Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál 2356-06/18 Készítette: Panghy Bence.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

Szentendre Épített örökségek. Szentendre a Duna-parton """"A templomokra rávillan az alkony, A kusza város csillag bíborában, Csobban a Duna lassú.
A Vonzás törvényének alkalmazása, a mindennapjainkban címmel kerül megrendezésre február 9-én órától ezoterikus ismeretterjesztő előadásunk.
Kulturális vidékfejlesztés
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
Összefogáson alapuló hagyományőrzés a Móri kistérségben
A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
Rábaközi Nemzetközi Néptánctábor Kapuvár július 17–23.
Határokon Túli Magyarságért Alapítvány 7621 PÉCS, János u. 22. Tel.: / , Fax: / fre .hu
Pannon Helyi Termék Klaszter. A Pannon Helyi Termék Klasztert október 3-án hozta létre 13, a Nyugat-Dunántúli Régióban működő szervezet, közel egy.
A helyi termék szerepe és lehet ő sége Zala megyében Kovács Tünde, projektszakért ő Kerka völgy aranya, a méz - a helyi termékekért Zalamerenye, 2010.
Oud of Mooi ???? Az ŐRSÉGBEN jártam jártam Saját fotóiból készítette: Dr Bajzák Tamásné Dr Bajzák Tamásné 2009 június 2009 június automata automata.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szakma Kiváló Tanulója Verseny A Szakma Sztár Fesztivál 2012-ben ötödik alkalommal, 38 szakma részvételével került megrendezésre a Hungexpo két.
A TURIZMUS GAZDASÁGTANA A NEMZETKÖZI AGROTURISZTIKAI FESZTIVÁL gazdasági hatása Előadó:Pintérné Kanyó Judit október 29.
Aktív, falusi, ökoturizmus a Dél-Dunántúlon Endrédi Melinda.
2356/06/07/19 Nemzetközi Tojásfesztivál Siófok. A Balatoni Nemzetközi Tojásfesztivál, a tojás világnapja alkalmából kerül megrendezésre. A Pasteur Tojásfeldolgozó.
A nemzetközi megújulóenergia-út bemutatása a Nyugat-dunántúli régióban
A világ legnépszerűbb turisztikai desztinációi Készítette: Gyarmati Zoltán Hajdú Júlia.
CSIPKEVERÉS ABÁDSZALÓK, 2009
PIACI INFORMÁCIÓS RENDSZER
A sümegi vár lábától alig 7 km-re található a Marcal folyó partján fekvő törpefalu A falu első említése 1382-ből való, Vasarhel néven 1508-ban Kyswasarhel.
Pórszombat A falu bemutatása. Előadás áttekintése Fekvése Megközelítése A falu nevezetességei I A falu nevezetességei II A falu nevezetességei III Nevének.
Őrség A tíz legdinamikusabban fejlődő turisztikai desztináció
Közép-Magyarország turisztikai régió vonzerői
Cinkefőző fesztivál Szatmárcseke Késztítette: Szilágyi Márió
Eger vonzerői Készítette: Panghy Bence.
Hegyalja fesztivál Készítette: Kleri Dzsenifer /15.
Szilvásvárad turizmusa
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
Örökség fesztivál. A Pécsi Napokra idén szeptember 15 és 25 között kerül sor. A tizenegy napos összművészeti fesztivál a baranyai térség egyik legszéleskörűbb.
Pannon Helyi Termék Klaszter Megalakulás: október, közel egy éves előkészítő munka után Fő cél: a régióban fellelhető és előállítható mezőgazdasági.
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Budapest Vízminősége Budapest Vízminősége Készítők: Csernus Anna, Karvalics Bence, Schiffer Ferenc Készítők: Csernus Anna, Karvalics Bence, Schiffer Ferenc.
Prof. Dr. Hanusz Árpád egyetemi tanár
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
Ifjúsági és szabadidős programok
Lajosmizse város turizmusban rejlő lehetőségei
Országos Nagyi Könyvtári Napok Jász-Nagykun-Szolnok megyében október Szolnok, július 20.
Rendezvények.
Hálózati együttműködés a vidéki térségek fejlesztéséért – Pannon Helyi Termék Klaszter Zalaszentgót, április 16.
Magyar Turizmus Zrt. Dél-Dunántúli RMI Marketingterv prezentáció
Az agroturizmus és a vidékfejlesztés sokszínűsége Európában.
Hálózati együttműködés a vidéki térségek fejlesztéséért – Pannon Helyi Termék Klaszter Zalamerenye, szeptember 10.
Kőszeg, Foglalkoztatási helyzet a Kőszegi Kirendeltség vonzáskörzetében Kőszeg,
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
A barnamezős rehabilitáció fejlesztéspolitikai kérdései Magyarországon
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
Párizs.
2014. szeptember Célkitűzéseink Nemzetiségeinknek évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai és etnográfiai értékeinek bemutatása.
/06/17. Kakasfesztivál Kozármisleny.
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Hagyományok, népművészet Magyarországon
Nemzetközi programozási verseny diákoknak. Mi ez? Hol lesz? Mikor? Mit nyerhetek? És hol jelentkezhetek? Az első SAP által megrendezésre kerülő programozási.
Készítette: Panghy Bence
Készítette: Nagy-Kovács Beáta Míra 2356./18. tétel
Gyulaj. Gyulaj község Tolna megyében található. Dombóvár és Tamási között félúton. Gyulaj község Tolna megyében található. Dombóvár és Tamási között félúton.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Napközis beszámoló 2008/2009 I. félév. Napközis csoportok Óvodai csop.:3 gyermek /Katraniczné Suvada Rózsa, Németh Szilvia/ Fogl.I.csop.:4 gyermek / Csipai.
Őrségi Nemzeti Park.
Az Őrség. Az Őrségről általánosságban Vas megye délnyugati szegletében helyezkedik el Látnivalókban és természeti kincsekben gazdag tájegység Nevét onnan.
Leader program és helyi termék a turisztikában. Helyi termék 76/2011 VM rendelet alapján: – LEADER Helyi Akciócsoport illetékességi területén megtermelt,
Az ÖNP állattenyésztési kapacitásának adatai a múltban és a jelenben, a fejlesztés lehetőségei A Foodlawment Egyesület kihelyezett ülése, Őriszentpéter.
Meghívó Föld napi rendezvényekre
TURISZTIKAI SZEZONÉRTÉKELÉS
Székesfehérvári Királyi Napok 2013.
Sulinyitogató szeptember 30. Aula Avatás Disco STOHL ANDRÁS
Előadás másolata:

Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál /18 Készítette: Panghy Bence

Ebben az évben szeptember 28. és 30-i közötti napokban tartották meg a tökfesztivált. A programok Őriszentpéteren,Nagyrákoson, és Magyarszombatfán kerültek megrendezésre.

A 3 település Vas megyében található, az Őriszentpéteri kistérséghez és az Őrségi Nemzeti Park Igazgatósági területéhez tartoznak.

2012-ben kilencedik alkalommal került megrendezésre az Őrségi Nemzetközi Tökfesztivál, amely a Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztroturisztikai rendezvénye.

A népi játékok és művészeti bemutatók forgatagában megismerkedhetnek a tök helyi kultuszával, a humoros vetélkedőkön pedig minden korosztály megmérettetheti magát. A fergeteges előadások és tökcsoda teremtmények megtekintése közben a vendégek tökből készült ételspecialitásokat kóstolhatnak meg.

A látogatók megkóstolhatják a mennyei tökös-mákos rétest, ehetnek a tökös lángosból vagy a dödölléből is. A helyi termelők vásárán kiváló minőségű sajtokat és tejtermékeket, tökmagolajat és csodás kézműves termékeket, fazekas árukat lehet beszerezni.

A Tökfesztivál vetélkedőin Kiderül kié is a legnagyobb tökcsoda Ki löki messzebbre a tököt Ki a legügyesebb tökfaragó Tökkirály és töklovag választás Töklámpás felvonulás Tökbál

A fesztivál logója

Köszönöm a figyelmet !