Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÜDVÖZÖL a WowWe.
Advertisements

A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
LEO Tower 1 Üzleti modell LEO Tower 1 Tanulj sajátíts el egy sikeres gondolkodásmódot a LEO tréningjein keresztül Keress jutalékot a.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ÜDVÖZÖL a.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
A Life Wave értékesítési terve
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Névtelen| Biztonságos| Felhasználóbarát
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Lavylites!.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
WELLSTAR VISION 2020 MARKETINGTERV 2. RÉSZ DISCOVER WELLSTAR
hagyományos szponzorálás Ön PR Szélesség (Több bevétel?) Konkurencia streamline szponzorálás Együttműködés Biztonság = Törzsvásárló ADP-vel PR.
Üzleti szintek Személyes PV Direktek bal / jobb Kisebb Bin. ág QV / hétDirekt min. Partner Üzleti szint kvalifikációk!
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
Előadás másolata:

Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással

Két Induló Csomag Basic Csomag - $75 Tagsági díj $10 (nem jutalék jogosult) Basic Csomag $45 Havi díj $20 Prémium Csomag - $195 Tagsági díj $10 (nem jutalék jogosult) Prémium Csomag $165 Havi díj $20

Basic Csomag Ár: $75 Tartalma: címre küldhető egyszerre küldhető naponta -100 fős Konferenciaterem

PRÉMIUM CSOMAG Ár: $195 Tartalma: címre küldhető egyszerre küldhető naponta fős Konferenciaterem - Internet Marketinges program - 1 személyre szabott záróvideó

1) Viszonteladói jutalék 2) Termékértekesítési jutalék 3) Power Mátrix 4) Matching Bónusz 5) Végtelen Mélységi Jutalék Az 5 Jövedelemforrás

Viszonteladói Jutalék 10% jutalék a személyes ügyfeleid egyszeri vásárlása után 5% passziv jövedelem a havi díjak után

TERMÉK ÉRTÉKESíTÉSI JUTALÉK (TEJ) Basic Csomag értékesítése után $25 (TEJ) jár az értékesítő személynek; ezen felül 7 szinten, a szponzorvonalon felfelé $ 1 (TEJ) A Prémium Csomag értékesítése után $50 (TEJ) jár az értékesítő személynek; ezen felül 7 szinten, a szponzorvonalon felfelé $9 (TEJ)

TERMÉK ÉRTÉKESÍTÉSI JUTALÉK A 7 szint, a szponzorvonalon felfelé Executive Director Executive Director II Executive Director III Field Vice President Senior Field Vice President Executive Field Vice President Global Field Chairman

POWER MÁTRIX 3 x 9 mátrix 5 % kifizetés minden szinten a mátrix erőltetett mátrix a mátrix tömörül a mátrix expands Prémium tagok a 1., 2., 3. szinten Directors a 4., 5., 6. szinten is Senior Directors a 7., 8., 9. szinten is

COMPRESSION Amennyiben valaki inaktív 61 naptári napig, akkor a rendszer eltávolítja őket a mátrixból és egy szinttel feljebb nyomja a teljes alsóvonalat

MATCHING BONUS Director – 3 személyesen szponzorált Premium tag 30% a direktek Mátrix jutaléka után Senior Director – 6 személyesen szponzorált Premium tag 30% bónusz két szint mélységig a direktek Mátrix jutaléka után (direktek, direktjei) Executive Director - 9 személyesen szponzorált Prémium tag 30 % bónusz három szint mélységig a direktek Mátrix jutaléka után (direktek, direktjei, direktjei)

Jutalék Végtelen Mélységből A WowWe megjutalmazza a vezetőket egy végtelen kifizetési programmal. Amikor üzleti partnereid struktúráját is segíted megalapozni, 2 és 5 %-os jutalékban részesülsz minden egyes tag után, a végtelen mélységig.

3 személyesen szponzorált Prémium tag 30% matching bónusz a személyesen szponzorált Prémium tagok mátrix jutaléka után Kvalifikació a Power Mátrix 4., 5. és 6. szintjére

6 személyesen szponzorált Prémium tag 30% Matching Bonusz két szint mélységig, a személyesen szponzorált tagok mátrix jutaléka után (a Te direktjeid, direktjei) Kavlifikáció a Power Mátrix 7., 8. es 9. szintjére

9 személyesen szponzorált Prémium tag 30% Matching Bónusz három szint mélységig a személyesen szponzoráltak mátrix jutaléka után (a Te direktjeid, direktjei, direktjei) A termékértékesítési jutalék 1. szintje $1 - $9 (TEJ)

3 személyesen szponzorált tag eléri az Executive Director szintet A termékértékesítési jutalék 2. szintje $1 - $9

6 személyesen szponzorált tag eléri az Executive Director szintet A termékértékesítési jutalék 3. szintje $1 - $9

9 személyesen szponzorált tag eléri az Executive Director szintet es 1,000 aktív tag van a mátrixban 2% Jutalék végtelen mélységig A termékértékesítési jutalék 4. szintje $1 - $9 Kvalifikáció a 4. lábra

3 személyesen szponzorált tag eléri a Field Vice President szintet 2,25% jutalék végtelen mélységig a termékértékesítési jutalék 5. szintje: $1 - $9 Kvalifikáció az 5. lábra

6 személyesen szponzorált tag eléri a Field Vice President szintet 2.5% jutalék végtelen mélységig a termékértékesítési jutalék 6. szintje: $1 - $9 Kvalifikáció a 6. lábra

9 személyesen szponzorált tag eléri a Field Vice President szintet 5% jutalék végtelen mélységig a termékértekesitési jutalék 7. szintje: $1 - $9 Kvalifikáció limit nélküli lábakra