TELEKOM ÜZLETI APPOK VERSENYE PÁLYÁZZ, NYERJ, INDÍTSD BE! Berkovics Dalma Projektmenedzser.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Találkozzunk a felhők felett!
Advertisements

Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Nyiri Lajos, ZINNIA Group
a K&H társadalmi felelősségvállalási tevékenysége
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
SZOFTVER MINT SZOLGÁLTATÁS: ÜZLETI HATÉKONYSÁG A FELHŐBEN Nagy Levente Üzletágvezető Microsoft Office.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
OTP Kockázati Tőkealap I.
MasterCard - Év bankja 2010 Gauder Milán regionális igazgató MasterCard Europe.
Magyar Fizikushallgatók Egyesülete
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
START Tőkegarancia Zrt március 17. MAGYARORSZÁGI KKV-K TŐKEBEVONÁSI GYAKORLATA Zoltán Csaba vezérigazgató.
Nemzeti Innovációs Hivatal
E.ON – Versenyben Önökért!
E.ON – Versenyben Önökért!
Mihálovits András Vezető szerkesztő
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
IBM Global Financing © 2013 IBM Corporation Innovatív IT finanszírozás Dr. Kováts Dénes IBM Global Financing részlegvezető.
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés garanciája.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Ahol az üzletek köttetnek. A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.
1 A hírközlés szerepe a nemzetgazdaságban – új célok Vitaindító Vasváriné dr. Menyhárt Éva.
MEGHÍVÓ Üzleti képzésre Március 26. (szombat) 10 óra. Budapest NOVOTEL hotel Rákóczi út Részvételi díj 2000 Ft/fő Hozd el azt az embert erre.
V. Peer: Online szolgáltatások Yellow: Mobil app.
A TÁMOP / projekt költségei. A projekt támogatási összegei Bolyai János Általános Iskola, Informatikai és Közgazdasági Szakközépiskola.
Informatikai megoldások egy kézből
E.ON – Versenyben Önökért!
Magyar sikerek Kínában
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
Hatásos munkatársak – sikeres vállalat Office 2010 és a kapcsolódó lehetőségek Nagy Levente Üzletágvzető Microsoft Magyarország.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A világ legnépszerűbb turisztikai desztinációi Készítette: Gyarmati Zoltán Hajdú Júlia.
Nyugat-magyarországi Egyetem M M EZŐGAZDASÁG - és É LELMISZERTUDOMÁNYI K AR K É Mosonmagyaróvár Felsőfokú szakképzési szakok Felsőfokú szakképzési szakok2010.
Giovanni Ferrini Fashion
Miért vonzó a startup a befektetők szempontjából?
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
) 27/07/2014 A befektetői tőke szerepe a távhőszolgáltatás fejlesztésében Fernezelyi Ferenc Kereskedelmi igazgató Dalkia Energia Zrt. MaTáSzSz konferencia.
Szerző neve: Zsembery György Dátum: november 30. InnoMax Díj 2011 Innováció újratöltve.
Szigetszentmiklós SUSAN – Dél – Afrikai Regionális Üzleti Hálózat Fő szervező:HITA (Hungarian Investment and Trade Agency) Dr. Mészáros Kálmán
Innováció-ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban CLEAR.
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely intézkedései 1. Mikrovállalkozások létrehozásának.
Bemutatkozik a Magyar-Szlovén Tagozat: a magyar vállalkozások piaci pozíciószerzésének és befektetéseinek elősegítése Fullérné Verger Renáta Magyar-Szlovén.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
SUSAN Szub-Szaharai Regionális Üzleti Hálózat Az Ütlet Házhoz Jön Kalman Meszaros, dr. Economic and Commercial Counsellor HITA / Embassy of Hungary, Pretoria.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Innovatív induló kisvállalkozások izraeli fejlesztési modellje, ennek adaptálása Magyarországon Dr. Turi Márta – Korányi László szeptember.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
GEO Professional Portfolio Zrt.
Külföldi piacok felkutatása a Quali-Cont Non-profit Közhasznú Kft. számára.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés.
Garami Katalin, Takács Márta
9/21/2016– strictly confidential, confidential, internal, public –1 Frank Pölcz Head of Division Operations Management START-UP ÉS NAGYVÁLLALAT TALÁLKOZÁSA.
„Az Év Családbarát Vállalata 2016” pályázat Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom
Crowdfunding Dobozi Sándor Executive Vice President GCT Holding.
Mitől innovatív egy vállalkozás? Nyert a pályázatom! Hogyan tovább? Segítünk a megoldásban!
Title Sub-title European Commission Enterprise and Industry Mit tegyünk és mit ne tegyünk? A BCD profilok az EACI validátorok szemszögéből.
Innovációs célú nemzeti és regionális szintű pályázati források
Haszon rendezvények médiaajánlat
Dr. Beck György Compaq Computer Mo. Kft. Vezérigazgató
Csala Dénes tanulmánya alapján
A TÉR_KÖZ pályázat számokban
Előadás másolata:

TELEKOM ÜZLETI APPOK VERSENYE PÁLYÁZZ, NYERJ, INDÍTSD BE! Berkovics Dalma Projektmenedzser

A HAZAI KIS-ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK AZ IT-RA, MINT SZÜKSÉGES ROSSZRA TEKINTENEK Forrás: Bell Research Hungarian ICT Report, 2013 Minimális IT költés A működési költségek 1,8 % -a Elavult eszközök A laptopok és PC-k 58 % -a több, mint 5 éves Profi szolgáltatások hiánya 47 % pendrive-on, CD-n, PC-n tárolja az adatokat

3

KERESSÜK MAGYARORSZÁG LEGJOBB FELHŐ ALAPÚ ÜZLETI ALKALMAZÁSAIT! Magyarország legjobb üzleti appja Legjobb nemzetközi üzleti app Legjobb üzleti startup app Különdíjak  KKV-k szavazatukkal az appok támogatóivá és potenciális felhasználóivá válnak.  A győzteseket a tíz legtöbb szavazatot gyűjtő app közül egy szakmai zsűri választja ki. Bekerülhetsz a Telekom portfóliójába és bemutathatod az appodat egy 10 millió forint* értékű reklámkampányban. *listaáras érték A Telekom partnereként bekerülhetsz hat ország portfóliójába, és ellátogathatsz a berlini T- Lab-be. Egy € értékű befektetést nyerhetsz a krakkói Hub:raum jóvoltából és részt vehetsz a Long Night of Start-ups rendezvényen Berlinben.

Fuss be az appoddal! Van egy app ötleted, amely megkönnyíti az üzleti életet? Pályázz, nyerj, indítsd be! Kerülj fel az Üzleti app sikerfalra, gyűjts szavazatokat és nyerd el a fődíjat, hogy bemutathasd appodat egy, a Telekom által biztosított 10 millió forint értékű (listaáras érték) reklámkampányban amellyel akár üzleti ügyfelet is elérhetsz! Határidő: Május 22. Jelentkezz most!