Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Választások és döntések A közszolgálati életpályamodell
Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
okostelefon alkalmazások a turizmusban
IMIR monitoring és információs rendszer
Hidak és járható utak a tudomány és gyakorlat között Egyénre szabott tudásmenedzsment szolgáltatások – Intézményesítetté váló tudásmenedzsment megoldások.
Nemzetközi tudomány – magyar kézből Interacta 1996 óta az ügyfelekért.
Kisvállalkozások fejlesztése a MagNet Magyar Közösségi Bank finanszírozásával Dakó Andrea Piac&Profit Konferencia_BKIK.
CRM a médiában, specialitások a hírügynökségben Szabó Eszter kereskedelmi igazgató.
ProFM Helpdesk hatékony web alapú hibakezelő rendszer
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Koncepció és a Területfejlesztési Stratégiai Program megújítása Szolnok, február 2. Jász-Nagykun-Szolnok.
Kommunikáció a médiában figyelés és kiértékelés Előadó: IDS Communications Kft április.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Trend vagy evolúció? üzleti döntésfolyamatok átalakulása a túlélés és fejlődés érdekében Dr. Csorbai Hajnalka Opten Informatikai Kft. Opten - Céginformáció.
Céginformáció Június 6. Értékesítési és kockázatkezelési technikák a pénzintézeti gyakorlatban Szalkai Éva.
Optimális szervezet Kiegyensúlyozott stratégiai mutatószám rendszerrel
Üzleti információforrások Céginformáció 2. rész Készítette: Cselleng Dávid.
1950-es évek 1960-as évek 1970-es évek 1980-as évek 1990-es évek
Válságkezelés. Mi a célja? A válság negatív hatásainak csökkentése vagy kiküszöbölése A szervezet (imázsa) és az érintettek védelme.
Piac és Profit - Pénzek a régióban február 7. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Pénzünknél maradva! Követeléskezelés eredményesen! Megbízható partnerállomány és követeléskezelés az Opten segítségével!
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja Homolka Éva Piac & Profit konferencia „Pénz,de honnan? Pénzszerzés és pénzgazdálkodás”
Piac és Profit - Pénzek a régióban március 21. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja „Túlélés és fejlődés a közösség részeként” Dakó Andrea Piac & Profit konferencia.
Új ügyfél nélkül mit érek én? Január 30.. Tartalom 1.Bemutatkozás 2.Értékesítés. Hatékonyan. 3.Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában 4.Több, mint.
Maros Melinda Opten Informatikai Kft.
Kicsit felelőtlen, kicsit vakmerő, de a miénk….
A válság megelőzése és kezelése Készítette: Balázs Anna Dénes Gábor Kopasz Márta Romvári Frigyes.
MKVK Konferencia Változások az IFRS-ben
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Cs ö kkentse a nemfizet é s kock á zat á t! Bak Bogl á rka Piac é s Profit – BKIK
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
Vétkes ártatlanok, avagy a magyar céghálózat csapdájában Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft május 12.
Az üzleti élet illuzionistái „Csak a cégemet figyeljék, mert csalok!” december 3. Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató, Opten Informatikai.
TÉRÍTÉSES INFORMÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK = TISZ. JÓ TUDNI… 1. Miért működtetjük a TISZ-t? 2. Miért számítunk fel költségeket?
OPTEN Informatikai Kft. cég és jogi információs szolgáltatások Csőd-, és felszámolási eljárás adatokkal naponta többször frissülő cégadatbázis CÉGTÁR
GE Consumer Finance – Budapest Bank Knowledge Center – Tudásközpont Missziónk: az információval és a tudással a kollégák kompetenciáját növelni és az üzleti.
Vállalkozásfejlesztés az Interneten Oroszországban Pisartsov Andrei Business Development in the Internet.
KÖVETELÉSKEZELÉS - SZOFTVERES MEGOLDÁSOK Dr. Sándor Csaba kereskedelmi igazgató.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005
Az utazásszervezés kihívásai TO stratégia / 1 Milyen TO vállalati stratégia tesz ma versenyképessé? 1.NAPRAKÉSZ A világ kihívásainak megfelelő!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
Pécs, 2015.március 12. A kapcsolatok hálójában. Magyarország – 1 millió vállalkozás országa EVA-sok, betéti társaságok, Kft-k és Rt-k vesznek körül bennünket.
A faktorálás előnyei a beszállítók számára Budapest, 2014
Szeged, február 26. A kapcsolatok hálójában Céginformációs körkép a dél-alföldi régióról.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
GEO Professional Portfolio Zrt.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
Nyíregyháza, április 02. A kapcsolatok hálójában.
avagy a zártság dilemmái
Szombathely, Május 14. A kapcsolatok hálójában.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Debrecen szeptember 17. Hogyan kerüljük el a nemfizetés kockázatát? Piac & Profit.
Mindenkit köszöntök, Takács Titusz vagyok a JTT PRO Biztonságtechnikai Kft. ügyvezető igazgatója. BIZTONSÁGTECHNIKAI KFT. Mai előadás témája: Vállalkozások.
Üzleti igények avagy Mit kellene megbeszélnem az informatikai vezetőmmel? Bőgel György CEU Business School.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Ingyenes És Térítéses Céginformáció az interneten
Értékteremtő üzleti megoldások a BI segítségével
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Roadshow
MEHIB Magyar Exporthitel Biztosító Zrt.
Stoll Gáborné 2013.április 24.
Ingyenes És Térítéses Céginformáció az interneten
IT biztonsági monitoring eseményfelügyelet, bizonyítékok,
Első az ügyfél, de hogy érem el?
Előadás másolata:

Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével! Piac és Profit 2014. 04.10.

Opten = Információ a sikerhez! „A problémák mindig megtalálják a vállalkozásokat, a lehetőségeket azonban a vállalkozásoknak kell megtalálniuk!” Opten = Információ a sikerhez! Már 20 éve az üzleti és jogi információs piacon Angol, német és orosz nyelven is 100%-ban magyar tulajdonban MATISZ (Kiváló Magyar Tartalom) és InnoMax díjas szolgáltatások Business Superbrands 2013 Egyedi megoldások, tisztán online hozzáféréssel Mobiltelefonra és táblagépekre is optimalizált felületek

Megbízható partnerállomány? Feladataink: I. Bővítés és az új szereplők ellenőrzése terén Speciális célcsoport szűrés A leendő partnerek körültekintő elemzése (KH, Cégelemzés) II. A meglévő állomány kezelése során Adattisztítás, folyamatos monitorozás (APAFI, EOKR) Eredmény: frissen tartott adatbázis, lehetőség az események időben történő reagálásra!

Csökkentsük a kockázatot… de HOGYAN? Új ügyfelek körültekintő keresésével: Speciális leválogatás a teljes magyar cégadatbázisból egyedi igények alapján! Szűrési és listaleválogatási lehetőségek az Opten Cégtár használatával! A szűrési feltételek lehetőségei szinte korlátlanok!

Ügyfelek elemzése Kapcsolati Hálóval Mitől megbízható egy partner? Milyen magánszemélyek állnak a cég mögött? Milyen egyéb cégkapcsolataik vannak? Milyen a valós pénzügyi helyzetük? Milyen a csődesélyük? Opten - Kapcsolati Háló Egy ábrán minden információ Tulajdonosok előélete Címkapcsolatok Személyes kapcsolatok Cégek, kockázati szintek alapján

Körültekintő, gyors ellenőrzés Cégelemzés használatával! A Cégelemzés információi: Gyors, objektív és optimális döntési javaslat, Összehasonlít az adott ágazat egyéb szereplőivel, Nem csak szakértőknek! Kereskedelmi hitelkeret, Kockázati besorolás, Pénzügyi mutatók, stb.

Követeléskezelés – EOKR 0. lépés a behajtás terén, 20-30%-os fizetési arány, Részletesen lehívható negatív információk egy cég esetén. APAFI – Automatikus Partnerfigyelő Rendszer Naprakész információ a partnerállományt érintő változásokról, Heti e-mail értesítés, Negatív információk-, Cégjegyzéki adatváltozások-, Kockázati besorolás változásfigyelése.

Kapcsolati háló, Cégelemzés ÖSSZEFOGLALVA Partnerkör bővítés – Marketing lista, Cégtár Kockázat csökkentés, megítélés, ellenőrzés Kapcsolati háló, Cégelemzés Követeléskezelés – EOKR Partnerállomány-figyelés – APAFI Bármikor, bárhol az interneten elérhető teljes körű Információk! Naprakész frissességgel!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket! Drexler Tünde 20/458-7796 drexler.tunde@opten.hu