Törzsutas program.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
VÁLLALKOZÓI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, június 16. Előadó: László Béla projektvezető (Magyar Kedvezményhálózat)
Advertisements

Global Distribution System
TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Készítette: Vári Lászlóné Szolnok,
Szakmai alaptréning 3. fejezet Készítette: Balázs Zoltán.
HUNGARY CARD Kedvező ajánlat a béren kívüli juttatások között:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
A Magyar Turizmus Kártya bemutatása
Az Internet elterjedése Lakossági felhasználás. Internet terjedése.
Családbarát szálláshelyek Puczkó László Szakmai igazgató.
HOGYAN RENDELJÜNK LOYAL BANK KÁRTYÁT.
Végfelhasználói Promóció Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.
Rendezvényszervezés Csapatépítés Hajókirándulások T Flotta Kft
Marketing lehetőségek a falusi turizmusban
Listings: egy méltatlanul elfeledett milliárdos piac? Szávuly Krisztián Sanoma Budapest internet lapigazgató.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
UTAZÁSI IRODÁK A KULISSZÁK MÖGÖTT
Banor Tréning Központ Bt. Levelezési cím: 1550 Budapest, Pf. 15. Tel/fax: Intézmény-akkreditációs lajstromszám:
FIP képzés - menetrend 01. – Bevezetés – Általános információk a FIP-ekről 02. – Közfeladatot ellátó szervek, közérdekű adatok közzététele 03. – ÁFSZ és.
Internetes keresés 1 Az adott év húsvét vasárnapján Keszthelyre utazunk vonattal. Mennyibe kerül egy diákjegy? Mikor induljunk, ha ebédre szeretnénk odaérni?
Minőségben utazunk! Az Africa-Europe Challenge hivatalos utaztatója.
 Az egyetemi évek alatt a legcélszerűbb külföldön élni egy darabig > támogatott, legkevesebb függőség itthon  Kalandvágy, önállóság, nyelvi akadályok.
Gyakorlás.
Készítette: B. B.. Ki jogosult a START kártya kiváltására? a 25. életévét, felsőfokú végzettség esetén a 30. életévét még nem töltötte be, és tanulmányait.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Amadeus Magyarország Pécs, Május 09. Bíró Balázs Sales and Marketing Manager.
Új dolgozóval bővül szalonja. Milyen járulékfizetési kötelezettségei vannak? Hasonlítsa össze a mellékletek segítségével egy START kártyás foglalkoztatott.
Giovanni Ferrini Fashion
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Magyar Turisztikai Tartalomtár. Célok 1. olyan teljes körű turisztikai adatbázis és a belőle táplálkozó portálrendszer megteremtése, amely tartalmazza.
Köszöntjük a Kedves Résztvevőket !. Az OTP Travel bemutatása Alapítás éve: Fiókirodák száma: 15 6 budapesti fiókiroda6 budapesti fiókiroda 9 vidéki.
Tourinform iroda működtetése április Amit eddig megvalósítottunk: -Tourinform iroda zökkenőmentes átvétele rövid idő alatt -Turizmus Zrt.
Anglia Július 4.- Szeptember 4.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
Miért kell ösztönözni a fogyasztókat, kereskedőket?
Lehetséges együttműködési területek az internetes bankkártya elfogadás területén.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Béren kívüli juttatások új generációja!
A munkanélküli…. fransis ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakközépiskola
Katalógusok szerepe az értékesítésben. Katalógusok szerepe A turisztikai termék egyik tulajdonsága, hogy szolgáltatásokból áll, megfoghatatlan, nagyon.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
A weblapkészítés alapjai
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
Miért viselkedjünk jól a Földön? Mert így jegyet válthatunk a Paradicsomba. Különben a Pokol vár!!! De a mindennapi életben a Paradicsom és a Pokol ugyan.
Kovács Györgyi Budapest Kártya Divízió Vezető BFTK Nonprofit Kft.
Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19.
BTSZK Budapesti Turisztikai Szolgáltató Központ Nonprofit Kft. Budapest, mint vendégbarát desztináció - diákok segítségével, jó ötletekkel március.
Utazási Irodák Speciális Felelősségbiztosítás 2017
Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését!
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2017/2018
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!!
A diákigazolvány igénylés menete
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Közgyógyellátási igazolvány igénylése
.....where people matter.
HÖSZ rendszer fejlesztések
PROKO karácsonyi KVÍZ Logók.
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
Vásárhelyi Pál kereskedelmi Szakgimnázium
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Előadás másolata:

Törzsutas program

Törzsutas program/Törzsutas kártya A törzsutaskártya program keretében Ön számos szolgáltatást vehet igénybe, és akár 20%-os kedvezményt is kaphat! Kártyaigénylés feltétele: 3/NUR Neckermann Kft. által szervezett/ úton való részvétel. Az igényléshez küldje el utolsó utazásának 8 számjegyű foglalási számát /TN szán / a torzsutas@neckermann.hu e-mail címre.

Neckermann törzsutas kártya

Törzsutas program = kedvezmény A program keretén belül törzsutasaink a kártya felmutatásával az alábbi kedvezményekre és szolgáltatásokra jogosulnak: Neckermann Utazási Iroda • Különböző mértékű kedvezményeket a fakultatív programokból,kirándulásokból.

• Különleges ajánlatainkat, kedvezményes utazásokat és LastMinute ajánlatokat e-mail címére eljuttatjuk, így ha eddig még nem tette meg, kérjük, hogy küldje el az e-mail címét és a kártyán szereplő azonosító számot a torzsutas@neckermann.hu e-mail címre. • Új katalógusainkat, a megjelenést követően postázzuk.

Példák törzsutas programokra   Török Riviéra Törzsutas-kártya tulajdonosa 20% kedvezményt kap a fakultatív programok árából.  Egyiptom A kártyatulajdonos részére 5% kedvezmény , minden fakultatív program árából ( kivéve amelyek belső repülőjárattal, vagy extra éjszakai szállással vannak ).

Példa törzsutas programra Teneriffa A kártyatulajdonos részére 10% kedvezmény , minden fakultatív program árából. ( kivéve La Gomera )

Germanwings Légitársaság törzsutasprogramja A Germanwings Légitársaság az Európában működő diszkont légitársaságok között elsőként vezette be internet alapú törzsutas-programját.

Boomerang Club A hűségprogram kedvez a Légitársaság törzsutasainak: a programban résztvevők már 8 oda-vissza útra szóló, illetve 16 egyirányú repülőjegy vásárlásával ajándék jegyet kapnak. A Boomerang Clubot kizárólag a Légitársaság honlapján, a www.germanwings.com weboldalon keresztül lehet igénybe venni, angol és német nyelven.

Vista törzsutas program Számtalan kedvezmény és ajándék várja! Már egy utazás után 5% kedvezményre jogosító kártyát adunk ajándékba, amit minden a Vista által szervezett útra igénybe vehet.

Vista 2. A második utat követõen egy névreszóló Vista Útlevelet állítunk ki Önnek, amelyben utazásai során pontokat gyûjthet, és ezeket késõbb ajándékokra vagy további kedvezményekre válthatja be. A programban részt vesz minden 2008. október 1. u