Napra Valentin.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Advertisements

Érintés.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
„Boldog, ki hinni tudja, hogy még a tenger tévedésből partra ér! Mit nem tudunk, épp arra volna szükség, s amit tudunk, semmit se ér.” Tengerár
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik
“13 tanács egy életre".
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Bár az idő soha meg nem áll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad, a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének.
Zsikazsu Emlékkönyve.
"Keresd az életben mindig a szépet
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
„VIRÁGOK KÖZT VELED LENNI, TUDOM SZÉP VOLNA KEDVESEM” (BRÓDY JÁNOS)
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Olyan vagy nekem mint csendnek a szó, Úgy kellesz mint télnek a hó,
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Versek
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Névnapodra Szeretettel
Drága Édesanyámnak, kit a világon
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Olvasd lassan és csendben!.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT !.
ISTEN hozott köztünk!.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Folyamodjatok az Úrhoz,
Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet. Ott az első percben arra kértelek, hadd legyek örökké Veled! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted,
Advent idején.
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
Álmaimból, lelkembõl, Két kezembõl, szívembõl,
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Dalt zengnek a rétek, s minden virág,
JÓ REGGELT !.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Harang szól a kisfaludban, szent karácsony éjjel,
Nem tudom mikor lesz.
GONDOLATOK VIRÁGOK KÖZÖTT
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
Sokan csak azért beszélnek, mert azt hiszik a hanggal könnyebb bánni, mint a csönddel.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Lajoskomárom, november 27.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
I-091.
CSAK MÉG 5 PERCET!! Ismerős, ugye? JÓ REGGELT!.
"Keresd az életben mindig a szépet
Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet.
45 lecke az életben Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
“13 tanács egy életre".
13 tanács egy életre.
"Keresd az életben mindig a szépet
Előadás másolata:

napra Valentin

Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait. Valaki szemében miattad könny ragyog, hidd el ez a valaki én vagyok.

Valahol messzi távol, valaki szíve érted lángol Valahol messzi távol, valaki szíve érted lángol! A nevedet egy szív hűséggel őrzi, ha te is szereted válaszolj Neki!

Vajon tudod-e, mi ez a láz, ami bennem ég Vajon tudod-e, mi ez a láz, ami bennem ég? Vajon tudod-e, mit teszel, ha hozzámérsz? Égek a vágytól, hogy veled legyek!

Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rám tör egy érzés: SZERETLEK TÉGED!

Üzenet jött a széllel, egy szerelemről ami nagy titok Üzenet jött a széllel, egy szerelemről ami nagy titok. Átölelt s fülembe súgta, csak a Tied vagyok, csak a Tied vagyok.

Úgy vágyom rád, mint hervadó rózsa az éltető esőre, úgy akarlak, mint éhező bárány a friss fűre, s úgy szeretlek mint ahogy emberileg csak lehet!

Tudnod kell hogy Tied a szívem, elcsented, de vissza nem kérem, s mert szív nélkül élni nem lehet, cserébe elhoztam a Tiedet.

Több vagy nekem,mint gondolod, Bár ezt érzed s tudod Lángoló szívem mely érted dobog, Szeret téged s örökké szeretni fog!

Egy gyöngéd ölelés, mely elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér mindenkincset! Egy forró csók, melytüzes a vágytól! Érzem örökre hozzád láncol!

Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

Szeress engem jóságos szíveddel, Szeress tiszta, szépséges lelkeddel Szeress engem jóságos szíveddel, Szeress tiszta, szépséges lelkeddel. Simogass áldást hozó kezeddel, Szédíts csak el, forró szerelmeddel.

Éjjel-nappal rád gondolok, éjjelente veled álmodok Éjjel-nappal rád gondolok, éjjelente veled álmodok. Minden vágyam, hogy szeress, hogy végre én is boldog legyek.

Ma hajnalban egy új élet veszi kezdetét Ma hajnalban egy új élet veszi kezdetét. Úgy gondoltam Te vagy az az ember, akivel le szeretném élni ezt az életet, mert Te jelented számomra a boldogság szót.

Sosem hittem volna, hogy egyszer Te az enyém leszel Sosem hittem volna, hogy egyszer Te az enyém leszel. Ezen túl viszont úgy érzem, Veled mindenre képes vagyok, és nincs mi megállítson céljaim elérésében.

Hét csodája van a világnak, hat földrész, öt sarka van a pentagonnak, négy levele a lóherének, három óceán, két szemünk van, de belőled csak egyetlenegy van.

Túl sok csillag van az égen, túl sok könnycsepp a szemünkben Túl sok csillag van az égen, túl sok könnycsepp a szemünkben. Túl sok nő van a világon, de senki olyan mint te. Egyedi vagy és különleges.SZERETLEK

Soha ne feledd, nem vagy egyedül, minden gondolatom Hozzád menekül Soha ne feledd, nem vagy egyedül, minden gondolatom Hozzád menekül! Te vagy az álmom, Te vagy az ébredésem, Te vagy az összes szívverésem!

Ha a csókok esõcseppek, én egy tengert küldök Ha a csókok esõcseppek, én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdõt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm neked.

Szebb, vagy mint a fénylő napsugár, nem csak egy lány csupán, több vagy, több vagy mit hittem ám.

Ahogy a Föld élteti az élők testét, úgy imádom minden veled töltött estét. Ahogy a föld otthont ad az elveszett magnak, úgy vágyom Rád minden percében a napnak!

www.vvargamarcsi.blogspot.com