Akiane Kramarik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

SZELLEMEK Itt vannak körülöttünk… Nem hiszed???
A HÁROM FA.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Alsónémedi A falu bemutatása
Készítette: Jon A. Palmer
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
A HÁROM FA.
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
ADVENT.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
A pillangó és a virág.
( Bokrétás András) 7 mp.-ként automatikus váltás.
Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "
Vegyetek erőt! Folk Iván.
(A tudomány szemszögéből)
Isten ajándéka embertől emberig
Bár az idő soha meg nem áll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad, a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének.
Feltétel nélküli szeretet
Ez fogadott április végé fele. Iisalmi városkép.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
„Szorongattatásomban az Úrhoz folyamodtam” Jónás 2, 3
Istenem mit tettem? Egy csaj története. Szuszi,ne szomorkodj ezen a szép napon!
A sütemény.
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
IGAZ-GYŐNGYŐK.
Névnapodra Szeretettel!
Bibliatábor nyár Püspökladány.
ÖSSZEFOGLALÁS Egy játék és tanulságai Hitünk valósága Minden mindenben.
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
Egy utazási iroda Franciaországba szervez utat kifejezetten időseknek. Miközben a nénikékkel és bácsikákkal teli autóbusz halad Lourdes felé, az egyik.
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Valami aggaszt, vagy idegesít?
„Aki megtartja parancsait, Istenben él és Isten őbenne.” (1Jn 3, 24).
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT  !!.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
BETLEHEM.
Mi is az az Advent?.
Itáliai festő, a korai reneszánsz (quattrocento) idején
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
Kértem Istent ….
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt. Mózes első könyve 1:1 A Biblia legelső mondata ez: Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a.
Összesen másfél millió font, azaz 500 millió forint értékben adott el festményeket egy tízéves angol kisfiú, Kieron Williamson. Legutóbbi aukcióján 23.
Mert ha az egynek bűn(be)esése folytán a halál uralomra jutott az által az egy által, sokkal inkább uralkodnak majd az életben az egy Jézus Krisztus által.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Készítette: Ócsai Gerg ő „Gondolkodom, tehát vagyok” Tovább.
jozefusz Andre Rieu A krónikás feljegyzései a nagy forradalmár életéből.
Miért aggódsz?.
Kis történet kedves embereknek!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
A Világ 7 csodája… Egy napon a tanár megkérdezte a tanítványait, hogy összetudnának-e állítani egy listát, amir ő l úgy gondolják, hogy a világ 7 csodájának.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Beszélgessetek arról, amikor hálásak voltatok valamiért!
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
Mennyből az angyal lejött hozzátok, pásztorok, pásztorok, Hogy Betlehembe sietve menvén, lássátok, lássátok.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
ADVENT.
Jegyezd meg jól, nem te döntöttél, hogy megszüless vagy sem
Előadás másolata:

Akiane Kramarik

Akiane Kramarik a festő csodalány Él egy kislány a világban olyan áldott tehetséggel, aminek hatására mesterfestőket megszégyenítő módon alkot csodásabbnál csodásabb képeket. Nem erőltették rá szülei a rajzolást, nem akartak csodagyereket faragni belőle. Mégis az lett. Neki belülről jön az érzés, és mikor festeni kezd, átszellemül, spirituális hatás alá kerül. Akiane 1994 nyarán született az Egyesült Államok-béli Illinois államban. Édesanyja Litván származású, édesapja amerikai, bár a Kramarik családnév utal rá, hogy ő is Európa egy keletibb országából került a tengerentúlra. A kislány mindössze négy éves volt, amikor először átélt valami megmagyarázhatatlan dolgot. Ő úgy mondja a Mennyországba került. Sőt, a tehetségére is úgy gondol mint valami Isteni ajándékra. Ez az elképzelés egyébként művészetén is erősen érezhető, alkotásainak nagyrésze vallásos hatású, a legtöbb kép paradicsomi tájat, édeni állapotokat és alakokat ábrázol. Kétévnyi rajzolás után kezdett festeni, hat évesen már olyan gyönyörű képeket készített, amelyeket bármelyik neves galéria szívesen kiállítana.

A következő képről Akiane ezt mondta el:   "Miért festetted meg Jézus portréját?" "Isten időzítése volt, már két évig kerestem a megfelelő „Jézus”modellt. De nem találtam a megfelelő arcot. Egy nap megkértem a családom hogy imádkozzanak velem egész nap. Kértük Istent küldje el a megfelelő modellt hozzánk. Másnap reggel egy magas asztalos állt a bejárati ajtónk előtt. Nagyon alázatos volt és meglepett, de beleegyezett hogy modellt álljon nekem. Egy héttel később felhívott és azt mondta, hogy ő nem méltó arra, hogy a Mesterét reprezentálja. Mi mindannyian ismét imádkoztunk, és néhány nap múlva ismét felhívott és mondta, hogy Isten azt akarja, hogy tegye meg, viszont három napon belül le kell vágnia a szakállát és a haját. Ezért készítettünk néhány fotót róla, sokáig tanulmányoztam az arcát. Több tucat vázlat után elkezdtem festeni. 40 órámba telt befejeznem Jézus portréját, - A Béke Hercegét – És még emlékszem, akkor vesztettem el egy fogam!"

VÉGE pps: Vörösné Bíró Judit