Versenyfelhívás! A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából rajzversenyt hirdet az általános iskola 1-2. osztályosai számára. A rajzok.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Zrínyi Ilona Általános Iskola
Advertisements

Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
A söjtöri Deák Ferenc Általános Iskola látogatása a Tömörkény István Munkaegységben.
Országos olvasóvá nevelő program Tervezgetünk •2006. Macau - lengyel project • licensz-szerződés, ötletelés, partnerkeresés •2008/2009.
Hálózatban a jövőnkért
A Grundtvig program: felnőttoktatási pályázatok a Tempus Közalapítvány kezelésében Várterész Flóra Budapest,
1 Egy nyertes pályázat nyomán Infrastruktúrafejlesztés a Zala Megyei Kórház Egészségügyi Szakkönyvtárában Informatio Medicata szeptember Beke Gabriella.
„Szerelmes Shakespeare” a KATEDRA ISKOLÁBAN „ A mi digitális iskolánk” pályázat.
Nőiruha-készítő szakma Tel: 85/ , 85/
Erzsébet királyné a 21. században Blogok, interaktív oldalak, filmek. Gödöll ő i tapasztalatok egy olvasóvetélked ő tükrében.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
TÁMOP /2 „Lenni, akik vagyunk, és azzá válni, amivé válni tehetségünk adatott: ez életünk egyetlen célja.” Robert Louis Stevenson.
Készítette: Grolyóné Szabó Éva május10.
Nemzetközi Könyvajándék Nap Bethlen Gábor Általános Iskola Székelyudvarhely.
A szőlő a művészetben.
A mai nap programja ig Köszöntő Polgármester Úr 5 perce Gyorsított tanév előkészítő információáradat ig integrációt segítő.
KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
Az olvasás helye és megítélése az általános iskola felső tagozatában
HALLGATÓI ÖTLETPÁLYÁZAT PÁLYÁZATI ISMERTETŐ Passzív lakóotthon sérült emberek számára Nem Adom Fel, lakóotthon tervezési ötletpályázat építész hallgatók.
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
A „Nekünk bejössz, ha a könyvtárba bejössz!” című Országos Tini Könyvtári Napok keretén belül a következő programokkal várjuk a Kedves Érdeklődőket: 2008.
MÁTYÁS, AZ IGAZSÁGOS.
2011/2012. Iskolatípusok  Gimnázium 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos – hagyományos  Szakközépiskola 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos.
A TTKT nyelvi munkaközösség alakuló értekezlete Waldmann-né Baudentisztl Éva.
Újjászülető oktatási tartalmak a nemzeti könyvtárban Moldován István MultiMédia az oktatásban konferencia Zsigmond Király Főiskola,
NYME Bolyai János Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Szombathely
FELVÉTELI 2008 Berzsenyi Dániel Gimnázium ISKOLÁNKRÓL …  2008-ban ünnepeljük iskolánk alapításának 150. évfordulóját  ‘Minőségi nevelési-oktatási.
Perspektíva pályázat Az idei év matek pályázatának témája a PERSPEKTÍVA.
„Kompetencia alapú oktatás, egyenlő hozzáférés – Innovatív intézményekben” TÁMOP / /0065 Moduláris oktatás Az egészséged a Te kezedben van!
Feladatnaptár Április 27. (kedd) Migráns-project megbeszélés (érintett ofők és ofő-h) Április 29. (csütörtök) Osztályozó értekezletek Április 30. (péntek)
Vizuális nevelés tantárgypedagógia
Készítette: Németh Katalin…
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
V ARJÚ L AJOS R EGIONÁLIS T ERMÉSZETTUDOMÁNYI E MLÉKVERSENY Bevált Jó Gyakorlat.
Bánki Hírmondó Szeptember. Szeptemberben történt velünk Tanévnyitó Szülõi értekezletek Szakkörök, sportkörök indulása, pl.: –Rajz - kézmûves –Háztartástan.
Középiskolai továbbtanulás 2014/15
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
Pályaválasztás Pályaválasztás
A tanulók felkutatásának és beiskolázásának folyamata Iskolai, önkormányzati kapcsolati táblázat Névtáblázat (adatbázis) Települési útvonal Tájékozató.
Kalocsai Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Általános Iskolája
Felvételi eljárás 2014/2015.
Felvételi Központi írásbeli Jelentkezni ig lehet. Bárhol meg lehet írni, de az értékelő lap másolatát a jelentkezési laphoz csatolni.
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
 Iskolák magatartása  Tanulók motiváltsága  Szülők elhivatottsága  Gyermekjóléti Szolgálatok, családsegítők, gyámok, nevelőszülők véleménye JULI.
A Magyar Tehetséggondozó Társaság 25 éves Jubileumi Konferenciájára
Hajdúszoboszló.      Tanulói létszám: 320 fő  ebből SNI-s: 29 fő.
MESÉLŐ INTERNET. Szerinted mi az internet? Bevezető beszélgetés, vélemények összegyűjtése. „Az internet egy ismeretközlő lap, amibe ha belép az ember,
Általános tájékoztatás Körzetünk Feál1-2. évfolyam Darus3-8. évfolyam „Gurulós módszer” Általános osztály (a) - projektoktatás Emelt óraszámú matematika.
K EREKASZTAL - BESZÉLGETÉS FEBRUÁR 15. Nagy Dóra levéltáros
A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában tehetséges diákok számára lehetőséget teremteni.
A verseny helyszíne a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és AMI, Százhalombatta.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
Pedagógiai Könyvtár és Múzeum Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny __________________________________________________________________________________________________________.
ZÁKÁNYSZÉK – Fordulat a könyvtár életében Pozitív változások:  Nagyobb alapterület (+ 23 m 2 )  Komplex információs központ (TELEHÁZ + KÖNYVTÁR)
TANÉVNYITÓ szeptember órakor
Művészeti szülői értekezlet
DARUS a gyermekekért.
Mi is az a Vitamintorna és ki az a T-Vitamin?
A KönyvTÁRva-nyitva jó gyakorlat

A Kézmosás Világnapja A Kossuth Lajos Gimnázium Tiszaigari Általános Iskolájában
DARUS a gyermekekért.
Könyvtárpedagógiai foglalkozások – hónapról, hónapra
Programjaink matematikából a ös tanévben
Újjászülető oktatási tartalmak a nemzeti könyvtárban
Ki mit tud? december óra 330 terem
Pályaválasztási szülői értekezlet
Előadás másolata:

Versenyfelhívás! A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából rajzversenyt hirdet az általános iskola 1-2. osztályosai számára. A rajzok témája: bármely Mátyás királyról szóló mese. A rajzokat a könyvtárba várjuk éig. Ünnepélyes eredményhirdetés: szeptember óra. A programot a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány támogatta. By Neo

 A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából a 3-4. és 5-6. osztályosok számára feladatlapos olvasási versenyt hirdet. A verseny témája a reneszánsz kor és Mátyás királyról szóló mesék.  Jelentkezési határidő:  A feladatlapok a könyvtárban vehetők át.  A feladatlap leadási határideje: szeptember 25.  Ünnepélyes eredményhirdetés: óra.  A programot a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány támogatta. By Neo

A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából mesemondó versenyt hirdet.A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából mesemondó versenyt hirdet. A versenyen Mátyás királlyal kapcsolatos meséket kell tolmácsolni.A versenyen Mátyás királlyal kapcsolatos meséket kell tolmácsolni. Két korcsoportban kívánjuk értékelni a versenyzőket: 5-6. osztályosok és a 7-8. osztályos tanulók között.Két korcsoportban kívánjuk értékelni a versenyzőket: 5-6. osztályosok és a 7-8. osztályos tanulók között. A verseny időpontja szeptember utolsó napjaiban, erről majd minden versenyzőt külön értesítünk.A verseny időpontja szeptember utolsó napjaiban, erről majd minden versenyzőt külön értesítünk. Jelentkezési határidő: szeptember 12.Jelentkezési határidő: szeptember 12. A programot a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány támogatta.A programot a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány támogatta. By Neo

A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából ügyes kezű éves gyerekek számára alkotói pályázatot ír ki, amelyben bármilyen technikával, bármilyen művészeti ágban, Mátyás királlyal és a magyarországi reneszánsszal kapcsolatban kell alkotást beadni, pl. báb, pecsétnyomó, kódexlap, bélyeg, könyvborító, könyvjelző stb. )A Városi Könyvtár a Reneszánsz éve és a Népmese napja alkalmából ügyes kezű éves gyerekek számára alkotói pályázatot ír ki, amelyben bármilyen technikával, bármilyen művészeti ágban, Mátyás királlyal és a magyarországi reneszánsszal kapcsolatban kell alkotást beadni, pl. báb, pecsétnyomó, kódexlap, bélyeg, könyvborító, könyvjelző stb. ) A pályamunkákból kiállítást rendezünk.A pályamunkákból kiállítást rendezünk. A munkák beadási határideje: szeptember. 26.A munkák beadási határideje: szeptember. 26. Ünnepélyes eredményhirdetés: óra.Ünnepélyes eredményhirdetés: óra. A programot a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány támogatta.A programot a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvány támogatta. By Neo