Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A kiáltó világ.
Advertisements

ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
A HÁROM FA.
A négy gyertya.
Ismeretlen szerzőtől:
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
A HÁROM FA.
Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Albert Einstein idézetek.
Mikor még semmi nem létezett..
“13 tanács egy életre".
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Könnyek....
Feltétel nélküli szeretet
Albert Einstein idézetek.
Szent Teréz rózsakertje
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
ALAPIGE: 1Kir 3,
A négy gyertya Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
A saját kereszted Egyszer egy férfinél a pohár betelt és így imádkozott Jézushoz: „Nem bírom tovább! A keresztem túl nehéz, Uram, elfáradtam! Kérlek hadd.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette.
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
Napra Valentin.
Adventi négy gyertya.
Feltétel nélküli szeretet
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
A négy gyertya.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Pozitív gondolatok.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
A kommunikáció tényezői
JÓ REGGELT !.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Bölcsességek, aforizmák
Az elátkozott krumpli-s mese
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
Súlyos napokban csak Jézusra nézz, Mondd el neki bátran, ami nehéz!
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Alexander Fleming igaz története.
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
A HÁROM FA.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Családom eredetéről.
31.
I-008.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Szent Teréz rózsakertje
A három fa Borodin:Polowerzer...
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

Modern mese A békák királya

Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy csapdába esett békát talált.

Szólt a béka: «Ha kiszabadítasz, teljesítem három kívánságod. »

A nö kiszabadította a békát. A béka azt mondta: « Köszönöm, egy apróság a kívánságokról. Az, amit magadnak kívánsz, tízszeresen fog teljesülni a férjed számára is. »

« SEMMI GOND. » A nö válaszolt: « SEMMI GOND. » Az elsö kívánsága az volt, hogy ö legyen a legszebb nö a világon. « Ne felejtsd, a férjed tízszer szebb lesz, mint te, egy igazi Adonisz. A béka figyelmeztette: « Ne felejtsd, a férjed tízszer szebb lesz, mint te, egy igazi Adonisz. Minden nönek tetszeni fog. »

A nö azt felelte: « Rendben van! Mivel én leszek a világon a legszebb nö, csak én fogom érdekelni! » és így ö lett a világon a legszebb nö...

A második kívánsága az volt, hogy ö legyen a világon a leggazdagabb nö. A béka azt mondta : « a férjed tízszer olyan gazdag lesz, mint te. » gazdag lesz, mint te. »

Azt válaszolta: « Nem probléma, ami az övé, az az enyém is. »

Így ö lett a világon a LEGGAZDAGABB nö !!!! A béka kérdezte, mi lenne a harmadik « Szeretnék egy icipici kívánsága: « Szeretnék egy icipiciszívrohamot. »

A mese tanulsága? A nök túl okosak !!! Soha ne bízz meg bennük!!! *** VÉGE *** sam