Szélességi bejárás. 4 4 6 6 7 7 5 5 3 3 1 1 2 2 1, 0.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Készítette: Mester Tamás METRABI.ELTE.  Adott egy G irányított vagy irányítás nélküli, véges gráf. Az eljárás célja a G gráf összes csúcsának bejárása.
Advertisements

MHT Országos Vándorgyűlés
Ismétlés: Döntések a feltétel egy logikai kifejezés if feltétel then
Készítette: Mester Tamás METRABI.ELTE.  Adott egy G irányított vagy irányítás nélküli, véges gráf. Az eljárás célja a G gráf összes csúcsának bejárása.
PhD beszámoló 2002/2003 II. félév Készítette: Iváncsy Renáta Konzulens: Dr. Vajk István.
Streaming Algorithms for k-core Decomposition. K-mag dekompozíció Maximális részgráf, amiben minden csúcshoz legalább k részgráfbeli csúcs csatlakozik.
Erősen összefüggő komponensek meghatározása
DAG topologikus rendezése
Szélességi bejárás Párhuzamosítása.
Gráfok szélességi bejárása
Gráf Szélességi bejárás
Gráfok szélességi bejárása Algoritmus bemutatása egy gráfon példa.
Gráfbejárás
AZ ÉGHAJLATI ELEMEK IDŐ ÉS TÉRBELI VÁLTOZÁSAI
Tájékozódás a földi térben
Törtek szorzása.
Alapige Jón 3,1-5.10; 4,1. 'Az Úr igéje másodszor is szólt Jónáshoz: Indulj, menj Ninivébe, a nagy városba, és hirdesd ott azt az üzenetet, amelyet én.
Számoljuk meg rekurzív függvénnyel egy bináris fa leveleit!
Gráf szélességi bejárása. Alapfogalmak G = (V,E)irányított, véges, nem üres gráf d (s,u)két csúcs távolsága lút hossza, élek száma Qsor adatszerkezet.
DAG topologikus rendezés
„Országos” feladat. Feladat: Egy tetszőleges, színes országokat tartalmazó térképen akar eljutni egy kommandós csapat egy országból egy másikba. Viszont.
Szélességi bejárás A szélességi bejárással egy irányított vagy irányítás nélküli véges gráfot járhatunk be a kezdőcsúcstól való távolságuk növekvő sorrendjében.
Az onkológiai szűrő és betegellátási gyakorlatunk
Mélységi bejárás.
Gráf szélességi bejárása
1 Összefoglalás. 2 A kurzus ? tárgya Szoftver-ergonómia (Bev. -) (Software Ergonomics) Használhatósági módszerek (Bev. -) (Usability Engineering)
A négyzetes mátrixok (nxn-es kétdimenziós tömbök)
Hierarchikus lista Kétféle értelemezése van:
7. gyakorlat.
A fésűs meghajtó Nézzük meg, hogy mi a legcélszerűbb kialakítása az elektrosztatikus mozgató szerkezetnek! Céljaink: nagy erőhatást szeretnénk, tehát dC/dx.
Gráf Szélességi bejárás/keresés algoritmusa
Készítette: Mester Tamás METRABI.ELTE.  Adott egy G=(V,E) élsúlyozott, irányított vagy irányítás nélküli, negatív élsúlyokat nem tartalmazó, véges gráf.
Honlap készítés 4. óra.
4. óra. Emlékeztető Igazítások Háttérszín, szövegszín Háttérkép Meta adatok.
Gráf szélességi bejárása SzB(G,p). Tetszőleges gráf, melyben a p csúcsot választottam kiindulónak: A gráfnak megfelelő fa:
Web-grafika II (SVG) 5. gyakorlat Kereszty Gábor.
SZÉLESSÉGI BEJÁRÁS Gréczy Ákos – JKR7ZR. MESE Van egy középkori kisváros, ahol az utcai lámpákat egy korosodó lámpagyújtogató ember gyújtja fel. Egyik.
Gráfok 1. Szlávi Péter ELTE IK Média- és Oktatásinformatika Tanszék
1 Szélességi Bejárás Györgyi Tamás – GYTNAAI.ELTE 2007 Március 22 Algoritmusok És Adatszerkezetek 2 Gráfalgoritmus S b a d e f h g c.
Szélességi bejárás. Kezdőcsúcsból felvétele Innen haladunk egy szinttel mélyebbre, felvesszük az összes olyan csúcsot, amit így elérhetünk Ha elfogytak,
Szélességi bejárás. Kezdőcsúcs felvétele Innen haladunk egy szinttel lejebb, itt felvesszük az összes olyan csúcsot, amit elérünk Ha elfogytak, akkor.
Párátlanítók Hőmérséklet (ºC) Párátlanításikapacitás (l /24h) Hőmérséklet (ºC) Környezet Hőmérséklet: 27ºC Páratartalom: RH 60% Környezet Hőmérséklet:
Szélességi bejárás. Feladat  Szélességi bejárás módszerrel menjünk végig egy tetszőleges gráfon.  Kikötés: A gráf egyszerű, azaz hurok- és többszörös.
Horváth Bettina VZSRA6.  Célja: Az eljárás célja egy véges gráf összes csúcsának bejárása a kezdőcsúcstól való távolságuk szerinti növekvő sorrendben.
Útkeresések.
Dag Toplogikus rendezés
SZÉLESSÉGI BEJÁRÁS Pap Imre DVX468. A bejárás Meglátogatjuk az első csúcsot, majd ennek a csúcsnak az összes szomszédját. Aztán ezen szomszédok összes.
Gráf szélességi bejárása. Cél Az algoritmus célja az, hogy bejárjuk egy véges gráf összes csúcsát és kiírjuk őket a kezdőcsúcstól való távolságuk szerint.
Gráf szélességi bejárása. A szélességi bejárás elmélete Célja egy véges gráf összes csúcsának bejárása a kezdőcsúcstól való távolságuk szerinti növekvő.
Gráfalgoritmusok Szélességi bejárás.
Szélességi bejárás Gráf-algoritmusok Algoritmusok és adatszerkezetek II. Gergály Gábor WZBNCH1.
MÉLYSÉGI BEJÁRÁS FZGAF0 – PINTÉR LÁSZLÓ. ALGORITMUS ELMÉLETE Egy s kezdőpontból addig megyünk egy él mentén, ameddig el nem jutunk egy olyan csúcsba,
INFOÉRA Gráfok, gráfalgoritmusok II. (Horváth Gyula és Szlávi Péter előadásai felhasználásával) Juhász István-Zsakó László: Informatikai.
Szélességi bejárás. Véges gráf összes csúcsának bejárása a kezdőcsúcstól való távolságuk szerinti növekvő sorrendben Egy csúcsot egyszer járunk be Egyenlő.
Gráf Szélességi bejárás Készítette: Giligor Dávid Neptun : HSYGGS.
3. Feladat Szélességi Bejárás FZGAF0 – Pintér László.
Eötvös Konferencia, 2008 április 26. Kovács Máté 1 Útkeresések optimalizálása számítógépes játékokban.
Algoritmus DAG = irányított körmentes gráf. Először ezt a tulajdonságot ellenőrizzük (mélységi bejárással), aztán rendezzük: Q: Sor adatszerkezet, kezdetben.
MP3, MP4 lejátszók.
Szélességi bejárás Pátyerkó Dorina (VTYX9O). Szélességi bejárás algoritmusa Kijelölünk egy kezdőcsúcsot. A csúcs szomszédjait megkeressük, majd betesszük.
Gráfalgoritmusok Tassy Gergely Veres Péter Gimnázium, Budapest június 30.
Green Academy Arhus, Dánia 10-hetes parképítő program, 2016
Gráfok szélességi bejárása Dijkstra algoritmus
INFOÉRA Gráfok, gráfalgoritmusok II. (Horváth Gyula és Szlávi Péter előadásai felhasználásával) IDE KELL: prioritási sor kupaccal. Juhász.
RENDEZVÉNBIZTOSÍTÁS A MINDENNAPOKBAN
A maximum kiválasztás algoritmusa
Hasznos billentyű kombinációk
Gráfok szélességi bejárása
4. SZERBIA FÖLDRAJZI FEKVÉSE.
Az informatika (programozás) oktatásának pedagógiai módszerei
Előadás másolata:

Szélességi bejárás

, 0

, 1

, 0 2, 1

, 0 2, 1 3, 1

, 0 2, 1 3, 1

, 0 2, 1 3, 1 4, 1

, 0 2, 1 3, 1 4, 1

, 0 2, 1 3, 1 4, 1

, 0 2, 1 3, 1 4, 1 5, 2

, 0 2, 1 3, 1 4, 1 5, 2

, 0 2, 1 3, 1 4, 1 5, 2 6, 2

, 0 2, 1 3, 1 4, 1 5, 2 6, 2

, 0 2, 1 3, 1 4, 1 5, 2 6, 2 7, 2

, 0 2, 1 3, 1 5, 2 6, 2 7, 2 4, 1

, 0 2, 1 3, 1 5, 2 6, 2 7, 2 4, 1

, 0 2, 1 3, 1 5, 2 6, 2 7, 2 4, 1

, 0 2, 1 3, 1 5, 2 6, 2 7, 2 4, 1

, 0 2, 1 3, 1 5, 2 6, 2 7, 2 4, 1

, 0 2, 1 3, 1 5, 2 6, 2 7, 2 4, 1