Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Innováció-ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban CLEAR.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Innováció-ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban CLEAR."— Előadás másolata:

1 Innováció-ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban CLEAR

2 A projekt célja A CLEAR projekt célja a kulturális értékek megbecsülésének növelése, jobb (fizikai és virtuális) elérhetőségük biztosításával annak érdekében, hogy turisztikai hasznosításuk minél széleskörűbb legyen. A kulturális értékek elérhetőségében rejlő lehetőségekre való figyelem felhívása: 1.Fizikai elérhetőség; 2.Kulturális értékekkel kapcsolatos információk elérhetősége; 3.Gazdasági elérhetőség (ingyenes és személyre szóló szolgáltatások); 4.Szellemi-szociális elérhetőség; 5.Szocio-kulturális elérhetősé mindenki számára. Új munkalehetőségek lehetősége Ötletek a döntéshozóknak a kulturális értékek jobb kihasználásában A kulturális értékek, mint a tervezés és fejlesztés integrált részei Végső soron a térség vonzerejének növelése.

3 A projekt tevékenységei Négy tevékenység-csoport: 1) Hálózatépítés: a tudás és információ áramoltatására 2) Munkacsoportok – Megbecsüljük a látogatókat! – a kulturális értékek policy-dokumentumokba való ntegrálása, a fizikai elérhetőség javítása, új szakmák, az információk virtuális elérhetősége, különböző tudásigények kielégítése, kulturális elérhetőség, marketing és kommunikációs eszközök; 3) Tanulás – Használd ki a kötelezettségeidet és növeld a piacod! – Követendő példák, szektorok közötti egyeztetés weben és digitális eszközök révén; 4) Kísérleti programok és tanulságok – Néhány gyakorlat a kulturális eszközök elérhetőségére.

4 A projekt alapadatai: A projektet támogató program: South-East Europe Nemzetközi Együttműködési program A projekt teljes költségvetése: 1.565.000 € Vezető partner: Provincia di Rimini 10 projekt partner Hargita Megye Tanácsára eső költség: 120,000.00 € A projekt időtartama: 2011–2013

5


Letölteni ppt "Innováció-ösztönző együttműködések kiépítése Dél-kelet-európai térség országaiban CLEAR."

Hasonló előadás


Google Hirdetések