Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egyesületünk Karniai Alpok túráját követően a Doberdói dombság tetején lévő St. Michele falu felett elterülő I. világháborús emlékhelyre utazott.
Advertisements

Minden a javunkat szolgálja…
SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Jó szórakozást kívánok mindenkinek;
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 2.rész.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A HÁROM FA.
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen megkérdezte: - Nagyapa, hány éves is vagy? A nagyapa így válaszolt: - Hadd gondolkozzam.
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
2006. február 3. Telefonos feladat Egy egyenlő szárú háromszög alapon fekvő szögei A szárak szöge Mekkorák a háromszög szögei ?
4. osztály Drámajátékos foglalkozás Bubernik Eszter
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
A nőkről.
Maja teremtéstörténet
A feladatokat az április 14-i Repeta-matek adásában fogjuk megoldani
A család Tóth József.
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
A sztratoszférikus ózon mérése
William Wordsworth Zene: O Mio Babbino Caro From „Gianni Schicchi” igyósi Moni.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A szürke vizszintes csikok nem egészen vizszintesek…
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
CAMILLE PISARRO Zene: Clayderman automata képváltás.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
A látomás Egy csaj története.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
A Titanic első útjára indult a látóhatár fel és senki sem tudta előte, hogy sosem látják viszont.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Napra Valentin.
3 hely a világon, ahol a nők parancsolnak
Jedlik Ányos igaz története Jedlik Ányos István ( )
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
William Shakespeare Ahogy tetszik. Bevezetés Egy Orlando nevezetű fiú egy győzedelmes férfi ellen megnyer egy birkózást. Frigyes herceg száműzi testvére.
Telefonos feladat Egy háromjegyű szám elé írtunk egy hármast, majd az eredeti háromjegyű szám mögé írtunk egy hármast. A kapott két négyjegyű szám különbsége.
Minden a javunkat szolgálja…
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Sorozatok. A manók elindultak a nagyvilágban hogy találjanak egy helyet maguknak ami csakis az övék. Figyeldd meg a képen az emberi élet szakaszait.
„Ott föntről, ha ránk tekintenek a szüleink, örülnek.”
Fák.
Karácsonyi miserend a szécsényi Ferences Templomban
Karácsonyi miserend a szécsényi Ferences Templomban
Egyszer volt, hol nem volt… A fejtetvesség kezelése a 21. században
Vilmos, a kis futóbicikli
H U M O R a bíróságon (Bokrétás András).
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Noé Bárkája.
Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által.
Elgondolkoztatok már azon, hogy vajon ki/mi miatt faragnak minden Halloweenkor tököt az Amerikaiak? Most elmondom nektek!
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Luca napi szokások.
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Szól-e még Isten az emberekhez?
Maravillas naturales por accidente A természet véletlenszerű furcsaságai.
Szent Bernadette.
Jól számoltunk – e ?. Mennyi a munkaidő  A dolgozók fizetésemelést akarnak, erre így válaszol a munkaadó:  Nem szégyellik magukat?  Tudják önök tulajdonképpen,
MÍTOSZ Párisz és Oiné története
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Összeállította: Szabó Ervin Nagy Krisztina-Stefánia László Karola-Edit.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A történet régen esett meg
Előadás másolata:

Megmagyarázhatatlan parajelenségek (amit nem láttál attól még létezhet)

1976.október 17-én egy kislány furcsa zajra ébredt a szobájában. Az ablak nyitva maradt, és mozgott a függöny a széltől. A lány odament becsukni az ablakot, mert fázott október 17-én egy kislány furcsa zajra ébredt a szobájában. Az ablak nyitva maradt, és mozgott a függöny a széltől. A lány odament becsukni az ablakot, mert fázott. A lányt azóta nem látták. A lányt azóta nem látták.

1996.Február 30-án egy nő házában ugyan úgy kinyitódott a pince ajtaja, mint az előző lány ablaka. Furcsa hangok és motoszkálás hallatszott a pincéből. A nő nem is sejtette mi vár rá. Fogta a zseblámpáját, és lement a pincéhez vezető lépcsőn Február 30-án egy nő házában ugyan úgy kinyitódott a pince ajtaja, mint az előző lány ablaka. Furcsa hangok és motoszkálás hallatszott a pincéből. A nő nem is sejtette mi vár rá. Fogta a zseblámpáját, és lement a pincéhez vezető lépcsőn. Másnap látogatóba ment hozzá a testvére, és sehol sem találta meg. Azóta sem találtak rá. Másnap látogatóba ment hozzá a testvére, és sehol sem találta meg. Azóta sem találtak rá.

1974. április 23-án egy házaspár estefelé megpillantott a horizont felett egy tucat repülő csészealjat. Először nem hittek a szemüknek. Az UFO-k csak egyre közeledtek és közeledtek. Végül a csészealjak függőlegesen a házaspár felett helyezkedtek el. Aztán egy alakzatot alkottak április 23-án egy házaspár estefelé megpillantott a horizont felett egy tucat repülő csészealjat. Először nem hittek a szemüknek. Az UFO-k csak egyre közeledtek és közeledtek. Végül a csészealjak függőlegesen a házaspár felett helyezkedtek el. Aztán egy alakzatot alkottak. Később egy ezüstös fénycsóva nyúlt ki a felettük lévő csészealjból. Azóta sem látták őket. Később egy ezüstös fénycsóva nyúlt ki a felettük lévő csészealjból. Azóta sem látták őket.

1986-ban egy család kirándulni ment a faluszéli erdőbe, de nem tértek haza. Sétáltak az erdőben majd hirtelen besötétedett, a fák hajladoztak a széltől, susogtak a levelek. Aztán a fák körülöttük szétnyíltak láthatóvá vált az ég, sok pici fény egyre közelebb és közelebb repült feléjük. Végül csak egy sikoly törte meg az erdő csendjét. Sétáltak az erdőben majd hirtelen besötétedett, a fák hajladoztak a széltől, susogtak a levelek. Aztán a fák körülöttük szétnyíltak láthatóvá vált az ég, sok pici fény egyre közelebb és közelebb repült feléjük. Végül csak egy sikoly törte meg az erdő csendjét.

1982-ben a Kiskőrös utcában különös fény jelent meg...

A környező házak ablakai betörtek majd jégeső söpört végig a környéken

A ház gondnoka egy furcsa alakot fotózott le …..

1996 egy család éppen vacsorázik, a képen a bal oldali nő mellett ülő férfit, azonban egy ezüstös alak takarja el. A vacsora előtt 2 héttel a férfi eltűnt egy esti sétáláskor. 3 nap után találtak rá a közeli parkban. Ezután valami lényekről beszélt akik elrabolták, és megkínozták. A vacsora előtt 2 héttel a férfi eltűnt egy esti sétáláskor. 3 nap után találtak rá a közeli parkban. Ezután valami lényekről beszélt akik elrabolták, és megkínozták. Vajon kicsoda az az ezüstös alak aki eltakarja a férfit??? Vajon kicsoda az az ezüstös alak aki eltakarja a férfit???

Látod a lényt a fák között?? Látod a lényt a fák között??