2011 Magyarország. 2011 Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Advertisements

PIC number – szükséges bármilyen Erasmus + pályázathoz PKE:
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
A Life Wave értékesítési terve
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Jelkép-ország Jakab Sándor Kálmán
Felsőoktatási munkatársak képzési célú mobilitása - STT 2014/2015.
Dr. Szakács Tamás BGK kari Erasmus koordinátor
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
1914.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
AIG központ, New York. ALICO központ, Wilmington.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Európa regionális földrajza
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
hagyományos szponzorálás Ön PR Szélesség (Több bevétel?) Konkurencia streamline szponzorálás Együttműködés Biztonság = Törzsvásárló ADP-vel PR.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
LifeCareBusiness A TE LEHETŐSÉGED. 1 másodperces prezentáció: Előtte Köszönöm a figyelmet, viszontlátásra a regisztrációnál ! Az Ön tanácsadója: Kriminál.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Előadás másolata:

2011 Magyarország

2011 Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?

KERESSÜNK SIKERTÖRTÉNETEKET MI KEL A SIKERHEZ? INFORMÁCIÓ HIT ÉS ÁLMOK KITARTÁS JÓ IDŐBEN JÓ HELYEN LENNI! TANULÁS

SOKAN ÚJ UTAT KERESNEK Byron Belka feladott havi $-os passzív jövedelmet Del Williams feladott havi $-os passzív jövedelmet

AZ IDÖZÍTÉS EREJE 1. fázis 2. fázis 3. fázis Ezeknél a cégeknél a meggazdagodottak 70 %-a az els ő fázisból került ki. Most itt vagyunk ! Alapozás Lendület Stabilizáció Ezeknél a cégeknél a meggazdagodottak 20 %-a a második fázisból került ki. Ezeknél a cégeknél a meggazdagodottak 10 %-a harmadik fázisból került ki.

AZ ALAPÍTÓK Toby Norton ElnökAlapító 150 millió USD éves forgalmú volt előző vállalkozása 50 országban dolgozott

MIVEL LEHET A LEGNAGYOBB PIACI RÉSZESEDÉST ELÉRNI? LEGFÉLTETTEBB KINCSÜNK AZ EGÉSZSÉG

15 év tudományos háttér

A termékek

Mi van a PURE-ban? –7 különböz ő baktériumtörzs, melyek a szervezet egészséges m ű ködéséhez szükségesek –T ő zegáfonya mag –A PURE el ő nyei –Csökkenti a szabadgyökök számát – „barátságos” baktérium adagonként –Segíti a fontos vitaminok, tápanyagok beépülését –El ő segíti a jó emésztést –Segíti a hormonegyensúly fenntartását –Segíti az egészséges anyagcserét –Segíti az immunrendszert A kapszulák véd ő bevonata miatt a baktériumok a megfelel ő bélszakaszba jutnak el.

Mi van benne? Fekete málnamag Chardonnay sz ő l ő mag Római kömény mag D-ribóz A SOUL el ő nyei Az immunrendszer er ő sítése Segíti a szív-, a légzés-, a máj- és a vesem ű ködést Segíti a normális keringést Segíti a szervezetet a szabadgyökök elleni küzdelemben

Rain Hybrid System A KULCS

Unilevel Bináris

Nem kell terméket eladni!

Heti bónusz kifizetés First Order Bonus First Order Bonus Match Team Commissions Generation Match Builder’s Pool Lifestyle Bonus

Minden regisztrációs csomag pontértékéb ő l 20 % a jutalék (a személyes csatlakozók után) Már néhány (2-5) saját regisztrációval megtérülhet az induló befektetésed. First Order Bonus

Gyors Megtérülés First Order Bonus Match Ha a közvetlen munkatársad csatlakoztat egy embert, akkor az els ő rendelésért járó pontértékének a felét kifizetik Neked. TE A TE munkatársad Új csatlakozó

First Order Bonus Match TE A TE munka- társad Új belép ő 10% Új belép ő 10% A TE munka- társad Új belép ő 10% Új belép ő 10% Új belép ő 10% A TE munka- társad A jutalékod mértéke: 10%

5 %-ot kifizetnek szimmetrikusan a hálózat mindkét oldaláról vagy 10 %-ot a kisebbik láb forgalmából 1 pont = 1 $ pont pont pont A következ ő hét forgalma innen kezd ő dik… 0 pont pont Ebb ő l akár dollárt is kereshetsz hetente! A megmaradt forgalom minden héten hozzáadódik a következ ő hét eredményéhez. A heti bináris jutalék ebben az esetben USD

Hetente kifizetik a munkatársaid bináris bónuszának jelentős részét (10-23%) a szponzorálási fán hét generáció mélységig. Bináris fa Szponzorálási fa Generation Bonus Match

ÖN JolánMárkZsuzsaRobiAnnaSáraTóniJózsiDóriBrigiTimiNóraMatéSzilviKolosHugóJuliLizaVilmaDaniDávidFeriCiliJónásSanyiKittiJóbDénesRékaJankaErikRózsaRamiDia 1. generáció 2. generáció 4. generáció Generation Bonus Match ÖN

Minden héten, az elért pozíció függvényében részesedés jár egy alapból. Az elért szint határozza meg a részesedés nagyságát. Ezen bónusz alapja a cég teljes forgalmának 3 %-a. Builders Bonus Pool

Érd el, és tartsd négy egymást követ ő héten át a fent említett valamelyik szintet. A Rain Nutrition garantálja a megadott extra jutalékot a következ ő három hónapra. Gyöngy Elit 750 dollár/hó Gyöngy Elit 750 dollár/hó Zafír Elit 1000 dollár/hó Zafír Elit 1000 dollár/hó Gyémánt Elit 1500 dollár/hó Gyémánt Elit 1500 dollár/hó Lifestyle Bonus

FOB jutalék 20% FOBM jutalék 10% Bináris jutalék Generációs bónusz 7 mélységig Lifestyle bónusz Builders bónusz pool (3%) BASIC PACK 1 POZÍCIÓ BUSINESS PACK 1 POZÍCIÓ BUSINESS PLUS PACK 3 POZÍCIÓ 80 EUR 325 EUR 130 EUR FOB jutalék 20% FOBM jutalék 10% Bináris jutalék Generációs bónusz 7 mélységig Lifestyle bónusz Builders bónusz pool (3%) FOB jutalék 10% Bináris jutalék Generációs bónusz 1 mélységig

Maximum $/hét TE 55 vagy 110 Eurós havi fogyasztás

Ha az alap hálózat már elég er ő s, építeni lehet még két pénztermel ő csoportot. Max $/hét TE Úgy képzeld el, mintha 3 cip ő üzleted lenne, de csak az egyiknek lenne rezsije. Max $/hét TETE

Megvizsgáljuk a befektetés kockázatát, várható hozamát és a megtérülés idejét. Van itt tényleges kockázat?

Óriási lehet ő ség el ő tt állnak a Magyarok! Anglia LengyelországCsehországSzlovákia Finnország, Svédország, Dánia… Hollandia, Németország FranciaországSvájcAusztria Ukrajna ????? Románia, Bulgária Törökország Spanyolország Olaszország, Horvátország, Szlovénia, Szerbia, Görögország

Óriási lehet ő ség el ő tt állnak a Magyarok! Ez az üzlet Magyarországról indul szerte Európába, Ázsiába, Afrikába. Gondolj bele, hogy ez mit jelent! Ez stabilitást ad egy életen át!

Egészségügy i krízis RAIN Nutrition A megoldás Pénzügyi krízis

Piaci Részesedés

Láttál most egy lehet ő séget? A sikeres emberek gyors döntést hoznak!