A HR informatikai támogatása 2008.04.07. Pepper Rendszerház Zrt.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
Advertisements

Az Informatika-Számítástechnika Tanárok Egyesülete a tagjai által önkéntesen létrehozott, önkormányzattal rendelkező, közhasznú szervezetként működő jogi.
e-NIVÓ zárókonferencia Jászfényszaru szeptember 23.
„A MUNKA NEMESÍT II.” "A programot az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja."
A SZIP – a mai modern informatikai technológiákat alkalmazva – lehetővé teszi, hogy a drogprevenció, -ellátás, -kutatás területén tevékenykedő szervezetek.
Önkormányzati informatika ASP alapokon
A Helyi LEADER Akciócsoportok szerepe a vidék turizmusában
AZ EURÓPAI KIVÁLÓSÁG MODELL ÉS SZEREPE AZ EU CSATLAKOZÁSBAN STRATOSZ KIADVÁNY 2003.
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
BEVEZETÉS A HUMÁN ERŐFORRÁS MENEDZSMENTBE
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
Data Explorer Kft. Tóth Nándor Ügyvezető.
NEMZETI ÉLELMISZER- TECHNOLÓGIA PLATFORM TEVÉKENYSÉGE Boródi Attila (ÉFOSZ) Budapest, szeptember 24.
Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter
Tanuló (projekt)szervezet a Magyar Nemzeti Bankban
DOKUMENTUMKEZELÉS.
Projektmenedzsment Erőforrás tervezés.
A TÁRSADALMI KOHÉZIÓT ERŐSÍTŐ BŰNMEGELŐZÉSI ÉS REINTEGRÁCIÓS PROGRAMOK MÓDSZERTANI MEGALAPOZÁSA” TÁMOP / kiemelt projekt Elítéltek többszakaszos,
1 Pepper Rendszerház Zrt. Kafetéria rendszer a VIP Humánpolitikai Rendszerben.
Karrier és tudásmenedzsment a VIP Humánpolitikai Rendszerben
Pepper Rendszerház Zrt.
Teljesítményértékelés a VIP Humánpolitikai Rendszerben
TISZK informatikai rendszerek MS alapon
Eltéréselemzés Beszámolási rendszer
A minőségirányítási rendszerek fejlesztésének aktuális kérdései Dr. Borda Jenő alprogramvezető.
A HR vezető, mint a Vezérigazgató legfontosabb partnere
A postai képzés lehetséges irányai a felnőttképzésben és a szakképzésben április 5. Előadó: Szűts Ildikó Humánerőforrás vezérigazgató helyettes.
SZEMÉLYZETI MARKETING
Humánerőforrás Kontrolling
Stratégiai kontrolling az egészségügyben
2009. december 8. Pomázi Gyula SZTE felsőoktatási stratégiai szakértő
Az infokommunikáció szerepe az Új Magyarország Fejlesztési Tervben és az Operatív Programokban Dr. Bálint Ákos Igazgató Közigazgatás Operatív Programok.
Önálló labor bemutató 8. szemeszter 5. oktatási hét Sümeghy Tamás Pál GFHSRE március 13.
Közigazgatási Reform Programok IH dr. Bálint Ákos főigazgató Közigazgatási Reform Programok IH dr. Bálint Ákos főigazgató.
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
3. Szakmai műhelykonferencia Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása, ÁROP
Számítástechnikai szoftver üzemeltető
A HEM kialakulása és fejlődése
HR-klub február 16. Előadó: Hegedűs Márta Értékteremtő szolgáltatói kultúra HR eszközökkel.
Magyar Controlling Egyesület Szolnok, október 29. MCE Konferencia 2009 A controlling gyakorlata Bepillantás az államigazgatási kontrolling gyakorlatába.
Regionális Civil Egyeztetések (RECE) Program Helyzetelemzés tapasztalatai Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője október.
Vállalati emberi erőforrás menedzsment
Az EEM helye a menedzsmentben
MTLO értekezlet Balatonföldvár október október
Farkas Katalin – Vilmányi Márton június 15.
EGY SIKERES PROJEKT ISMÉRVEI ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG Vendler Balázs, ügyvezető.
Köszöntöm Önöket az FSZ konferencián! Dr. Zárda Sarolta rektor.
Partnerség a HR működésben Budapest, PSZE HR Szakmai nap Előadó: Párdányi Zsoltné humán partnerek osztályvezető.
Új utakon a Magyar Nyomda- és Papíripari Szakmai Szövetség FAIRPRINT február 4. Hajdúszoboszló Dr. Peller Katalin.
Válság és megújulás? Lehetőség vagy krízis?

Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
Projekt eredményeinek disszeminációja – 2. és 12. fejlesztési elem ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban lévő önkormányzatok számára”
Ugrás az első oldalra 1 Skaliczki Judit A teljes körű minőségirányítási rendszer bevezetésének lépései Debrecen, 2004.
Az önkormányzati feladatellátást támogató informatikai infrastruktúra felülvizsgálata (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a.
Az E-KÖZIGAZGATÁS INFORMATIKAI STRATÉGIÁJA október 16.
Emberi Erőforrás Menedzsment Bevezetés
Intézményi és központi ügyvitelt támogató elektronikus szolgáltatások.
Stratégiai emberi erőforrás gazdálkodás Hajdúnánás Város Önkormányzatánál (ÁROP-1.A „Szervezetfejlesztés megvalósítása a Hajdúnánási Közös.
A közszolgáltatásokra kifejlesztett általános együttműködési modell GYÁL VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNÁL Gyál, szeptember 30.
Az önkormányzati cégek és önkormányzat közötti szerződéses kapcsolatok vizsgálata és az önkormányzati feladatellátást szabályozó külső szerződések rendszere.
Rólunk Cégnév: proACTIVE kommunikációs ügynökség Cím: 1056 Budapest Molnár u. 26. Tel./Fax: Alapítás éve: 2001.
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TERVEI 2008
Értékelő és Fejlesztő Központ
SZÖM II. Fejlesztési szint folyamata 5.1. előadás
Pápai Gazdasági Szakképző Iskola és Kollégium
Humán-controlling.
Egészségügyi ellátás tárgyi és humán erőforrás feltételeinek szabályozása.
Vállalatirányítási rendszerek alapjai
Az ÁFSZ minőségirányítási rendszerének kialakítása
Előadás másolata:

A HR informatikai támogatása Pepper Rendszerház Zrt.

Elérhetőség Török Attila Pepper Rendszerház Zrt Budapest, Erzsébet tér 2. Telefon, fax: Honlap: Pepper Rendszerház Zrt.

Pepper Rendszerház Zrt – alapítás 1991 – VIP Humánpolitikai Rendszer – VIP Humánpolitikai Rendszer – VIP Humánpolitikai Rendszer 4.0 Pepper Rendszerház Zrt.

Hallgatóknak - HR Mesterkurzus - Diplomadolgozat konzultáció Pepper Rendszerház Zrt.

HR Mesterkurzus ® Alapfilozófia A rendezvényen a HR aktuális témáit neves szakemberek és vezetők által folytatott gyakorlat segítségével mutatjuk be, s így közvetlen tapasztalatcserére nyílik lehetőség, egyúttal a kapcsolatépítést is szolgáljuk.

Pepper Rendszerház Rt. Dr. Kővári György prof. Dr. Klein Sándor prof. Dr. Bárány György Dr. Kovács Géza Dr. Korda György Dr. Bogdán János Dr. Roóz József rektor Dr. Poór József Eddigi előadók

Pepper Rendszerház Zrt. Eddigi témák - A humánpolitika várható fejlődési tendenciái - Stratégia-alkotás, akciótervezés a HR-ben - Tudásmenedzsment a gyakorlatban - A jó managertől a nagyszerű vezetőig - A bérpolitika kialakításának alapelvei - Innovációs hozzájárulás felhasználása a HR területén - Új megoldás a vezetőképzésben: coaching - Mentoring

Pepper Rendszerház Zrt. Tervezett program 2008/I. szemeszter Február 27. Érzelmi intelligencia, a szervezet lelke – Dr. Klein Sándor Március 26. Nehézségek a HR stratégia megvalósításában Április 23. A HR jövője, a jövő HR-je Dr. Nagy Károly, Szeleczky Zsolt

Pepper Rendszerház Zrt. Tervezett program 2008/II. szemeszter Október 1. Az oktatás és a gyakorlat közötti híd – Szügyi György és vendégei Október 29. A kis és középvállalkozások HR-jének jövője - Lipcsei András November 26. Görbe HR – the worst practice – Dr. Nagy Károly és vendégei Jelentkezés:

Pepper Rendszerház Zrt. Előadás tematikája 1.Személyügy, munkaügy, formalevek, dokumentumkezelés, lekérdezések 2.Szervezetfejlesztés, Létszámtervezés, Munkakör és SZMSZ 3.Karrier és utánpótlástervezés Képzéstervezés 4.Toborzás, kiválasztás 5.Teljesítményértékelés 6.Bértervezés, költséggazdálkodás 7.Határidő, jogi ellenőrzés, munkajog 8.Kafetéria 9.„Önkiszolgáló HR” 10.Cégkultúra 11.Képzés kontrolling 12.Outplacement kezelése

Pepper Rendszerház Zrt. Egy kis történelem… 1.DOS 2.Windows 3.Intranet 4.Internet

Pepper Rendszerház Zrt. Mi általában egy HR szoftver bevezetésének célja? A rendszer bevezetésének célja a személyi adatokban való rendrakás, a rendtartás megerősítése. Emellett szolgálja a HR vezető magabiztosságának növelését a szokásos ügyviteli feladatok, illetve a HR stratégiai tervezések bevállalásában, elkészítésében.

Pepper Rendszerház Zrt. Mit nyer a HR szervezet a rendszer bevezetésétől? A HR vezető és munkatársai olyan eszközt kapnak a kezükbe, amely megbízhatóvá teszi a mindennapos rutin munkát, az általuk készített kimutatások pontos adatokat tartalmaznak, az elkészített dokumentumok jogilag és szövegezésben egységesek és helyesek lesznek.

Pepper Rendszerház Zrt. A HR belső PR tevékenysége fontos mind a HR szervezet tagjai, mind pedig a felső vezetés számára. Előnyös mindenki számára a tudat, hogy egy megbízható, szakmáját magabiztosan művelő szervezetre tud támaszkodni a HR területen.

Pepper Rendszerház Zrt. Mit nyer a gazdasági szakma a HR rendszer bevezetésétől? A gazdasági szakma egy jó partnert nyer a HR-ben a gazdasági feladatok ellátásában a személyi jellegű költségek tervezéséhez és a végbement események kontrolling szemléletű elemzésében.

Mit nyer a termelési vezető a rendszer bevezetésétől? A termelési vezető a teljesítményértékelés gyakorlatán keresztül objektív képet kap a dolgozók tevékenységéről, az általa irányított szervezet munkájáról pedig korrekt, átfogó jelentést tud nyújtani a felső vezetés részére. Ezt a VIP Humánpolitikai Rendszer® a két különböző teljesítményértékelő rendszer, a 360 fokos kompetencia alapú és a KPI (key performance indicator) számszerűsíthető gazdasági célkitűzés és teljesítmény alapú értékelő rendszer szolgáltatásával támogatja.

Mit nyer a dolgozó a rendszer bevezetésétől? A dolgozó akár a saját számítógépén, akár a büfében kihelyezett terminálon meghívott önkiszolgáló HR képernyőkön keresztül figyelheti a saját magáról nyilvántartott személyi jellegű adatokat. Megnézheti, hogy mely oktatásra iskolázták be, mikor lesz a következő teljesítményértékelése, mik voltak a célkitűzések és hogyan is áll a teljesítéssel, hogyan állnak a havi ledolgozott órái, mikor esedékes a következő orvosi vizsgálata vagy okmány frissítése.

Mit nyer a számítástechnika (IT) a rendszer bevezetésétől? A számítástechnikai vezető olyan nyilvántartási rendszerek bevezetését támogatja, amely magas színvonalú, korszerű informatikai megoldásokat alkalmaz, üzemeltetése rutinszerűen végezhető, nem tér el a megismert technológiáktól, az üzemeltetési feladatok nagyrészt a mentésre korlátozódnak. Azért elfogadott a VIP Humánpolitikai Rendszer® az informatikai szakmában, mert a legbiztonságosabb és legkönnyebben üzemeltethető SQL (standard query language – szabványos adatkinyerési nyelv) alapú adatbázis kezelővel működik.

Pepper Rendszerház Zrt. Elvárások egy HR rendszerrel szemben 1.Elegendő információval ellátni a szakembereket a döntések meghozatalához 2.Adminisztráció csökkentése 3.Megfelelni a szakmai követelményeknek 4.Megfelelni a rendeleteknek, jogszabályoknak, belső szabályoknak