FIRMEN – Consulting… n A közeljövőben az Önök cégénél lényeges változások fognak történni... n Íme pár tanulságos jótanács hogyan lehet az ilyet könnyebben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Készítette: Sábián Róbert
Úton böjtben.
EGÉSZSÉGKULTÚRA Mentsük meg saját magunkat?! Egészségfejlesztés I.
Sikeres emberek.
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
Kémia Ammónia szökőkút Kedves Néző!
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
December 1. Címzett: Cégünk minden dolgozója Örömmel tudatom Önökkel, hogy vállalatunk karácsonyi ünnepsége december 12.-én lesz az Argentina Steakhous-ban.
ADVENT.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES ÖSSZEFONÓDÁSOKBAN FEKETE BÁRÁNYOK A MAGYAR GAZDASÁGBAN LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES.
ADVENT ANGYALAI.
Kérlek, koncentrálj erősen!
Készítette: a Dalai Láma
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden.
Micimackó egy igaz történet
Vagyonvizsgálat.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
A találkozás Egy csaj élete.
A sütemény.
Egy paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan b ő gött, miközben a paraszt megpróbált rájönni, mit tegyen.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Gabriel García Márquez
Névnapodra Szeretettel!
Kócos kis szakértők voltunk... Dr. Budaházy EmilZell am See, május.
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
\ A modern és fenséges Airbus 380, az Atlanti óceán fölött repült, New-York felé.
A legjobb agresszív kismalac viccek
BÍZOL AZ ÚJ TECHNOLÓGIÁKBAN. A torony amit látunk A hotel Las Vegas Nézd meg közelebbről! Látsz valami különlegeset?
készítette: Lévai Gabriella 11.m
Wass Albert: Mese az erdőről (Ormos Lili).
Az élet.
Ritka látvány a Csendes-óceánon eszem In August 2006, the yacht Maiken is travelling in the south Pacific when they came across a weird sight
Láfontén - La' Fontaine... A paraszt....meg a csacsi.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Hogy jön létre egy Paradigma.
Egy virágcserép és a sör története
Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Felnőtt újraélesztés.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Kis történet kedves embereknek!.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
KARÁCSONYI GONDOLATOK , VERSEK
Az elátkozott krumpli-s mese
Halász Judit Semmi sem tökéletes
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Ó, mi hű barátunk Jézus Hordja bűnünk, bánatunk
PAPRIKA.
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Tudod most új élet vár.
Munkácsy Mihály képei szemtelen kommentárokkal. Munkácsy Mihály képei szemtelen kommentárokkal. (Bokrétás András) továbbítás kattintással.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
A következő dián még van pár információ.
Neked nem szabad sokat dolgozni.... …hanem egyszerüen csak heverészni.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
Készítette a 9.e osztály és Zöldbéka tanár úr
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

FIRMEN – Consulting… n A közeljövőben az Önök cégénél lényeges változások fognak történni... n Íme pár tanulságos jótanács hogyan lehet az ilyet könnyebben átvészelni…

A nyuszi lefeküdt a fa alá és csak pihengetett… 1. jótanács A varjú üldögélt a fán és csak pihengetett… A nyulacska megkérdezi a varjút: «Feküdhetek én is egész nap itt a fa alatt?» A varjú felelt: « Hát persze, miért ne?» Hirtelen megjelent a ravaszdi róka! Rávetette magát a nyuszira és fölfalta!

1. jótanács Mi a mese tanulsága..... Ha az ember egész nap csak ül és semmit nem csinál, nagyon magas pozícióban kell lennie, hogy ne pacsaljon rá…

« Fel szeretnék mászni a fára. » suttogott a pulyka... « Viszont nagyon kevés az erőm » 2. jótanács A pulyka beszélget a bikával … « Kinyalhatnád a seggem...», felelte a bika, « az én székletem sok vitamint tartalmaz » A pulyka elkezdte nyalni a bika hátsóját és így sikerült az első ágra felmásznia. A második nap újra kinyalta a bika hátsóját. Azon nyomban a második ágra sikerült másznia. 2 hét után a pulyka elérte a fa tetejét. Pár nap után arra járt egy paraszt... Elővette a puskáját és lelőtte a pulykát a fáról.

2. jótanács Eme mese tanulsága a következő … A hátsó fertály nyalása lehet, hogy feljebb visz a ranglistán, de a gyakorlat szerint nem tart sokáig!

3. jótanács A kismadár dél felé repült, hogy elkerülje a hideget… Nagyon hideg volt, elfogyott az ereje és leesett a rétre. Amíg ott feküdt arra járt a tehén. … és leszarta a kismadarat. A kismadár észrevette, hogy a kaki alatt egyre melegebb van és kezdett visszatérni az ereje. A melegben teljes torokkal elkezdett énekelni …. Arra járt a macska és meglepődve hallgatta a madárfüttyöt. Oda ment a tehénlepényhez, kikaparta a kismadarat és azon nyomban felfalta!

3. jótanács Az utolsó mese tanulsága a következő: 1) Nem mindenki az ellenséged, aki szarik rád. 2) Nem mindenki a barátod, aki kihúz a szarból … 3) Ha egyszer szarban vagy fogd be a pofád!