A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Sábián Róbert
Advertisements

II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON !
Marketing terv.
Milliós jövedelem 500 Ft-ból! Avagy, hogyan tegyél szert azonnal, 200%- os folyamatosan növekedő haszonra!
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
REGISZTRÁCIÓ DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁVAL VAGY GIFT CARDDAL MINDEN ALSÓ VONALADNAK NYOMTASD KI VAGY KÜLDJED EL!!!!
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward

A cég 2007 óta működik világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek, elektronikus könyvek, oktató cd-k. Nélkülözhetetlen eszközök ami egy hatékony on-line marketing értékesítés felépítéséhez szükséges.

AZ LGN ÚJ TERMÉKE TRAVEL CARD  Kedvezményes szállás foglalások a világ 3500 pontján  Kényelmes online foglalás  1200 dollár megtakarítás  Fantasztikus utak 2-7 főig 399- dollártól! Aki megkapta a kártyáját, be kell regisztrálnia, ha majd utazni szeretne. A kártya hátulján lévő szám és pin kód segítségével bejut a regisztrációs oldalra. Fontos: Nem névre szóló a kártya, elajándékozható, eladható. A kártyának nincsen lejárati ideje.

 Mert akár otthonról szabad időbeosztásban dolgozhatsz.  Nincsenek irreális követelmények, minimum 2 kártya értékesítése minden független LGN munkatársnak.  Mert a regisztráció ingyenes, neked egy utazó kártyát kell megvásárolnod, majd tovább ajánlani 2 személynek.  Mert a cég folyamatos jövedelmet biztosít számunkra, 6 db utazó kártya értékesítése a csoportban már 777 dollár jutalékot biztosít neked újra és újra./szeptember 4-től új marketingterv / Nincsenek havi díjak, nincs havi vásárlási kötelezettség. Minden ciklus elején újabb utazó kártya. Jutalékunk saját a bankkártyánkra érkezik..

Add át a lehetőséget két olyan embernek, aki szeretne az LGN utazó kártya továbbajánlásával pénzt keresni, és így LGN független munkatársává válni. Amikor két új tagunk egyenként 2 újabb eladást realizált, megkapjuk a jutalékunkat és elindulunk egy újabb ciklusban, ahol kezdődik minden elölről. Minden újabb ciklusban a munkatársaink követni fognak, nincs osztódás és nem kell többé egy fillért sem fizetnünk. Csodák nálunk sincsenek, a jutalékok csak az eladások után keletkeznek szeptember 4-től új kifizetési tervet vezetnek be a cégnél. Minden saját kifutás után 600 dollár Minden direkted kifutása után kapsz : 125 dollárt Minden direkted direktje után kapsz: 37 dollárt Minden direkted direktjének a direktje után további 15 dollárt fizetnek ki. Ugyanúgy a 777 dollárt fizetik ki, csak más elosztásban.

gy

Ha valaki csak Travel kártyát értékesít, tehát a weboldaláról vásárolnak egy travel kártyát, ugyanúgy bekerül egyszer a mátrixodba., de csak egyszer. A kártya értékesítése után fizet a cég külön:107,6 dollárt. Bónuszok: Heti egy kifutás után: 250 dollár Heti kettő kifutás után 500 dollár Heti három kifutás után: 750 dollár Heti négy kifutás után 1200 dollár úgynevezett autó-bonuszt ad a cég. Ezt minden hónap 15-ig fizetik. További ösztönző: 5 szintet különböztetnek meg, igazából ezek rangok, itt külön pénzt már nem adnak. 1.szint 1 befejezett ciklus 2 direkt LGN Emerald Associate 2.szint 2 befejezett ciklus 6 direkt LGN Ruby Manager 3.szint 5 befejezett ciklus 18 direkt LGN Sapphire Leader 4.szint 8 befejezett ciklus 30 direkt LGN Pearl Executive 5.szint 12 befejezett ciklus 50 direkt LGN Presidental Diamond

Adózás A Vásárló személyes felelősséggel tartozik a LGN programból származó jövedelmének adózásáért, szigorúan betartva annak az országnak az adótörvényeit, ahol adófizetési kötelezettséggel rendelkezik.

Ugye el tudod képzelni, hogy találsz 2 olyan munkatársat, aki szeret utazni és a pénzzel is tud valamit kezdeni ? Keresd meg az ajánlódat és nyomd meg a gombot ! "Egyed ü l soha sem leszel sikeres, kell hozz á egy j ó csapat."