Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért A települések fejlődéséért Az önkormányzatok 2002. évi új céltámogatása.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
Advertisements

Ügyvezető igazgató, RHK Kft.
Társasházi Közös Képviselők Klubja – Csepel ( )
Olcsóbb és több demokrácia! A Fidesz- Magyar Polgári Szövetség javaslatai az olcsóbb választásért.
Kormányszóvivői tájékoztató Sikeres Magyarországért Hitelprogramok Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter Veres János pénzügyminiszter.
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A gyermekes családok otthonteremtéséért október 18.
A helyi önkormányzatok adósságkonszolidációja
Gyulai Tamás elnöki tanácsadó elnöki tanácsadó Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács.
2008. december 08. A KEOP szennyvízelvezetési és –tisztítási konstrukciójának pályáztatási tapasztalatai, és a es akcióterv bemutatása Balla.
Kormányszóvivői tájékoztató 1 Ezerarcú Balaton Tények és tervek.
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
Pályázati lehetőségek FAÖT ülés, Törökbálint Dr. Gordos Tamás programiroda vezető – Pro Régió Ügynökség.
Új bölcsőde építése Kartalon – passzívház közeli energiatakarékos formában KMOP
Tóthné Temesi Kinga Szombathely,
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Nemzeti Földalap és Földtörvény nemzeti kincsünk, a magyar föld védelmében.
A megyei tervezés jelenlegi állása, a közeljövő jogszabályi változásai Területfejlesztési, területi tervezési és szakmai koordinációs rendszer kialakítása,
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Működőképes-e a területfejlesztés új rendszere Nagyházi György PhD hallgató RGDI - Győr.
Konzulens: Dr. Pitlik László
dr. Szaló Péter helyettes államtitkár szeptember 24.
Témavezető: Pálné Kovács Ilona DSc egyetemi tanár Készítette: Gyimesi Péter PTE-BTK Politikai Tanulmányok Tanszéke Politikatudomány (MA) szak, II. évfolyam.
II. Gazdasági unió A, Pénzügyi unió Közös pénz → összemérhetőség, könnyebb elszámolás - Euro bevezetése 2002-ben.
Döntések a magyar parlamentben 2. Kormányzati és politikai döntéshozatal  kurtán 2012.
Dr. Lamperth Mónika Budapest április 18.
Nemzeti Területfejlesztési Hivatal A RÉGIÓÉPÍTÉS ÉVE ,3 MILLIÁRD FORINT ÁTADOTT FORRÁS A RÉGIÓKNAK március 17. Kormányszóvivői sajtótájékoztató.
Kormányszóvivői tájékoztató ELSZÁMOLÁS Biztonságosabb időskor – felzárkózó nyugdíjak.
Kormányszóvivői tájékoztató február 24. Európa Terv a versenyképes gazdaságért.
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató „A közpénzek felhasználásáról és a köztulajdon használatának nyilvánosságáról, átláthatóbbá.
Kormányszóvivői tájékoztató Hajléktalan-ellátás Felkészülés a télre.
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató Információs társadalom a javuló esélyekért Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002.
Kormányszóvivői tájékoztató Ösztönző díjak a felsőoktatásban Növekvő támogatások és hallgatói juttatások szeptembertől Arató Gergely, az Oktatási és Kulturális.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Biztonságot az alkalmi munkából élőknek! Az alkalmi munka után fizetett közterhek csökkentése.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülést az idős embereknek! Adósságtörlesztés és méltányosság a nyugdíjemelésben 2002.
Kormányszóvivői tájékoztató Az Európai Unió Strukturális Alapjainak magyarországi teljesítménye dr. Baráth Etele európai ügyekért felelős tárca nélküli.
Kormányszóvivői tájékoztató. Az EU strukturális alapok és a Kohéziós Alap évi felhasználásáról Dr. Baráth Etele EU ügyekért felelős tárca nélküli.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülés az idős embereknek! Kormánydöntés a kiegészítő nyugdíjemelésről szeptember.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Az egészséges egészségügyért A működőképesség helyreállítása, megbecsülés a munkáért augusztus.
Kormányszóvivői tájékoztató Az egészséges egészségügyért!
Az Állami Számvevőszék szerepe a környezetre káros támogatások ellenőrzésében Dr. Báger Gusztáv egyetemi tanár, főigazgató Állami Számvevőszék Fejlesztési.
2007. évi célkitűzéseink. I as uniós pénzügyi-tervezési időszakra való felkészülés átfogó regionális területfejlesztési program elékszítése,
A Nyugat-dunántúli Operatív Programok jelenlegi helyzetének bemutatása
Regionális projekt-előkészítési támogatás 2007-ben (PEA4) Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség.
1 Tájékoztatási feladatok a központi bevallás-befizetés kapcsolatában.
Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége
Olcsóbb és több demokrácia II. A Fidesz- Magyar Polgári Szövetség javaslatai a választások állami költségeinek csökkentésére.
Koordináció az egyes környezetvédelmi projekteknél Kis András Térségfejlesztési és Külügyi Iroda irodavezető-helyettes Szolnok szeptember 26.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult feladatrendszere Térségi Vállalkozói Fórumok január Szolnok, Jászberény, Kisújszállás.
Gazdasági Tanácsok a felsőoktatási intézményekben január 13.
Az Országos Fogyatékosügyi Tanács sajátos szerepe az Európai Uniós szabályozások érvényesítésében hazai nemzeti és helyi szintű szabályozásokban Horváth.
A KEOP pályázatok önkormányzati szempontból D. Zongor Gábor a TÖOSZ főtitkára MASZESZ kerek-asztal megbeszélés december 8.
Közmeghallgatás december 2. Költségvetési beszámoló.
A VÁROSREHABILITÁCIÓS KERET FELHASZNÁLÁSA ÉPÜLET KÖZTÉR 2013 előtt 2013 évben kifizetés: 12 milliárd Ft 8 támogatott kerület; 3 nyereséges. keret: 5 milliárd.
A Regionális Munkaügyi Tanáccsal szembeni elvárások a munkaadói oldal szemével nézve Készítette: ÉMRMT munkaadói oldal november 12.
Az önkormányzatok évi finanszírozása
Kormányszóvivői tájékoztató. A fejlesztéspolitika új intézményrendszere Bajnai Gordon fejlesztéspolitikai kormánybiztos július 7.
A KÖZÖTTI EURÓPAI UNIÓS FEJLESZTÉSI IDŐSZAK ÖNKORMÁNYZATI LEHETŐSÉGEI Zalai Mihály elnök Békés Megyei Önkormányzat Települési Önkormányzatok.
főosztályvezető-helyettes „A Balaton-régió közlekedési helyzete” fórum
Pályázati aktivitás és eredményesség az Észak-magyarországi Régióban Ózd, április 20.
A kistelepülési könyvtári ellátáshoz kapcsolódó támogatások hatékony felhasználása Emberi Erőforrások Minisztériuma Kultúráért Felelős Államtitkárság Kulturális.
G YŐR M EGYEI J OGÚ V ÁROS adó- és gazdaságpolitikája Nagy Tamás Gazdálkodási Főosztályvezető Győr Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Győr, 2016.
Kormányszóvivői tájékoztató A KORMÁNY NOVEMBER HAVI NYUGDÍJINTÉZKEDÉSEI szeptember 22.
A Magyar Köztársaság kormánya. REND ÉS BIZTONSÁG a rendteremés programja (elszámolás) Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter.
A részarány földkiadás során keletkezett osztatlan közös tulajdon megszüntetésének eredményei Dr. Szinay Attila Mezőkövesd, január 28.
Önkormányzati Egészségügyi Holding Zrt. Lehetünk-e ártatlanok ?
TOP vas megyei aktualitásai
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
Heves megye gazdasági helyzetképe, I. negyedév
A Klebelsberg Központ legfontosabb feladatai és fejlesztései
T Á J É K O Z T A T Ó a rekultivációs projekt előrehaladásáról KEOP-7
Pénzügyi Bizottság javaslatai: Terv. egy.* /Ft/
Előadás másolata:

Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért A települések fejlődéséért Az önkormányzatok évi új céltámogatása

Az elosztható forrás Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató Összesen 24 milliárd, még az idén felhasználható összegét tekintve 9,7 milliárd új önkormányzati céltámogatás odaítéléséről döntött a kormány.

A döntés előkészítése Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A kormány politikai megfontolásoktól mentesen, a szakmai és jogszabályi követelmények és az önkormányzatok országos szövetségeivel történt egyeztetés alapján döntött az idei új céltámogatások elosztásáról. A helyi önkormányzatok 444 támogatási igényt nyújtottak be. Összesen 103 milliárdos összköltségű beruházásaikhoz 58 md támogatást igényeltek, amiből 22 md Ft terhelné idén a költségvetést. Az idei 9,7 milliárd forintos lehetőséget meghaladó többletigény a szennyvíz szakágazatban jelentkezett. Az igények sorolására a jogszabály előírásának megfelelően, a regionális fejlesztési tanácsok javaslatainak figyelembevételével került sor.

A döntés Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A törvényi előírások alapján a szennyvízelvezetés és tisztítás kivételével minden, a feltételeknek megfelelő igény elfogadásra került. A kormány a június 30-ig különböző címen még felszabaduló címzett és céltámogatást a most forrás híján be nem fogadott szennyvíztisztítási igények (129 db) kielégítésére fogja fordítani. A döntés szeptember 30-ig megszületik.

A támogatás megoszlása célok szerint Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató

Előny a balatoni szennyvízelvezetési- és tisztítási programnak Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató A balatoni üdülőkörzetből beérkezett 22 támogatási igény közül 17 került elfogadásra. Az összesen 2,2 milliárdos támogatásból az idén 845 millió kerülhet felhasználásra.

Az odaítélt támogatások évi összegének megyei megoszlása Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató