Megnevezés Összeg M FtVárható beérkezés Ziltrend Co. SRL 602011.nov Lejárt követelések csökkentése - biztosítós ügyletekből 20 M Ft.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A vállalkozás vagyona A vállalkozások vagyonának vizsgálata
Advertisements

Cash flow A vállalat működése, befektetései és pénzügyi tevékenysége által genarált pénzáramlásokat tartalmazó kimutatás. Az eredménykimutatásban és a.
Kisvállalkozások finanszírozása
Hazai és uniós kedvezményes finanszírozási lehetőségek
Értékpapírok értékelése és főkönyvi könyvelése
Megnevezés Összeg M FtVárható beérkezés Ziltrend Co. SRL nov Lejárt követelések csökkentése - biztosítós ügyletekből.
Aktív bankműveletek. Hitelezés, a hitelek fajtái.
Gazdasági Informatika II. 2006/2007. tanév 2. félév.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Kereskedelmi gazdálkodás elemzése
Országos Egyházi TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.
Értékteremtő folyamatok számvitele
Vállalati pénzügyek alapjai
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
Példa Ft kölcsön esetében: Tehát azonos futamidő alatt és azonos összeg esetében a havi részlet nem növekvő hanem csökkenő összeggel!
Általános ismertető Tájékoztatás a választható képzési formákról Stéger Csilla OKM Felsőoktatási Főosztály, vezető tanácsos, képzési referens Simon Kata.
Költségelemzés, költséggazdálkodás
Vállalkozások pénzügyi-számviteli mutatói
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan
Az átalakulási formák felé mutató döntések célszerűsége a gazdálkodás, befektetés, működtetés, vagyoni érték szempontjából.
Tájékoztató jellegű információk!. Versenyképesség javítása külső befektetővel
MNB Növekedési Hitelprogram Sebők Orsolya Főszerkesztő
Kinek jut az MNB Növekedési Hitelprogramból? Sebők Orsolya Főszerkesztő
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH 7 regionális céggel biztosítja szolgáltatásait az ország teljes területén 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi.
4000 körüli vállalkozás, - ennek 80%-a mikro-vállalkozás (10 főnél kevesebb foglalkoztatott), - 15%-a kisvállalkozás (10-49 fő foglalkoztatott) 100 ezer.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
Forgóeszközök Készült években a Marcali, Barcs, Kadarkút, Nagyatád Szakképzés Szervezési Társulás részére a TÁMOP / azonosítószámú.
Eredménykimutatás 8. feladat (479. o.)
MarkCon Informatikai Kft. Alapítás: 1999 (MarkCon Bt.) Cégcsoport: MarkCon Informatikai Kft. MarkCon Kommunikációs Kft., Szakterület: online tartalmak.
1. Példa: Melyiket választaná, ha r=12%? A) F 3 = 7000$ B)
Az egyéni vállalkozás.
Regionális Fejlesztési Finanszírozó Zrt.
Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei 1.
SIGNUM vállalkozásoknak Tóth Gyula xx.xx. Általános előnyök Személyzeti eszköz Pénzügyi eszköz.
4 Tender Hungary Kft. (Sziklai Zoltán)
PÉNZÜGYI MENEDZSMENT 11. Dr. Tarnóczi Tibor
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
HELYI GAZDASÁGFEJLESZTÉS. A nyíregyházi élelmiszer piac számokban Nyíregyháza lakosainak száma: Fő​ Napi élelmiszerre költött összeg: 1000 Ft/fő​
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
BRUNDA GUSZTÁV vállalkozásfejlesztés, innovációs menedzser szakközgazdász KRF Észak-Magyarországi Regionális Fejlesztési Zrt. befektetési, és fejlesztési.
11 Ötlettől a sikerig! A Regionális Fejlesztési Holding Zrt. cégcsoportjának fejlesztési és finanszírozási lehetőségei Ötlettől a sikerig! A Regionális.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
TÁMOP / „Új kor új iskola ” Pénzügyi feladatok bemutatása.
Önkormányzati fórumok február- március – a válság éve A régió ipari termelése 25 %-kal csökkent A foglalkoztatottak száma mintegy 17 ezer.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
Magyarázatok a forintra váltott gyűjtőszámlahiteles jelzáloghitel elszámoló leveléhez Budapest, május 18.
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
Társasházak felújítása Az ”Otthon Melege” program Előadó: Radnóti Ákos Alpolgármester.
Vállalkozások pénzügyi-számviteli mutatói. 1. Likviditási mutatók Arányszámok, amelyek a rövid lejáratú kötelezettségek likvid eszközökkel való fedezettségét.
Navigátor IC & ID Kft.. A munkabér szerkezete január 1-től.
MIKROHITEL A Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány 1992-ben kezdte meg működését annak érdekében, hogy segítse a megye mikro- és kisvállalkozásainak.
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk…
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Megoldás a lánc és körbetartozás problémáira, forrásnyújtása vállalkozásoknak, üzleti kockázataik csökkentésére!
copyright © P2P Money Europe Inc.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
160 Mrd Ft energetika. Megjelent a KKV szektor megújuló épületenergetikai beruházásait támogató pályázati felhívás!
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL.
SZÁMVITEL Dr. Ormos Mihály.
SZÁMVITEL.
Erasmus+ mobilitási program
Előadás másolata:

Megnevezés Összeg M FtVárható beérkezés Ziltrend Co. SRL nov Lejárt követelések csökkentése - biztosítós ügyletekből 20 M Ft jun - nem biztosítós ügyletekből 5 M Ft Pályázatok - Dunapent IT ~ 8 M Ft szept - Dunapent eszközbesz. ~ 6 M Ft - Szakképzés ~ 20 M Ft - TÁMOP (Dunaauto, GAC) ~ 18 M Ft Elfekvő készletek értékesítése dec Saját finanszírozású autók értékesítése szept Permitto által felvett kölcsön visszafizetése a GAC-nak dec Összesen 195

 A cégcsoport autós cégei nyereségesek még ebben a válságban is. Külső forrás nélkül is életképesek.  A cégcsoporthoz tartozó külsős cégek (Permitto Kft, Ziltrend CO SRL) jelentős támaszt biztosítanak.  Készletek nélkül alacsonyabb(~ eFt), készletekkel magasabb (~ eFt) mértékű éves adósságszolgálat vállalható.  A lízingdíj és a hitelezők felé fennálló tartozás prolongáltan, hosszabb futamidővel visszafizethető. A válság csökkenésével az adósságszolgálat egyenes arányban emelhető.  A telephelyek más tevékenység végzésére irracionális befektetések nélkül alkalmatlanok.  A jelenlegi tevékenység abbahagyása visszafordíthatatlan erkölcsi és vagyoni(fűtés, világítás, őrzés,karbantartás,stb..) károkat okozna a telephelyeket illetően.  A cégcsoport megbecsült, integrált tagja a helyi gazdasági életnek, és kiképzett, kipróbált munkatársaival ütőképes vállalkozás. Opel és Chevrolet márkákat illetően piacvezető.  Az autóipart sújtotta válság jelentős részén már minden bizonnyal túl vagyunk, a hátralévő 1 - 1,5 év már nagyon kicsi invesztícióval is átvészelhető.