STICKMAN WARFARE. PÁLYAKÉPEK AL CAMP LÁTKÉP GUN-OK A FEKETE CSAPAT LŐFEGYVERT HASZNÁLNAK HUMMERREL JÁRNAK FEGYVEREIK:M4A1,MP5A3,M82A1,LAW.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
PÉCSI GEORALLYE KÖZHASZNÚ AUTÓSPORT EGYESÜLET. vagy ilyen Ha Georallye-ra készülsz, szervezz egy csapatot, mely lehet vagy ilyen vagy még ilyenebb. ilyen.
Advertisements

A napfogyatkozas Készítete Heinrich Hédi.
A hatásos prezentáció jellemzői
Készítette: Sábián Róbert
Lineáris egyenletrendszerek megoldása Gauss elimináció, Cramer-szabály Dr. Kovács Sándor DE GVK Gazdaságelemzési és Statiszikai Tanszék.
Kis Angyalkák.
A BIZTONSÁGTECHNIKA ALAPJAI
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
Pac-Man játék tanulása Megerősítéses Tanulással Mesterséges Intelligencia algoritmusok tesztelése játékokon Gyenes Viktor Eötvös Loránd Tudományegyetem.
ADVENT.
Számítógép, navigáció az autóban
Nyomtatók Nem ütő nyomtatók.
( Képváltás kattintásra )
Small Liga Mozgás vezérlő rendszere
LEGO Kör márc. 09. Könnyű belőle építkezni Kész alkatrészkészlet, nincs szükség megmunkálásra LEGO Mindstorms™ NXT™ kész rendszer Miért pont LEGO?
Számítógépek, és Gps-ek az autókban
Digitális képanalízis
Megálló a város szélén Összekötő kapocsként működik Budapest és a környező részek között. A 49-es és 19-es villamosok kelenföldi végállomása különös hely.
Számitástechnikai alapismeretek
A számítógép veszélyei és káros hatásai
Boogie Mamma Ide rakja a zenekara jelét (úgy nevezett logóját) Készült a Power Point 2005 Készült a Power Point 2005 Fesztiváljelentkezés- varázslóval.
Ábrázoló geometria Lukács Imre.
Mik azok a húrok? A húrok, feltételezések szerint, az anyagokat felépítő legkisebb egységek.
Legyen szép napod! 1.
Zene: Charlie - Ha messze mész
A Háromfejű sárkány A King Black Dragon (KBD) o Ez a KBD o Szint: 276 o Élet: 2400 o Támadási típusok: Melee, Mage, Range, Dragon Fire o Max. hit: 800.
GYŐRI ÖTTUSA JELENTKEZZ!!!.
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
 A túlvilág egy megosztott világ tartozéka: evilág és túlvilág – együtt képezik az egészet. Érintkezési pontjuk az ember világa. Mintha mi lennénk a.
Fülemüle informatika verseny
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Magyar légifölény! ? Gripenekre várva… Menü Menü Kilépés.
szerző: - Pálinkás Miklós
Napra Valentin.
A szövegszerkesztés története
Kis Angyalkák.
ÁTKELÉS A VÖRÖS TENGEREN
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
Olvasd lassan és csendben!.
XHTML 1. óra. Miért térjünk át HTML-ről XHTML- re? HTML-szabványban tartalom és forma összemosódott HTML 4.0 szabványban stíluslapok használatát javasolták.
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Tk.: oldal + Tk.:19. oldal első két bekezdése
" Valami érthetetlen kapcsolat van a barátság és a csillag között.
Vagy más néven, a vörös bolygó, káprázatos látványt fog nyújtani!
Nyomtatók.
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
A falu Katona András 8.c. Gazdaság A faluban sokan élnek mezőgazdaságból, a település környékén rengeteg termőföld van. Ezen kívül többen segédkeznek.
Oltári nagy hülyeség, de jó!
RÓMAI SZÁMOK.
Egy virágcserép és a sör története
Olvasd lassan és csendben!
Énekel: Zdenka Lorencová
Az ŐV tábor utat mutat az őrsvezetőknek, ad egy alap tudáskészletet - merre, hogyan lehet – de csodákat nem tudunk tenni a jelöltekkel. Igyekszünk minél.
Kezdetben vala a teljes káosz A káoszból teremtette a Földet Gaia…
Szerkesztette: Dr Lázár Sarnyai Nóra.  Az emlőrák korai kimutatására alkalmas mammográfiás vizsgálat negyvenéves kor felett javasolt a hölgyek számára.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Adatvizualizáció Segédanyag a Gazdasági informatika tárgyához
Információs rendszer fejlesztése 4. előadás
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Kompakt digitális fényképezőgép. Vonzó, masszív és könnyen kezelhető, a COOLPIX L25 ért a képekhez – így Önnek nem kell. Csoportképektől kezdve a közeli.
Részecske vagyok vagy hullám? Miért kék az ég és miért zöld a fű?
Háttértárak Be és kimeneti eszközök
E-HÓD HÓDítsd meg a biteket!.
Hangszerek Zongora Gitár.
Készítette: Bocsák Tamás
Énekel: Zdenka Lorencová
Előadás másolata:

STICKMAN WARFARE

PÁLYAKÉPEK AL CAMP LÁTKÉP

GUN-OK A FEKETE CSAPAT LŐFEGYVERT HASZNÁLNAK HUMMERREL JÁRNAK FEGYVEREIK:M4A1,MP5A3,M82A1,LAW

M4A1 Az M4A1 a gunok legjellegzetesebb fegyvere, szinte már a szimbólumukká vált. Nagy tűzereje van és percenként több száz töltényt képes kilőni. Kezelése egyszerű. Nagy távolságra is lehet vele pontosan lőni, de az már nagyobb szakértelmet kíván.

MP5A3 Különleges alakulatok kedvelt fegyvere. Könnyen kezelhető, kis méretű fegyver, ami utóbbi tulajdonságának köszönhetően szűk helyeken is remekül alkalmazható. Ennek köszönhetően főképp közelharcban lehet hatásos, különösen nagy tűzgyorsaságának köszönhetően. Távolról is pontos lövések leadására képes, egyetlen hátránya, hogy hamar válik pontatlanná, rángat, így valódi hatékonyságát valóban csak szűk, közelharci területen mutatja meg.

M82A1 Az M82A1 talán az egyik leghatásosabb fegyver. Töltési ideje viszonylag nagy, de cserébe nagyon pontosan lehet messziről is kilőni embert. Kezelése valamivel nehezebb az M4A1-nél, de könnyen elsajátítható.

LAW A LAW-ot nagyon későn fejlesztették ki a gunosok, nagyjából egy időben a NOOB-bal. A tölténye földbe csapódáskor robban... Eleinte azonnal lehetett velük lőni, de az újabb modelleket közvetlenül lövés előtt kell megtölteni biztonsági okokból. Kezelése nehéz, jó ballisztikai érzék szükséges hozzá.

TECH-EK A KÉK CSAPAT PLAZMAFEGYVERT HASZNÁLNAK ANTIGRAVITÁCIOS AUTÓJUK VAN FEGYVEREIK:MPG,X72,QUADRO,NOOB

MPG A Sziget történelmében az első fejlettebb fegyver. Plazmát lő, hihetetlenül pontosan. Remek fegyver minden távolságra. Használata hasonló az M4A1-hez.

X72 Ez a tipikus tömegpusztító rakétasorozó cucc. A kis plazmarakéták szállnak össze-vissza és a környéken mindent atomjaikra bontanak. Bár használata nagy tapasztalatot igényel.

QUADRO Sajnos csak a régiről találtam képet. A techesek továbbfejlesztették az M4A1-et, és így lett belőle az MPG sorozó verziója, a QUADRO. Az egyetlen probléma vele, hogy töltődnie kell, valamint nagyon nehéz, így lövés közben nem lehet vele mozogni. Könnyű lőni vele de életben maradni nem.

NOOB A LAW-hoz hasonlóan robban, de nem kell hozzá ballisztikai érzék, hiszen plazmát lő, viszont így a lövedéke nagyon lassú.

VÉGE. REMÉLEM FELJÖSSZ JÁTSZANI! Ha regisztrálsz írd a meghívó ember mellé, hogy 15306