Cégünkről NONI – HÍR Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság néven alapított cégünk folyamatosan bővülő tevékenységi körrel, szolgáltatásokkal és üzletében.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Advertisements

Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
A könyvtár és az Internet mindenkié A világ a könyvtárban, a könyvtár a világban.
Veszélyes cégek Hogyan szúrd ki azt a céget, akihez nem szabad elmenni dolgozni? Savanya Erzsébet HR Igazgató
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Eladásösztönzés (Sales promotion)
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr Győr, Kálóczy tér
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
E-Corvina Informatikai Szolgáltató Kft Budapest, Róbert Károly krt ▪ Telefon: (1) ▪ Fax: (1)
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
E.ON – Versenyben Önökért!
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Forrás: Infografika Forrás:
Informatikai megoldások egy kézből
munkakör a tanirodai gyakorlatban
A BEMUTATÁSA kft.. Visszatekintés Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Férfi, női divatáru és munkaruházati sapkák gyártása Cégünk a 80-as.
Az Axon Lízing és Pénzügyi Zrt. arculatának elemzése
Közönségkapcsolat (public relations)
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Nevem: Tóth Nándor Témám: Közösségi portálok használata
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
E-beszerzés Bravo csoport.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
Versenyképes vállalatirányítás változó üzleti és jogi környezetben Nagy Lajos, Konzulens Velence November 22.
Sajnálatos módon december 24-én este nem tudom szétosztani ajándékaimat. Idős korom egyre inkább észrevehető... Úgy döntöttem, hogy ez évben kivételesen.
A digitális tananyagtartalom használatának lehetőségei a matematika kompetenciaterületeken.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
Favorit Rt. Móricz Zsigmond Gimnázium, Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium Kisújszállás 5310, Széchenyi út 4. Tel.: 59/
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Szeretettel köszöntünk a Pesterzsébeti
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Internet, Elektronikus levelezés
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
In Store marketing …. Egyedi szignalízációs rendszerek (tervezéssel is rendelhető) Közvetlen táblára nyomtatva. Költséghatékony, mert nincs közbülső hordozó,
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
A StoreWizard webáruház bemutatása
Raimond Lap (zeneszerző).
Eger, AgriaMédia Könyvtárak az elektronikus tanulás szolgálatában Moldován István OSZK
Reklámpapír A kötelezettek teljesítési fegyelme Viszkei György ÖKO-Pannon Kht. Budapest, január 21.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Karácsony 2014 Judit Balint’s Handicrafts. Karácsonyra készülve Már küszöbön van az idei karácsonyi szezon. Közeledik az a hónap, mely állíthatom sok.
Az egyetemi sport eladhatósága, mi kelti fel a cégek érdeklődését? Debrecen, szeptember 3.Készítette: Maszlavér Gábor.
Dokumentumkezelő rendszer javaslat PTR zRt. részére
A QR kódok használata marketingben és elektronikus ügyvitelben KOVÁCS BLANKA MŰSZAKI KOMMUNIKÁCIÓS MENEDZSMENT SZABADKA 2014.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
E-Learning, E-Kereskedelem, és E-Gazdaság fejlődései
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
KSG MONOGRAM KFT ÉVA HÍMZŐHÁZ ALAPÍTVA: 2000 KISBÉR Kossuth Lajos u 9. Telefon, Fax:
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Költséghatékony gyártások avagy hogyan és hol gyártsuk le a szükséges marketingkommunikációs anyagokat ár-érték arányban a legjobb megoldást használva.
Kedvezményes ajánlat a Biorezonanciás dohányzás leszokást elősegítő kezelésre Gyógyerő Egészségközpont Oláh Tamás e.v. tel:
Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.
A 5. parancsolat „Tiszteld apádat és anyádat…”
Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését!
Lear Corporation Magyarország Kft.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Stoll Gáborné 2013.április 24.
Internet, Elektronikus levelezés
A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)
A TIENS KELLEMES KARÁCSONYT ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁN!
Előadás másolata:

Cégünkről NONI – HÍR Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság néven alapított cégünk folyamatosan bővülő tevékenységi körrel, szolgáltatásokkal és üzletében egyre szélesebb termékválasztékkal áll a Tisztelt Vásárlók és Megrendelők szolgálatában. Üzletünk címe: 4032 Debrecen, Nagy Lajos király tér 5 szám/ 173 üzlet

Szeretném cégem és üzletem áruválasztékát és termékeit figyelmébe ajánlani! Hétfőtől – péntekig –tól –ig, szombat és vasárnap tól ig üzletemben fogyaszthat gépi kávét, cappuccinot, forró csokit, kakaót, üdítőt Termékeink közül néhány: kényelmesen válogathat és vásárolhat közel ezer féle kedvenc hírlapjából, angol és német nyelvű lapokból cigaretta és egyéb dohánytermékek, kiegészítők - széles választékban könyvek édesség, üdítő totó – lottó, puttó és egyéb szerencsejáték fogadások, sorsjegy értékesítés ajándéktárgyak kedvező áron díszcsomagolók játékok t- mobil, pannon, vodafon elektronikus feltöltések képeslapok, levelezőlap, bélyeg, boríték közlekedési jegy panasonic és egyéb elemek minden típusa fényképezéshez filmértékesítés sok apróság a pillanatragasztótól a papírzsebkendőig

Szeretném cégem és üzletem szolgáltatásait figyelmébe ajánlani! Pólók, mezek, bögrék, ajándék és egyéb tárgyak ellátása: képpel szöveggel emblémával Szolgáltatásaink közül néhány: 24 órás hagyományos és digitális filmkidolgozás névjegykártya készítés szórólap készítés fénymásolás laminálás / fóliázás / bérnyomtatás

Ajánlatunk Önnek : Pólókra, Munkaruhákra / hozott anyag / Egyedi és reklámtárgyakra Speciális technológiával: hőnyomtatással Fotót Szöveget Emblémát Logót Tudunk felvinni A technológiáról Speciális fóliára lézer nyomtatóval felvitt képet szinte minden alapanyagra feltehetünk: textil, papír, kerámia, fém, fa,stb.. Ez egy speciálisan kezelhető fólia, melyet ráhelyezhetünk a pólóra, egyéb anyagokra A következő lépés a már fólián lévő kép átvitele az előkészített alapanyagra. Ezt a műveletet hőprésekkel végezzük. Ezek olyan gépek, amelyek egyszerre végzik el az ábra felviteléhez szükséges préselést és hőkezelést.

Ajánlatunk három részből tevődik össze: Általános, hétköznapokra szóló megrendelések Emlékezetes eseményekre szóló megrendelések Reprezentációs célú megrendelések

Általános Óvodák Iskolák Cégek Intézmények Magánszemélyek részére vállalunk póló, céges póló és munkaruha nyomtatást kis és nagy mennyiségben is, valamint ajándéktárgyak képpel, szöveggel ellátását / Cégek és vállalkozások esetében az egységes póló emblémázás, logózás munkaruhaként is elfogadtatható /

Termékünkről: Az általunk forgalmazott pólók és egyéb tárgyak kipróbált,minőségű termékek. Természetesen hozott anyagokra is felvisszük az Ön által kiválasztott fotót, szöveget, emblémát - de ebben az esetben garanciát nem tudunk vállalni.

Eseményekre: Névnapra, Születésnapra, Évfordulóra, Ünnepekre, vagy csupán a megbecsülés és szeretet jeléül jó érzés ajándékozni. A megajándékozottak lehetnek: Szeretteink Barátaink Ismerőseink

Reprezentációként megajándékozhatjuk: Munkatársainkat Beosztottjainkat Üzlettársainkat Tárgyalófeleinket Céges partnereinket Az „ajándék” Az ajándék amit adunk lehet egyszerű, de mégis személyre szabott Érezhetőbben kimutatva ezzel szeretetünket és tiszteletünket a másik fél iránt.

Amiben mi tudunk segíteni Önnek: Cégünk az alkalmi vagy reprezentációs ajándékozásban szeretne Önnek segíteni Az általunk ajánlott termékek igazán személyes ajándékká válhatnak Ne feledje, hogy a reprezentatív célú ajándék elősegítheti és előbbre viheti üzleti ügyeit !

A lehetőség szinte határtalan, csak a fantáziája szabhat határt! A következő néhány termékünk csak illusztráció: Ön mondja meg, hogy mit szeretne -Mi megvalósítjuk- Egyedi és reklámtárgyainkat bármilyen fényképpel, szöveggel elkészítjük. A fotót, szöveget - melyet a kiválasztott terméken szeretne látni megrendeléskor a következő formákban adhatja át nekünk: Hagyományos papírkép Lehet elektronikus formában is: CD lemezen, vagy bármilyen adathordozón De küldheti e- mailban is

Néhány bemutató termékünk:

Póló

Köszönjük, hogy elolvasta reprezentációnkat. Reméljük ajánlatunk és szolgáltatásaik valamelyike elnyerte tetszését, felkeltette érdeklődését. Megtiszteltetésnek vennénk, ha elképzeléseiben, terveiben, szolgáltatásaink széles körével segítségére lehetnénk. A mellékletben található árajánlataink irány jellegűek. A megrendelések nagyságától vagy az igényelt szolgáltatástól függően: a személyre szabott árajánlatot Önnel közösen kalkuláljuk