AIDS-el kapcsolatos szimbólumok

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Advertisements

Biblia Levelez ő Iskola „Idegen vagyok a földön, ne rejtsd el el ő lem parancsaidat”
ADVENT 2008
A Családoktól tanulunk Kutatást végezte: Hegedűs Réka és Dávid Beáta 2005 Home-Start International Otthon Segítünk Alapítvány MTA Szociológiai Kutatóintézet.
A népszámlálás szerepe a hajléktalanok számbavételében Nemzeti tanácskozás a hajléktalanügyet támogató információs rendszerek kialakításának lehetőségeiről.
1902-ben, Párizsban az európai országok egyezséget kötöttek a hasznos szárnyasok védelmének érdekében.Az évi I. törvénycikk szerint minden év májusában.
Grafikus felhasználói felület Windows alatt
Adobe Photoshop Grafikus szerkesztő eszköz. Első verzió • Első verziója, a 0.63-as 1988októberében jelent meg Macintoshra.
Ernesto Cortazar - The sound of music Juhász Gyula Nagyvárad A körösmenti Párizs régi fénye Felém ragyog az emlék rőt ködén, Egy ifjúság reménye és regénye.
Barátaimnak Szeretettel
Néhány ötlet, amivel az életedet könnyebbé teheted.
Egészségérték-gazdálkodás: Mitől függ az egészségünk?
A világ 2004-ben Egy Norwég diplomatát, Charung Gollart, arra kértek, hogy az ENSZ-nek egy rajzos prezentáción keresztül mutassa be 2004-ben a világ fő.
Új típusú biztonsági kihívások. A nemzetközi rendszer átalakulása •Hogyan fogtuk fel a világot 1989 előtt? –Államok –ENSZ –Bipoláris világ –NATO – VSZ.
2014. ÁPRILIS UTOLSÓ HETE AZ IMMUNIZÁCIÓ VILÁGHETE „ Ön mennyire naprakész ? ’’ Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra.
Mentorszülők – mentőszülők autizmusban
Geometria a foltokban Eigenbrót Gréta 8. osztály
ÁLDOZATOK NAPJA „EGYÜTT AZ ÁLDOZATOKÉRT”
Ajánlás-technika.
Pályázol a BOE szakmai cserére? Világjáró Napok november 5.
Güssing am 31.5/ PRORAAB(A) Hochwasserprognosemodell RAAB Rába előrejelző modell Dieses Projekt wird von der Europäischen Union kofinanziert Az.
Mitől sikeres egy intézményi szakkönyvtár? Dr. Palotai Mária - ESKI Országos Egészségpolitikai Szakkönyvtár június 18. „Vállalati könyvtárak tegnap.
Verseny és alkalmazkodás II. Magyarországi Klímacsúcs.
Összeállította: Könyves Tóth Pál
Hangunk megsokszorozza erőnket ! A betegszervezetek jelentősége
AFRIKA Készítette: Csik Annamária Molnár Vivien Ring Evelin.
Fenntartó nemzedék, fenntartható élet dr
Gyuri Megy magától, csak hallgassátok! Magyarország szégyenteljes feldarabolása 1920 június 4-én történt. December 5-én a megemlékezés ünnepén, amikor.
Bevezetés a közgazdaságtanba I.2006/2007. tanév, 1. félév 10. előadás 1 A kurzus programja DátumTémakör szeptember Bevezetés. A közgazdaságtan alapfogalmai.
Öregedő Európa – társadalmi kihívások
MTV Networks Magyarország A Viacom, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari és média vállalkozásának tagja A következő csatornák tartoznak az MTV Networks.
Közösségi portálok használata
Csillagok, határok, magyarok Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Politológiai Tanszék Témavezető: Dr. Löffler Tibor tudományos munkatárs.
World Issues Hagyj nyomot a világban
Magyarország a 2010-es Sanghaji Világkiállításon Dr. Huszty András.
1987 – Magyar Könyvvizsgálók Egyesülete
MINDENSZENTEK A Mindenszentek (latinul: Festum omnium sanctorum) a katolikus és ortodox keresztény egyház ünnepe. A katolikus egyház november 1-jén,
Márciusi Ünnepek.
A Magyar Köztársaság kormánya
UNICEF PROJEKT: GYERMEKBARÁT ISKOLA 2011/2012
Arginin ammonifikáció Készítette: Vas Nóra. Arginin ammonifikáció Ammonifikáció mérésére szolgáló labor kisérlet Ammonifikáció fontossága:  Ökoszisztémák.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer „Állami jelképekről és ünnepekről” szóló, 3. főtörvény.
Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak.
problémák a fogorvosokkal
Karácsonyi miserend a szécsényi Ferences Templomban
Karácsonyi miserend a szécsényi Ferences Templomban
A háborús idők emlékműveinek, katonasíroknak megőrzése Magyarországon.
Horoszkóp teszt!.
EVS Nagyszénáson EVS Nagyszénáson  A „TÁBITHA” Szociális Alapítvány hátrányos helyzetű önkénteseket fogadó szervezet.
Alapiskola A szentpéteri iskolákról, illetőleg keletkezésükről néhány adat áll csak rendelkezésünkre ig csupán egy tanteremből állt az iskola. A.
Nevpont.hu | 2014 Szeretettel és nagy tisztelettel köszöntök mindenkit honlapom, a Névpont© – bemutatkozó összeállításán. A Névpont nem.
Weöres Sándor Általános Iskola és Művészeti Iskola
„Globális biztonsági kihívások – közép-európai szerepvállalások” Nemzetközi társadalomtudományi konferencia Pécs, Európa Ház/International House – 2006.
Milyen új lehetőségeket nyit meg a vércukor-önellenőrzés technológiájának fejlődése? Dr. Jermendy György Belgyógyászat, Endokrinológia, Diabétesz és Anyagcserebetegségek.
Vírusok.
HURO/1101/010/ Járóbeteg- és sürgősségi ellátás fejlesztése határok nélkül -Egészségügy- és attitűd-fejlesztés Makó és Lugos térségében -. Nyitórendezvény.
A tanév rendje 2014/2015-ös tanév
Világjárványok az emberiség életében
A tanév rendje 2015/2016-os tanév.
Salgótarján május 8.. Mit értünk érdekvédelem alatt? Milyen feladatokat jelenthet? Kik védenek érdeket? Hogyan lehet érdeket védeni? Alkossuk.
Ócsai Madárvárta. Ócsai Madárvárta Táborok 2. Miközben a természettel ismerkednek, a résztvevők azt is megtanulják, hogyan tudják ellátni magukat és.
MINDENSZENTEK.
IN MEMORIAM Dr. FARKAS JENŐ
SZE AK Győr, május Balogh István festőművész
2009–2010. évi iskolai naptár Ezt a sablont kinyomtatva falinaptárként használhatja, vagy bármely hónap diáját saját bemutatójába másolhatja. Ha meg szeretné.
MINDENSZENTEK.
Adómentes juttatás 2019-ben? Igenis létezik!
Barátaimnak Szeretettel
Előadás másolata:

AIDS-el kapcsolatos szimbólumok HIV-AIDS Prevenció 2008 AIDS-el kapcsolatos szimbólumok

Piros szalag (Red Ribbon) Amerikából indult A sárga szalag mintájára Öbölháborúban gyerekek a fák törzsére kötötték az elhunyt katonák emlékére 1991-ben a Tony Awards díjkiosztó gálán Jeremy Irons viselte először

Kik viselik? Az AIDS ellen küzdők és a HIV/AIDS-el kapcsolatos problémákra a figyelmet felhívni kívánó magánszemélyek, valamint szervezetek aktivistáinak jelképe.

AIDS Világnap December 1. 1988 Egészségügyi világszervezet ötlete volt a diszkrimináció elleni kűzdéshez

AIDS Nap

Nemzetközi gyertyafényes megemlékezés International AIDS Candlelight Memorial and Mobilization Május utolsó elötti vasárnapja 1983-ban volt először Fertőzöttek jogainak védelmére és a megfelelő ellátás fontosságára való figyelemfelkeltés céljából Mo.-on a Szt.László Kórház 11.pavilon melletti emlékkőnél tartják a megemlékezést

AIDS Lepedő (The AIDS Memorial Quilt) Ötlet: Olere Jones Lepedődarabok(1*2m) AIDS-ben elhunytak emlékére készítik a barátok,rokonok,ismerősök Első bemutató:1987 október Washington (1920db) 1995ben már 28000db volt Szétnyitáskor pénzt gyüjtenek