Banki termékek értékesítése elektronikus csatornákon keresztül Dr

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A konfliktusok és kezelésük
Advertisements

Elektronikus Ügyfélkapu – kapcsolat az ügyfél és a közigazgatás között
Közigazgatási reform és távmunka
Humánerőforrás logisztika
Pannon Helyi Termék Klaszter. A Pannon Helyi Termék Klasztert október 3-án hozta létre 13, a Nyugat-Dunántúli Régióban működő szervezet, közel egy.
B – csoport E-kereskedelem logisztikája és E-logisztika
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT (CRM)
Tájékoztató a Kormányzati Ügyféltájékoztató Központról
Több szerződés, lojális ügyfél Erdős Mihály elnök-vezérigazgató.
Önkormányzati informatika ASP alapokon
Értékesítés menedzsment Susányi Tamás V.:
I. AZ EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENT SZEREPE A SZERVEZETEKBEN
Verfasser · weitere Angaben
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje
Hivatásos csapatsportágak értékteremtése - számokban (Magyarországon)
ÜGYFÉLAZONOSíTÁS, MINT A PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOK KOCKÁZATI FAKTORA Szabó Kristóf Ügyfélazonosítás, mint a pénzügyi szolgáltatások kockázati faktora Szabó.
György István Ügyvezető igazgató Update software Magyarország Kft
Céginformáció Június 6. Értékesítési és kockázatkezelési technikák a pénzintézeti gyakorlatban Szalkai Éva.
Itt az ügyfél, hol az ügyfél?!? Dr. Szabó Kristóf Itt az ügyfél, hol az ügyfél?!? Dr. Szabó Kristóf - igazgató Raiffeisen Bank Zrt. Szeged – május.
1 PARTNERKOCKÁZAT KEZELÉSE A CO 2 KERESKEDELEMBEN - tájékoztató az üzemeltetők és egyéb piaci szereplők részére június 12.
1 MTA Tudásmenedzsment Albizottság III. workshop „Leadership” dilemmák a tudásmenedzsment szemiformális együttműködési modelljében február 23. Dr.
HELYI ÉS TÉRSÉGI EGYÜTTMŰKÖDÉS LEHETŐSÉGEI ÉS KORLÁTAI FEJLESZTÉSI PÓLUS SZIGET, VAGY A TÉRSÉG MOTORJA? SZŰCS ERIKA Budapest, december 06.
Informatikai megoldások egy kézből
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
Logisztika 6.előadás.
1 Gazdaság és környezet Előadó: Nagy Tamás. 2 Általános környezetvédelmi kérdések a vállalatoknál A gazdasági, piaci és környezeti körülmények miatt egyre.
A CRM bevezetési projektek sajátosságai
TISZK informatikai rendszerek MS alapon
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 17. Debrecen.
Etikusság. Létezik-e a pénzügyekben avagy mi az a közösségi bank?
A konfliktusok és elhárításuk
III. A logisztika jövője
Piacelemzés - CRM beruházások alakulása
CRM: fejlesztés avagy fejlődés. Dr
VI. CRM konferencia - CEBC „ CRM? - Igen! A versenytársaink már csinálják! - De mit is? ” Számely Éva Vialto Consulting Május 28.
Zökkenő a pályán? A makrogazdasági kiigazítás és a bankszektor fejlődése XIV. Vezérigazgatói Találkozó november Dr. Urbán László, vezérigazgató-helyettes.
Kontrolling házi dolgozat
Logisztikai kontrolling
A bankok átalakulása Szabó Kristóf, főosztályvezető Multi-channel Management Raiffeisen Bank Rt. VIII.Országos Neumann Kongresszus - Budapest 2003 október.
Vállalatérték-élet pálya szakaszok
Mentori rendszer a tudásmenedzsment szolgálatában
Tudásmenedzsment eredmények és tapasztalatok a MOL Csoportban Tóth Róbert Tudásmenedzsment vezető, MOL Csoport Budapest, 2006.február 23.
Falus Iván 7. Nevelésügyi Kongresszus Budapest Augusztus 26.
1 EFCB European Foundation Certificate in Banking Rohonczi Krisztina Nemzetközi Bankárképző Központ
A továbbképzések tapasztalatai Observans Képzési Szolgáltató Kft.
Szervezeti viselkedés Bevezetés
Internetes bankok piacformáló hatása  Nehézségek, gyermekbetegségek Lovastyik Ádám igazgató HWB Express Takarékszövetkezet október 16.
A jelenlegi válság és a reálszféra Chikán Attila egyetemi tanár, igazgató Budapesti Corvinus Egyetem Vállalatgazdaságtan Intézet Versenyképesség Kutató.
Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.
Az innováció forrásai.
1 Hogyan tovább minőségügy? XIV. Magyar Minőség Hét november 07.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
4 Tender Hungary Kft. (Sziklai Zoltán)
Az E-KÖZIGAZGATÁS INFORMATIKAI STRATÉGIÁJA október 16.
Emberi Erőforrás Menedzsment Bevezetés
Szalay Kitti Balogh Gergely Nagy Viktor
Mítosz vagy valóság? Közműdíj-fizetés mobilról. 2 / Turny Ákos - Közműdíj-fizetés mobilon / 4/1/2015 Dinamikus fejlődés minden területen 1998 – 1999Az.
Vállalkozásmenedzsment I.
A Nyelv- és Beszédtechnológiai Platform egy éve Váradi Tamás MTA Nyelvtudományi Intézet Nyelvi áttörés A nyelv- és beszédtechnológia mint húzóágazat.
Emberi Erőforrás Menedzsment Bevezetés
Informatika a gyógyszeriparban Informatikai Vállalkozások Szövetsége E-egészség munkacsoport Lukács Lajos Munkacsoport vezető
Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület 1119 Budapest, Tétényi. u  Tel/Fax: , web: 
Bemutatkozik a rEVOLUTION Software A Budapesti Értéktőzsde sajtótájékoztatója április 22. Bódog Norbert ügyvezető igazgató előadása előadása.
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Szűk keresztmetszet a banki digitalizációban
Integrált ügyfél-kommunikáció a weben
OUTSOURCING Lehetőségek a vállalat építésben
Business Intelligence (Üzleti Intelligencia)
Az API Design és Management evolúciója
Előadás másolata:

Banki termékek értékesítése elektronikus csatornákon keresztül Dr Banki termékek értékesítése elektronikus csatornákon keresztül Dr. Szabó Kristóf Budapest – 2006. április 12. 1

Mindenki másképp csinálja …

Tézis I. Az értékesítési módozatok fióki illetve alternatív értékesítésként való elkülönült kezelése napjainkban már nem értelmezhető.

A multi-opcionális ügyfélkiszolgálás átalakítja a Tézis II. A multi-opcionális ügyfélkiszolgálás átalakítja a pénzintézetek értékesítését: az ügyfelek az egyszerű pénzügyi termékeket egyértelműen szolgáltatásokként kezelik. A termékek/szolgáltatások attraktivitása és kényelme mellett a pénzintézet által képviselt stabilitás értéke (brand) egyre csökkenő fontosságúvá válik. Ily módon az ügyféllojalitás fokozatosan csökken.

Tézis III. Az értékesítés hatékony fejlesztése, a sokcsatornás kiszolgálás megvalósítása a bankokat korábban jellemző, szigetrendszerekre épülő számítástechnikai architektúrák mellett kivitelezhetetlen. Az ügyfélkezelés fejlődésének minőségileg újabb szintjét a kompetencia (tudás) alapú, rétegelt struktúrájú IT rendszerek megjelenése alapozza meg.

Tézis IV. Az értékesítési rendszerek biztonsági megoldásai az ügyfelek számára alapvetően érdektelenek és nem befolyásolják a szolgáltatás igénybe vételi szintjét.

Tézis V. A sokcsatornás értékesítés bevezetése az ügyfelek számára eljuttatott információk szervezésének, irányításának új szervezeti modelljét kényszerítik ki - a tartalom és CRM menedzsment kialakítását.

Tézis VI. Az ügyfélkiszolgálás központi támogatásának kialakulása az ügyfél-hovatartozás szükséges újra definiálásához vezet.

Tézis VII. Az ügyfélkapcsolatban felhasznált intelligencia emberi alapokról gépi rendszerekbe történő áthelyezése a jövő kiszolgálási/értékesítési kultúrájának meghatározó részévé válik. Az üzleti intelligencia beépülése a kiszolgáló rendszerek működésébe, a szervezet működéséhez szükséges tudás-allokáció megváltozásával jár együtt.

Köszönöm a figyelmüket! kristofszabo@raiffeisen.hu