Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
Ajándékozz boldogságot!;) •Van egy titkos hely a neten, ahol szerelmi receptek vannak. •Előtted áll a lehetőség, hogy megoszd ezt a titkot azokkal a férfi.
A legszebb Szív.
Karácsony készül, emberek. Szépek és tiszták legyetek
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Gy ő zelem Pecznyik Pál verse Gy ő zelem, ha már nem világ szerint járok,
Készítette: a Dalai Láma
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
A barátság azt jelenti, hogy ...
A barátságunk : drága kincs....
Zsikazsu Emlékkönyve.
Sok szeretettel….
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Ne várj mosolyra azért, hogy kedves légy...
Feltétel nélküli szeretet
Szent Teréz rózsakertje
BARÁTSÁG BIZONYÍTVÁNY
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Gabriel García Márquez
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Védőangyal!.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Napra Valentin.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Olvasd lassan és csendben!.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Ezt a táncot neked ígértem,
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
Azt mondják.
Rózsa!.
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.
Szép napot.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
Olvasd lassan és csendben!
Az én kedves barátimnak
Miért aggódsz?.
Kis történet kedves embereknek!.
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
GONDOLATOK VIRÁGOK KÖZÖTT
Gondolatok.
Tűnődtem… " Kik az én számítógépes barátaim ? ".
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem, Úgy kívánlak Téged, Istenem!
Az élet legszebb dolgai
Feltétel nélküli szeretet
Sok ember sétál ki-, be az életedben
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Szent Teréz rózsakertje
Ne várj mosolyra azért, hogy kedves légy...
Előadás másolata:

Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,   Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!! Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek, amelyek éppen futnak . . . Barátaim, csodálatos és szerencsés hetet !!!

Életed folyamán sok emberrel találkozol, de a barátaid azok, akik nyomot hagynak a szívedben. Saját magad megismeréséhez használd a fejed, mások megismeréséhez pedig a szíved! Ha valaki egyszer elárul téged, az az ő hibája, ha még egyszer elárul téged, az már a te hibád!

A nagy emberek a gondolatokról elmélkednek; az átlagemberek a cselekedetekről diskurálnak; a kis emberek mindig a másikról beszélnek. Aki elvesztette a pénzét, az sokat vesztett; aki elvesztette a barátját, az többet veszített; aki elvesztette a hitét, az elvesztette mindenét.

Elindult a mi csapatunk. nincs kezdete, nincs vége. A fiatal és szép emberek a balesetek mérföldkövei. Tanulj mások hibáiból, mert mindaddig nem élhetsz sokáig, amíg éppen te követed el az összeset. Barátom, te és én, új barátra találtunk. Így már hárman vagyunk. Elindult a mi csapatunk. A mi baráti körünknek nincs kezdete, nincs vége.

A tegnap már történelem. A holnap még titok. A ma ajándék. Ez a barátság hete. Mutasd meg barátaidnak, hogy mennyire fontosak neked. Küldd el ezt a levelet annak, akit a BARÁTODNAK tartasz. Biztos, hogy visszaküldi neked, és így létrejön egy igaz, baráti kör.

Ha megkapod ezt a levelet, küldd el legalább tíz embernek, köztük annak is, akitől te kaptad !!!