KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Giovanni Ferrini Fashion
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Előadás másolata:

KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! www.lgnprosperity.com

Az LGN 2007 óta működik sikeresen világszerte A cég alapítója és vezérigazgatója James Ward és családja Az LGN Prosperity központja: 903 SE 28th Street Bentonville, AR 72712 Az LGN 2007 óta működik sikeresen világszerte

Saját üzletépítő honlap és webiroda Az LGN Jólét Program szolgáltatásai Saját üzletépítő honlap és webiroda Mit nyújt a program ? - Online képzés, oktatás - Élő web szeminárium - Üzletépítő online iroda - Saját e-kereskedelem Letölthető eszközcsomagok… amivel mindent megtudhatsz, amit az internetes marketingről tudni kell. Viszonteladásból akár 100% jutalékra tehetsz szert. Csatlakozásod után azonnal a rendelkezésedre áll

LGN Jólét Program termékei 1. Audio Programcsomagok A leghatékonyabb Online Marketing technikák – multimilliomosok sikerének titkai – a legsikeresebb trénerek audio tolmácsolásában. Az oktatócsomagok csatlakozás után azonnal letölthetőek

LGN Jólét Program termékei 2. Elektronikus könyvcsomagok Alap és haladó marketing sikerkönyvek 6 nyelven. Hamarosan magyarul is… Az oktatócsomagok csatlakozás után azonnal letölthetőek

LGN Jólét Program termékei 3. Letölthető szoftvercsomagok Milliókat érő szisztémák - szakértők által létrehozott, kipróbált eszközök. Az oktatócsomagok csatlakozás után azonnal letölthetőek

2010. május – megjelent az LGN új terméke LGN Travel Card + All Inclusive Business Packige Kedvezményes utak a világ 3500 csodálatos pontján. Kényelmes online foglalás, 1200 dollár megtakarítás. Fantasztikus utak 2 - 6 főig, akár 299 - 399 dollárért! 2010. május 1. után már Önnek sem luxus az utazás ! Egyszeri díj - nincs lejárati esedékesség - átruházható !

LGN Travel Card Ízelítő a kínálatunkból: Görögország 2 fő részére, Villea Village 399 Dollár Brazília 4 fő részére, Resort Caravelas 399 Dollár Bahama-szigetek 6 fő részére 399 Dollár Nyaralj kedvezményesen - valósítsd meg álomútjaidat !

Több mint 3500 desztináció világszerte ! 2 - 6 fős családi üdülések, elképesztő árakon – szinte az egész világon. ha anyósodat nem szeretnéd vinni - viheted akár a barátaidat is. ÜDÜLŐ HELYSZÍN LÉTSZÁM KISKER. ÁR (1 hét) LGN ÁR (1 hét) Celebration World Resort Kissimmee, Florida 6 $1,599 $399 Bayview Club at El Presidente Acapulco 4 $299 Westwind Club Bahamas $1,899 Havasu Dunes Resort Arizona $1,399 Stardust - TAHOE South Lake Tahoe 3 Vilea Village Greece 2 $1,799 Royal Sunset (All Inclusive) Cancun 40 - 80% megtakarítás - a diszkont árakhoz képest !

LGN Travel Card Már Magyarországon is használható ! Ha nem szeretsz repülni, vagy túl sokat utazni, Ezért Magyarországon szeretnél pihenni, Ha felfedeznéd hazánk szépséges tájait… Ez mostantól már nem akadály! Utazhatsz főszezonban, 2-6 főig, Csodálatos hazai helyszínekre, És elképesztő árakon… Ne feledd, mától az utazás már nem LUXUS többé ! 2010. május 1. óta - egy újabb lehetőség - Neked !

299 $ EGYSZERI BEFEKTETÉS! Mindezt mennyiért ? HAVI-, VAGY ÉVES FENNTARTÁSI DÍJAK NÉLKÜL ! És az utazásokon felül, még pénzt is kereshetsz …

Akkor ezekre a problémákra kínálunk egy megoldást Neked ! Kivéve, ha elégedett vagy a jelenlegi életeddel… De, ha nyomasztanak az anyagi gondjaid… Netán nem becsülnek meg a munkahelyeden? Eleged van a főnöködből? Nincs is munkahelyed? Nem fizetnek meg eléggé? Több szabadidőt szeretnél…? Akkor ezekre a problémákra kínálunk egy megoldást Neked !

Változz, hogy megváltozzanak a körülményeid is ! És ha igazán változtatni szeretnél … Ürítsd ki a „CSÉSZÉT”… Legyél nyitott… Merj álmodni… Gondolj nagyobbra, mint eddig … Változz, hogy megváltozzanak a körülményeid is !

Miért pont az LGN Prosperity? Mert akár otthonról is - szabad időbeosztásban dolgozhatsz, Nincs nagy indulási költség és havi vásárlási kötelezettség, A regisztráció ingyenes, a Travel Card kártyád megvásárlása után, rendszeresen hatalmas kedvezményekhez juthatsz, Nincsenek irreális követelmények, ajánld tovább a lehetőséget 2 ismerősödnek, aki szeret utazni és a pénzzel is tud mit kezdeni, 6 db Travel kártya értékesítése a csoportban Neked már 600$ jutalékot eredményez, minden ciklus elején újabb kártyát kapsz, A jutalékod rendszeresen a Te saját bankkártyádra érkezik… Ajánlj minket, és a cég folyamatos jövedelmet biztosít számodra ÚJRA és ÚJRA … Legyél a munkatársunk - dolgozz velünk !

Most jó időben - jó helyen vagy – ragadd meg a lehetőséget! 1. Hogyan működik? 299$ egyszeri befektetéssel csatlakozz Te is, és partnerként indítsd el a vállalkozásodat Kapsz egy saját üzleti weboldalt, és egy 8 nap / 7 éjszakára szóló kedvezményes Travel kártyát. Ezzel együtt lehetőséget további csodálatos üdülésekhez. Valamint pénzt kereshetsz E-book, szoftver és CD programcsomagok közvetített eladásaiból Most jó időben - jó helyen vagy – ragadd meg a lehetőséget!

Hogyan működik? 2. 600$ Magyarországon most indultunk! Te Partner 1 Partner 2 Partner 3 Partner 4 Partner 5 Partner 6 Csatlakoztass Te is két újabb partnert, akik szintén megkapják a Travel kártyájukat. Amikor ők is csatlakoztatták a 2 - 2 újabb partnerüket, akkor Te megkapod a jutalékodat egy újabb Travel kártyával, amivel automatikusan újraindulsz az LGN rendszerben, további pénzbefizetés nélkül! 600$ Magyarországon most indultunk! Automatikusan újraindulsz egy újabb 2x2-es mátrixban Akik hozzánk csatlakoznak - egy nemzetközi üzlet részeseivé válnak! Ez jól hangzik ugye ?

Nincs több költség - csak ciklikusan ismétlődő jutalék ! 3. Hogyan működik? Amikor 6 fővel befejezel egy ciklust, megkapod a 600 Dollárt és rögtön elindulsz egy újabb ciklusban. A munkatársaid követni fognak Téged, mivel ez a rendszer nem osztódik szét. Gondolj csak bele, ahogy nő a csapatod, úgy növekszik a kereseted! Havonta, hetente, vagy a növekedés függvényében, akár naponta is megkeresheted ezt az összeget ! 600 Dollár - ÚJRA és ÚJRA ! Nincs több költség - csak ciklikusan ismétlődő jutalék !

1 ciklus felépítése és közvetlen jutaléka 600$ 1 ciklus Minden ciklusból történő kifutás után: 600$ + Travel Card 18 18

Mélységi jutalékok 600$ Saját kifutásod után kapsz: Minden direkted kifutása után kapsz további: 125$ Minden direkted direktjének kifutása után:    37$ Minden direkted direktjének a direktje után: 15$ A mátrix további 3 mélységéből részesedhetsz

További ösztönző program AUTOBONUS A saját LGN weboldalunkról - csak Travel kártyát vásárló - tehát üzletet nem építő partnereink is bekerülnek a mátrixunkba. De csak egyszer ! Viszont vásárlásuk után részünkre Heti 1 ciklus befejezése után +250$ / hó 40% a JUTALÉK Heti 2 ciklus befejezése után +500$ / hó Heti 3 ciklus befejezése után +750$ / hó Minden egyes LGN TRAVEL CARD értékesítése után 107,60$ Heti 4 ciklus befejezése után +1.200$ / hó Az LGN az iparág egyik leghatékonyabb ösztönző programját nyújtja

Avagy az LGN 5 szintű üzleti Elérhető üzleti szintek Avagy az LGN 5 szintű üzleti „RANGLÉTRÁJA” szint - LGN Emerald Associate 1 befejezett ciklus + 2 direkt 2. szint - LGN Ruby Manager 2 befejezett ciklus + 6 direkt 3. szint - LGN Saphire Leader 5 befejezett ciklus + 18 direkt 4. szint - LGN Pearl Executive 8 befejezett ciklus + 30 direkt 5. szint - LGN Presidental Diamond 12 befejezett ciklus + 50 direkt Eredményeink függvényében válunk jogosulttá a fokozatokra 21

Használd ki Te is a nagy TRENDEK előnyeit ! Az Otthon-alapú üzleti lehetőségek az előrejelzések szerint az elkövetkező 36 hónap során megháromszorozódnak. Az Internethasználat növekedése elképesztő méreteket ölt, 2000-től napjainkig 380%-kal növekedett. Az előrejelzések szerint csak az USA e-kereskedelmi mutatója 2012-ig el fogja érni a 335.000.000.000 $ forgalmat. A Social Media (Facebook / MySpace / Twitter / Youtube stb.) népszerűsége világszerte robbanásszerűen növekszik. Napjainkban a PC és az Internet forradalmát éljük 22

Én is képes vagyok erre… ? Ismer Ön valakit, aki szeret utazni és a pénzzel is tud valamit kezdeni ? Ha a válasza „IGEN”, akkor ragadja meg ezt a lehetőséget! Mert utazni mindenki SZERET - de nem mindenki TUD ! Ehhez kínálunk egy hatékony megoldást ! 23

Emberek ezrei csatlakoznak a programhoz - Világszerte Csatlakozzon most ! Emberek ezrei csatlakoznak a programhoz - Világszerte Mert legális… Mert egyszerű… Mert nagyon gyors… Nincsenek a mátrixban szétválások, ez egy igazán eredményes program. Keresse meg az ajánlóját, és együtt beszéljék át a felmerült kérdéseket! Csatlakozzon, az ajánlója segíteni fogja, hogy az Ön vállalkozása is sikeres legyen! Az LGN-nel mindenki sikeressé válhat !