Elektromágneses kompatibilitás EMC

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Forrás: Educatio folyóirat 2003/III szám, - E-LEARNING / Buda András: Virtuális oktatás című cikke Előadó: Burai István György cím:
Advertisements

Tutori tevékenység a gyakorlatban
Digitális képanalízis Félévi megbeszélnivalók. A tárgy •címe: Digitális képanalízis •szakirányos tárgy •neptun-kód: BMEEOFTASJ5 (BSc) •előadó és gyakorlatvezető:
E-learning alapú távoktatás tapasztalatai a Széchenyi István Egyetemen
EMC © Farkas György.
V. ETR konferencia április Fogalomrendszer: ETR & ETN Kodácsy Tamás etn at kodasoft.hu.
György Klinger Light source testing expert
Humán erőforrás gazdálkodás aktuális kérdései I szeptember 18.
Energiatermelés és környezet © Gács Iván (BME) 1 Energiatermelés és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Ősz János Energetika I-II. energetikai BSc.
Energetika II. energetikai BSc szak (energetikai mérnök szak)
Makroökonómia I.2006/2007. tanév, 2. félév 1. előadás 1 A kurzus programja előadás: kedd 14-16, TIK nagyelőadó előadók:Czagány László, docens –
EMC © Farkas György.
EMC © Farkas György.
EMC © Farkas György.
Szabványosítás: Meghatározások 4.1 A 42 V-os fedélzeti hálózatban megengedett legnagyobb feszültségek meghatározása A 42 V-os fedélzeti hálózatban fellépő.
EMC © Farkas György.
Hő- és Áramlástan II. Termodinamika és Hőközlés (NGB_AG004_2)
Készítette: Magyar Orsolya
A pedagógiai értékelés „tantárgy” megvalósítása a Mérnöktanár-képzésben a Széchenyi István Egyetemen Dr. Nagy Tamás főiskolai docens május 31.
Számítógépes képelemzés 2007/08 I. félév Előadó:Dr. Gácsi Zoltán Gyakorlatvezető:Póliska Csaba Koncz-Horváth Dániel.
Modellezés és szimuláció c. tantárgy Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Alkalmazott Matematikai Intézet Mechatronikai Mérnöki MSc 6. Modellezés.
MŰSZAKI KOMMUNIKÁCIÓ.
A GÉPELEMEK, GÉPSZERKEZETEK II. TÁRGY ÁLTALÁNOS JELLMZÉSE
A KÜLSŐ TANTÁRGYI KONCENTRÁCIÓ LEHETŐSÉGEI AZ INFORMATIKAÓRÁN
Vezetői Információs Rendszer felépítése
Vizsga-dolgozat Téma: orvosi kóderndszerek vagy orvos- biológiai ontológiák (pl. nem tárgyalt kódrendszer ismertetése, előnyei, hátrányai; történelmi fejlődés.
Általános Géptan (AG0001_1)
Követelmények Multimédia A tantárgy általános célja, célkitűzése A számítógépen alapuló multimédia-alkalmazások elméleti alapjainak megismertetése.
A digitális tananyagtartalom használatának lehetőségei a matematika kompetenciaterületeken.
Számítástechnikai szoftver üzemeltető
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Ősz János Energetika I-II. energetikai BSc.
A kerettantervek fejlesztése
Tanulási és tanítási stílusok elektronikus környezetben
 Védelmek és automatikák  Előadás.
 Védelmek és automatikák  Előadás.
1 SZÁMÍTÓGÉP-KEZELŐ (-HASZNÁLÓ) SZAKKÉPESÍTÉS A képzés célja A számítógép-kezelő legyen alkalmas a társadalmi és gazdasági élet különböző területein, az.
Matematikai eszközök a környezeti modellezésben
Farkas György : Méréstechnika
Nemzetközi és hazai előírások az e-jármű tervezésekor és jármű átalakításkor Németh Erika
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék
Általában a kétszintű informatika érettségiről. Források, ahol utána nézhetünk részletesebben:
Energia és környezet © Gács Iván (BME) 1 Energia és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiafelhasználásra.
Informatika - 1. alkalom Jogi informatika - alapok
Túlfeszültség-védelmi eszközök forgalmazója: Glob-Prot Kft.
AVIR – intézményi interfész február 18.. Mai program Célja – bemutassa az AVIR interfész tartalmát – véleményeket kapjunk a logikai felépítésről.
Bemutatkozás. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd –
Ambrusné Dr. Somogyi Kornélia
Tantárgyi követelmények Infrastruktúra geoinformatika – AI04 Geoinformatika – AG03 Előadók: Dr. Szabó György egyetemi docens, Wirth Ervin PHd hallgató.
Útmutató a szakdolgozat elkészítéséhez
Tantárgyi tematika Területi gazdaságtan Nyíregyházi Főiskola, 2007/2008. II. félév Filepné dr. Nagy Éva.
Digitális képanalízis Félévi megbeszélnivalók. A tárgy címe: Digitális képanalízis szakirányos tárgy neptun-kód: BMEEOFTASJ5 (BSc) előadó és gyakorlatvezető:
MTT MA Mérnöktanár mesterszak Elektronikus tanulás 1. konferencia.
Energiatermelés és környezet
Szerettel köszöntöm a műszaki ellenőr képzés résztvetőit! Kassai József.
.. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd – Szerda18.05.
Képzési programok kidolgozottsága Csányi Róbert
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék ENERGETIKA BEVEZETÉS BEMUTATKOZÁS OKTATÁSI TERV.
A TÁVOKTATÁS LEHETŐSÉGEI ÉS TAPASZTALATAI A FELNŐTTKÉPZÉSBEN DR. ZÁRDA SAROLTA A FELNŐTTKÉPZÉS KIHÍVÁSAI … DEC. 15.
1 Energia és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiafelhasználásra Dr. Gács Iván egyéni vállalkozó.
Követelmények Multimédia A tantárgy általános célja, célkitűzése A számítógépen alapuló multimédia-alkalmazások elméleti alapjainak megismertetése.
1 Energiatermelés és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiatermelésre Dr. Gács Iván egyéni vállalkozó.
Településképvédelem2017.
FAZEKAS ANDRÁS ISTVÁN PhD c. egyetemi docens
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK „ Az intézményi felelősök felkészítése a Szakképzési Minőségbiztosítási Keretrendszer (SZMBK) követelményeinek figyelembevételével,
NGB_AJ040_1 Forgácsolás és szerszámai
Urbánné Malomsoki Mónika
Tantárgyi követelmények Térinformatika BMEEOFT041
Előadás másolata:

Elektromágneses kompatibilitás EMC © Farkas Gy. : EMC Elektromágneses kompatibilitás EMC A számítógépes tananyag felhasználási feltételei Tanulmányi követelmények Tartalomjegyzék  Farkas György

A további fájlokra vonatkozó felhasználási előírás © Farkas Gy. : EMC A további fájlokra vonatkozó felhasználási előírás Az ebben a könyvtárban lévő fájlok az EMC tantárgy előadásának vetített ábráit tartalmazzák. Az ábrák csak a tantárgy előadásaival együtt értelmezhetők, nagy részük animált, ezért kinyomtatott formában gyakran nem is értelmezhetők. Az anyagot a tantárgyat hallgatók használhatják fel az előadásokon a jegyzetelés megkönnyítésére.. Az anyag egészének vagy részletének más célú felhasználása, másolása, sokszorosítása jogot sért, tilos.  Farkas György

Félévközi követelmények © Farkas Gy. : EMC Félévközi követelmények Előadás Zárthelyi Villám zárthelyik A zárthelyik eredménye a vizsga anyagát és érdemjegyét jelentősen befolyásolja.

A rendelkezésre álló témák: © Farkas Gy. : EMC A rendelkezésre álló témák: Bevezetés Alapok Zavarcsatolás Zavarszintek Modellezés Vezetékek Hálózatok Szűrők Az árnyékolás anyafai és konstrukciója Túlfeszültség védelem ESD EMC mérések Az anyag minden évben módosul.