Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
Advertisements

SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Igaz történet karácsony előttről
Tisztelet - dicsőség Jon Palmer.
A TISZTELET RELÁCIÓI ÉS HATÁSA ÉLETÜNKRE
„Nagy könyv” A könyv éve a Vetési Albert Gimnáziumban.
VIII. Henrik feleségei.
A 9.B osztály Az osztály (eddigi) említésre méltó jelenetei. Sajnos az avatóról van még csak képünk, de majd később csinálunk. Na de nem ilyeneket :
Gyerekek a szerelemről, családról
Egy medve levele az emberekhez
Könnyek....
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Család, családi munkamegosztás
Család, családi munkamegosztás
Család, rokonság Németh György.
A patikus Az első vacsora A lány megkérte barátját, hogy péntek este menjen át, vacsorázzon vele és a szüleivel. A lány bejelentette a fiúnak, hogy.
„Fiam, adja ide az ellenőrzőjét!”
A főnök reményvesztetten tekint az órájára és már meg van győződve arról, hogy a beosztottja nem ér be időre ahhoz, hogy a mai megbeszélés anyagát befejezze.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Zene: Claydeman Klikkelj!
Családom eredetéről. Kislányom azt kérdezte anyukájától: „Egyáltalán – hogyan kezdődött az élet ezen a Földön?" Anyukája így felelt: „Isten megteremtette.
mindenki másként reagál a változásokra.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Tiltják? Tűrik? Támogatják? Hogyan viszonyulnak a szülők gyermekük internethasználatához?
Arthur király, Merlin és a Szent Grál
FIAM – MY BOY.
Echó története: Stella Lilla.
William Shakespeare Ahogy tetszik. Bevezetés Egy Orlando nevezetű fiú egy győzedelmes férfi ellen megnyer egy birkózást. Frigyes herceg száműzi testvére.
Elég.
Ébresztő!.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Terhes örökségeink A társaddal együtt megkapod a rokonságát és a múltját is: gyermekkora élményeit, hiányait és lelki sebeit Lehet, hogy csak később tudod.
„Mi dolgunk a világban?”
SzülőSuli 5. Hogyan határozza meg gyermekünk jövőjét párkapcsolatunk és jelenlegi családmodellünk? Tölgyesi Klára Pécel, Egylépcső.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Márciusi Ifjak Petőfi Sándor.
Felhívja otthon Hall ó ! – válaszol suttogva egy gyermekhang. - Apád otthon van? - Igen... – jön a suttogó válasz. - Beszélhetnék vele ? - Nem.
Egy barát szívtépő története az eutanáziáról
NEM MINDIG KÖNNYÜ SZÜLÖNEK LENNI...
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Barát Müller Péter.
Család, rokonság Németh György.
Áldjad, lelkem, az Urat, és egész bensőm az ő szent nevét!
Az elátkozott krumpli-s mese
Szabályalapú következtetés III. dr. Istenes Zoltán ELTE -ÁSZT 2001 november.
Új hálaének áldja Istent
Dicsőítelek Uram, mivel megmentettél engem
Nem én voltam! Mennyivel jobb amit apuék isznak!
Mt 19,16-30.
Thököly Imre.
Református istentisztelet 2014 december 21 advent negyedik vasárnap.
Bibliaolvasás 1Móz 17,15-21; 18,1-21. Azután ezt mondta Isten Ábrahámnak: Szárajt, a feleségedet ne nevezd többé Szárajnak, hanem Sára legyen a neve!
Cristiano Ronaldo pályafutása
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
A 5. parancsolat „Tiszteld apádat és anyádat…”
Nem könnyű szeretni.
Családom eredetéről.
Neveld a gyermeked! Efézus 6:1-4.
Vitaj! Üdvözöllek! 06:16.
Előadás másolata:

Rokonok

Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt egy vörös hajú felnőtt lánya. Apám belészeretett, és hamarosan összeházasodtak. Így apám a vőm lett, és ezzel az egész életem megváltozott. A lányom volt az anyám, mivel ő volt az apám felesége. APÁM ÖZVEGY ÉN ÖZVEGY LÁNYA

Hogy a dolgok még bonyolultabbak legyenek - bár ez örömet okozott nekem, - egy kisfiú apja lettem. Ez a kisbaba apám sógora lett. És így a nagybácsim lett, bár ez nagyon elkeserített. Ha ugyanis ő a nagybácsim, akkor ő egyben az özvegy felnőtt lányának testvére is, aki természetesen az én mostohaanyám. APÁM ÖZVEGY ÉN ÖZVEGY LÁNYA FIAM

Apám felesége ezután fiút szült, és a dolgok tovább bonyolódtak. Ő lett az unokám, mivel a lányom fia volt. A feleségem az anyám anyja, és ez elszomorít engem. Mert, bár ő a feleségem, egyben a nagymamám is. Ha a feleségem a nagymamám, akkor én az ő unokája vagyok. És amikor csak erre gondolok, majd bele őrülök. Ugyanis én vagyok a legfurcsább eset, akivel valaha is találkoztál. Nagymamám férjeként ugyanis én vagyok a saját nagyapám!!! APÁM ÉN ÖZVEGY FIAM ÖZVEGY LÁNYA FIÚ