A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
A kétütemű befecskendezéses (DITECH)motor
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
E.ON – Versenyben Önökért!
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Világunk egyik globális környezeti problémája a levegőszennyezésből adódó üvegházhatás és felmelegedés. A személygépkocsikból áradó gázok is felelősek.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Pénzügyi és Egészségügyi Járvány Testi és Pénzügyi Egészség.
2011 Magyarország Magyarország és ÉN ÚTKERESÉSLEHETŐSÉGEK EDDIG IS VOLTAK! MIÉRT MENTÜNK EL MELLETTE? MIÉRT KERESSÜK A MÚLTBAN A LEHETŐSÉGEKET?
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
HISSZÜK, HOGY A MEGFELELŐ EMBEREK A JÓ TERMÉKKEL, EGYÜTT GLOBÁLIS VÁLTOZÁST TUDNAK ELŐIDÉZNI.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
HOZZA KI A LEGTÖBBET A SZKENNER ÜZLETBŐL. PÁRATLAN ÜZLETI LEHETŐSÉG Növekedés Szkenner Operátorok száma az EMEA régióban % Szkennelések.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
A legjobb Kompenzációs terv, hogy pénzt csinálj!!
Előadás másolata:

A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható

MPG-CAPS Az USA-ban gyártják. A gyár, melyben előállítják EPA minősítésű ben alakult, adósságmentes cég Tapsztalt managament

MPG-CAPS Jóvá van hagyva minden gépjárműhöz: benzin, diesel, biodiesel és ethanol üzeműekhez egyaránt. A termék 100%-os töménységű, hígítás nélkül A kapszulát egyszerűen csak bele kell dobni a tankba a tankolás előtt.

Ez a termék biztonságos? EPA minősítésű termék. Már több millió EPA minősítésű termék. Már több millió személy- és teherautó használja. személy- és teherautó használja. Vámolva és biztosítva van. Egy biztosítás Vámolva és biztosítva van. Egy biztosítás védi az összes felhasználót. védi az összes felhasználót. Ez a termék nem sérti meg a gépjárművek Ez a termék nem sérti meg a gépjárművek garanciáját. garanciáját. Biztos és abszolút hatékony. Biztos és abszolút hatékony.

Működik? A legmagasabb EPA engedélye van. Felemeli az oktánszámot %-al. Csökkenti az emissziót. A megtehető kilométerek számát 7 – 14%- al megemeli. A használók összességében 25%, vagy ennél is több megtakarítást érnek el.

Működési elv MPG – Caps védőfilmet von a motor belső fémfelületeire és javítja az égést. Ez a kijavított égés növeli a kilométereket, javítja a hatásfokot és csökkenti a kipufogógázt. Kémiailag reagál az üzemanyag úgy, mintha adalékanyagot tartalmazna. Az üzemanyag mindegy, hogy benzin, diesel vagy ethanol könnyebben elég, és a következő eredményeket hozza:

Eredmények az MPG Caps-al. 1. Tisztább levegő 2. Tisztább motor 3. Jobb teljesítmény 4. Több kilométer Pénz megtérülési garancia !!!

A következő országokban van képviselet: Kanada Nagy-Britannia Mexiko Ausztrália Korea – Hongkong - Taiwan Továbbiak tervben! EURÓPA MÉG SZŰZ TERÜLET!

Többféle lehetőség a keresetre 1.Eladás: 50% minden eladásból 2.Hálózatépítés: 50$ jutalék minden egyes ezüst csomagos regisztráció esetén.

Kétféle út a jövedelemhez Lineáris jövedelem Az ember kicseréli az idejét a pénzre Ha nincs munka, akkor nincs pénz sem. Megemelt jövedelem Lehetővé teszi, hogy több száz ember által egyszerre több ezer helyen dolgozz Elérhető a jövedelem a világ összes helyén Akkor is jön a jövedelem, ha alszol.

Te Te Tomi Niki 300CV600CV 50 $ egy ciklusért Max $ hetenként 1 ciklus A harmadik út a bináris terv Te jutalékra jogosult vagy ebben az esetben Kvalifikáld a Business központod Szponzorálj egy személyt a bal és egyet a jobb oldalra 900 CV,1/3-2/3 szabállyal tesz ki egy ciklust

A 4. út a jövedelemhez: Matching Bonus Ezüst - Keress 20% Matching Bonus-t minden körben, minden személyesen szponzorált személy után. Arany - Keress 20% kiegészítő Matching Bonus-t minden körben, a direktjeid személyesen szponzorált személyei után. Platina - Keress 10% Matching Bonus-t minden, ezek az emberek által szponzorált személyek után.

FFI Jutalék terv Honlap 1 évre. Nagykereskedelmi árak vételnél, kiskereskedelmi árak eladásnál. Személyes ffi.biz honlap. Real-time back-office. Online vásárlás.

FFI Csomagok 12 x 10db-os csomag Pontérték 200 CV Prémium partner Ez a csomag mindenkinek való, de nem a vezető személyiségeknek. 21 x 10db-os csomag Pontérték 200 CV Hozam: minden ezüst után 50$ Te ezüst leszel. Téged az első naptól a 30. napig az 1.Matching Bonus szintre emel. A leggyorsabb út a jövedelemhez.

50 BV-t eredményez a bináris tervben. Jutalékjogosultság. Bináris forgalmat megtartja! Keress megmaradó jövedelmet. Lehetőség 50%-ra 3 mélységben a Matching Bonus eredményeként, ha kvalifikálod magad! Előnyök az AutoShip-ben Mindössze 49.95$ havi vásárlás.

A cég rekordokat dönt. Aki úgy dönt, hogy a következő 3 évben keményen dolgozik és meghódítja a világot, az meg is tudja. Ha nem hívod fel az ismerőseidet, akkor Ők fognak hívni! Tedd most!!