Repülős viccek. Két ejtőernyős zuhan lefelé, az ernyőt még nem nyitották ki. Az egyik mámorosan szól a másikhoz: - Látod, ez az igazi élmény! Csak zuhanunk.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására.
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Sikeres emberek.
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
VÁLTOZÓ MOZGÁS.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA MINDIG JELEN VAN - CSAK MEG KELL KERESNI….. MUSIC: Bobby McFerry – Don`t Worry Be Happy.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Igaz történet karácsony előttről
Folyamodjatok az Úrhoz,
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Fölöttünk új csillag ég
Szabó Lőrinc.
47 év.
Az Élet Vonata.
Számítógépek, és Gps-ek az autókban
Dijkstra algoritmus Irányított gráfban.
Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A bőr színe…..
Feltétel nélküli szeretet
A strucc.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.
A legjobb agresszív kismalac viccek
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
BÍZOL AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁKBAN. A torony amit látunk A hotel Las Vegas Nézd meg közelebbről! Látsz valami különlegeset?
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
készítette: Lévai Gabriella 11.m
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Kedves Fiam ....
Rowena Morill és Bob Ross festményeivel
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
CIGÁNY VICCEK....
Ha nem jön álom a szemedre
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
A vízhordó története.
JÓ REGGELT !.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Tegnap nem volt itt ez a lyuk! Simán bedokkolok! Átveszem a vezetést... Az van a monitoron hogy "Run time error!"... nyomjak entert? Hol a nap? Bazeg!
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Feltétel nélküli szeretet
Az elátkozott krumpli-s mese
A terveket már rég feladtad, mikkel kérkedőn, büszkén elindultál.
RENDŐRVICCEK.
A munkavállaló kívánságlistája a munkáltató felé:
A kamera Egyszer egy fotós vízbe ejtette a kameráját. Miután sikerült kihalászni a vízből látta hogy ez már nem fog működni ha csak nem viszi el a kamera.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Szabó Lőrinc Nyitnikék Fülemüle szerenád Automatikus.
a hét verse József Attila: MINDEN RENDŰ EMBERI DOLGOKHOZ koncz lili
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
Feltétel nélküli szeretet
BÍZOL AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁKBAN.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Előadás másolata:

Repülős viccek

Két ejtőernyős zuhan lefelé, az ernyőt még nem nyitották ki. Az egyik mámorosan szól a másikhoz: - Látod, ez az igazi élmény! Csak zuhanunk itt a végtelen levegőóceánban, a Föld még elérhetetlennek látszó messzeségben van! Látod ott azt a sok embert? Csak akkorának látszanak, mint a hangyák... Mire a másik pánikkal vegyes sikollyal szakítja félbe: - Te, azok tényleg hangyák!!!

Kannibál kisgyerek sétálgat a dzsungelben az apjával. Egyszer csak elszáll felettük egy repülőgép. - Ez mi, apu? - érdeklődik a kissrác. - Tudod, fiam, olyan ez, mint a homár! A páncélja ehetetlen, de a belseje nagyon finom!

Légikisasszony a repülőn: - Kérem csatolják be öveiket, mert elértük az óránkénti 500 km/órás sebességet. Csak egy apró műszaki hiba miatt nem tudunk felszállni.

Repülőgép közeledik éjszaka a repülőtér felé. A pilóta elhatározza, hogy megtréfálja a tornyot és eltorzított hangon szól a mikrofonba: - Találd ki, hogy ki vagyok! Erre a torony szolgálatosa lekapcsolja a leszállópálya fényeit és visszaszól: - Te meg találd ki, hogy hol vagy...

Mezőgazdasági pilóta berobog a műszakhoz és dühösen a szerelő elé dobja a kulcsot: - Te! Nézd már meg a gépemet, mert madárral ütköztem! Szerelő elmegy, majd kis idő múlva jön vissza mérgesen: - Az lehet, hogy madárral ütköztél, de hogy fán ült, az is biztos!...

Mi az, ami nem jó, ha kihallatszik a pilótafülkéből? - Hű, ez az uccsó feles nem kellett volna... - Te dohányzol...? Nem?? AKKOR MI EZ A FÜST?! - Mit akarsz? Másszak ki és ragasszam vissza?? - Húha... HÚHA! Mondjuk azt az utasoknak, hogy légörvény!! - Kapitány úr, megvan az inzulinja!.... KAPITÁNY ÚR!!!

Utazik hazafelé a közlekedési miniszter Prágából. Természetesen Malév-géppel jön, és természetesen utolsónak száll fel a gépre, hiszen odalent a betonon vendéglátói búcsút intenek neki. A gépen a kapitány és személyzete fogadja. A kapitány tiszteleg: -... vagyok, a gép személyzete nevében szeretettel és tisztelettel köszöntöm, miniszter elvtárs. A miniszter kezet fog vele: -És mikor indulunk, kapitány elvtárs? -Természetesen, amikor Ön kívánja. -Tudja mit? - így a miniszter -, előbb igyunk meg egy konyakot. -Jelentem, nem lehet - felel a kapitány -, mert Ferihegytől kocsival vagyok.

Egy fotós elhatározza, hogy légifelvételeket csinál az Etnáról. Telefonon rendel egy légitaxit. Amikor kiér a repülőtérre, látja, hogy egy kis gép áll a kifutón, nyitott ajtóval, utasra várva. Bedobja a csomagját, beül, majd mondja a pilótának: - Mehetünk. A gép felszáll. A fotós odaszól a pilótának: - Legyen szíves az Etna fölé menni, ott majd csinálok néhány fényképet. - Miért? - kérdezi a pilóta. - Mert fotós vagyok, a fotósok pedig fényképeket szoktak csinálni. Hosszú csend, majd a pilóta megkérdezi: - Ezek szerint akkor nem maga az oktató?

Pilóta: Torony, kérem tegyék szabaddá a Whiskey Charlie futópályát! Torony: a micsodát? Pilóta: szabaddá a WC felé vezető utat. Hasmenésem van.

Az utasok beszálltak a 737-be. Pár perc múlva megjelenik a pilóta fekete napszemüvegbe fehér bottal a stewardes vezetésével. Az utazóközönség kisebb zajongással fogadta, de a légiutaskisérő kisasszony azzal nyugtatta őket hogy a pilóta az egyik legprofibb pilóta a légitársaságban. Elindulnak. Az első 200m-en elkezdenek az utasok nyugtalankodni a stewardes csak nyugtatni tudja őket. 500m után egy páran már pánikba esnek. A pálya végét látva mindenki felsikít. Erre a gép minden gond nélkül fölemelkedik és sikeresen fölszáll. A utaskísérő kicsit kiizzadva bemegy a pilótafülkébe. A pilóta megjegyzi: - Tudja kisasszony mindig attót félek, hogy egy pár másodperccel később sikítanak!