált, 3.₎mert nem ütközik a gólyatáborokkal Kinek kell jönni? Mindenkinek kötelező (felnőtt és ifi) Az általatok fizetendő dij: Ft (a többit az egyesület fizeti, kb Ft-ot), akinek ez nagy nehézséget okoz → keressen A helyi Kastélypark fürdő Szállásunk a Kiskastély Fogadó, a fürdő mellett Összeállította: ASR Táborszervező Ügynökség

BEHÍVÓ