Szövegminta Szövegminta szövegminta MEZŐGAZDASÁG- ÉS KÖRNYEZET- TUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Új költségviselési formák a felsőoktatásban Dr. Bakos Károly felsőoktatási szakértő.
Advertisements

Nálunk a jövő már elkezdődött, ne maradjon le róla!  Kiválósági díj  Országosan elismert színvonal  Oktatók tudományos minősítése – 2. hely  Kiemelkedő.
Norvég Alap Zöld ipari innováció. Célok – Zöld ipari innováció Zöld vállalkozások versenyképességének erősítése, meglévő iparágak zöldebbé tétele, zöld.
1 TÁMOP B-11/2/KMR Az oktatás és kutatás színvonalának emelése a Szent István Egyetemen AZ OKTATÁS ÉS KUTATÁS SZÍNVONALÁNAK EMELÉSE A SZENT.
Felsőoktatási felvételi tájékoztató
A tanácsadó képzés regionális munkaerő-piaci hatásai
Regionális fejlesztések és szerkezetátalakulás a mezőgazdaságban
Hol található a Gépészmérnöki Kar?
Műegyetem - Kutatóegyetem Bizalom-Minőség-Együttműködés 1 Hogyan tovább, Műegyetem? november 17.
A bolognai folyamat – Párizs: Sorbonne-i Nyilatkozat Franciaország, Egyesült Királyság, Olaszország, Németország  hallgatói és oktatói mobilitás.
Környezettudományi MSc A Szegedi Tudományegyetemen.
A BA/BSc végzettség hasznosíthatóságának vizsgálata a Debreceni Egyetemen és Nyíregyházi Főiskolán végzett fiatalok körében Seres Edina
KÖRNYEZETTANULÁS A PEDAGÓGUSKÉPZÉSBEN
Nyugat-magyarországi Egyetem
D ISSZEMINÁCIÓS K ONFERENCIA „KEZEK” TÁMOP C-12/1/KONV Miskolci Egyetem Eszterházy Károly Főiskola Károly Róbert Főiskola IX. alprogram: Szakmai.
Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar
Agrár-környezetvédelmi Modul Agrár-környezetvédelem, agrotechnológia KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Mezőgazdasági szerkezetátalakulás hatása a területfejlesztésre  : 2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1.  : 2103 Gödöllő, Páter Károly u. 1. Dr. Káposzta József.
AZ ÁTALAKULÓ ÉLELMISZER-GAZDASÁG FŐBB TERÜLETI, TÁRSADALMI, KÖRNYEZETI ÖSSZEFÜGGÉSEI Prof. Dr. Villányi László Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi.
MIBEN ERŐS ÉS MIBEN GYENGE AZ MRTT Elnöki beszámoló a évi közgyűlésen Magyar Regionális Tudományi Társaság.
ÁLLATORVOSI AGRÁRGAZDASÁGTAN
Szövegminta Szövegminta szövegminta ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR, BUDAPEST.
A GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR FELADAT- ÉS STRUKTURÁLIS RENDSZERE Szerkesztette: © Dr. Szilágyi Tivadar, KARI TANÁCS KARI TANÁCS TÁRSADALMI.
Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szent István Egyetem Lorem ipsum…. Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár- és Egészségtudományi Kar, Tel.: Fax:
Szilágyi Barnabás Minőségi oktatás hatékony vezetéssel az európai dimenzióban HEFOP/2004/3.3.1-P /1.1 NYF MIR rendszere, minőségfejlesztési.
Ügyfélszolgálatok minőségi fejlesztése Hallgatói és Oktatói „BAT” ügyfélszolgálat a Nyíregyházi Főiskolán Márföldi Józsefné alprojekt vezető.
Biomérnök alapszak (BSc)
Környezettan alapszak (BSc)
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet A LEADER PROGRAM MINT HELYI PARTNERSÉG KÉRDÉSEI MAGYARORSZÁGON.
Bemutatkozik a Georgikon
Kerekasztal tézisek A víz- és időjárás trendek hatása a jövő mezőgazdaságára Jolánkai Márton – Tarnawa Ákos – Pósa Barnabás – Fekete Ágnes – Török Gábor.
Szakirányú továbbképzési szak /szakmérnöki képzés/
MI A TUDOMÁNY?. 1.A világegyetem és saját magunk megismerésének egyik legfontosabb útját, a tudományos kutatást mint folyamatot, cselekvést, és társadalmi.
7. téma A környezettudományi kutatások rendszere, sajátosságai, hazai intézményei, azok tevékenysége.
összefüggései, új kihívásai
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
A mezőgazdaság és az élelmiszeripar kapcsolata a fenntartható fejlődés érdekében Kaposvár 2009 április 28. Sándor István Földművelésügyi és Vidékfejlesztési.
AGRÁRMÉRNÖKI SZAK (MSc.) NYME Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
A Kaposvári Egyetem Készítette: Lang Diána.  A magyar országgyűlés január 1-gyel alapította a Kaposvári Egyetemet, ezzel a döntéssel Kaposvár a.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
Szakfordító és tolmácsképzések Csillebérc augusztus 29. Dr. Sárvári Judit OKM Felsőoktatási Főosztály
Szent István Egyetem. Az egyetem létrejötte Az évi LII. Törvény alapján, január 1-i hatállyal, a jogelőd intézményeiket is figyelembe véve,
A felsőoktatási intézmények és karok OTDK eredményessége
A klímaváltozás káros hatásainak megelőzése, előrejelzése és csökkentése az agrár-élelmiszertermelési vertikumban Konzorciumi záróértekezlet. Gödöllő,
Nálunk a jövő már elkezdődött, ne maradjon le róla!
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Nyitó konferencia szakmai elemei 1.Duális képzési filozófia alapelemei (10 parancsolata) 2.Duális képzések nemzetközi gyakorlatának összefoglalása 3.Duális.
A Bologna-folyamat a munkáltatók szempontjából Gerner Péter
DEBRECENI EGYETEM Természettudományi és Technológiai Kar Földtudományi Intézet Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszék AZ EMBER DOMBORZATRA GYAKOROLT.
Dr. Husvéth Ferenc Tudományos ügyekért felelős rektorhelyettes június 22.
A BSc-MSc rendszerű tanulmányok tapasztalatai a műszaki és a természettudományi felsőoktatásban II. MŰHELYKONFERENCIA AZ ELTE BOLYAI KOLLÉGIUMÁBAN 2008.
Szövegminta Szövegminta szövegminta. Szövegminta Az élô és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk.
Innovációs programok a Szent István Egyetemen Regionalitás és együttműködés Figler Kálmán, kancellár Dr. Szabó István, külkapcsolati igazgató, dékán.
„ PÁRBESZÉD - A köz- és felsőoktatás kapcsolata a pedagógusképzésben” című konferencia AZ ELŐADÁS CÍME Név Eger, ESZTERHÁZY KÁROLY FŐISKOLA.
Duális képzés a Miskolci Egyetemen Dr. Gácsi Zoltán egyetemi tanár.
Innováció-átok vagy lehetőség a felsőoktatásban? Dr. Urbányi Béla Egyetemi tanár.
DUÁLIS SZAKOK AZ SZTE KÍNÁLATÁBAN TÁMOP F-14/1/KONV Egység, alprojekt/alprogram neve Projektzáró rendezvény, Karsai Krisztina.
MUNKAERŐ-PIACI IGÉNYEKRE TÁMASZKODÓ GYAKORLATORIENTÁLT KÉPZÉSEK, SZOLGÁLTATÁSOK A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM FÓKUSZÁBAN TÁMOP F-14/1/Konv
MI LESZ VELED, EGYETEM? Varga Júlia Az Oktatói Hálózat vitasorozata
Köszöntjük a Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar nevében!
Szent István Egyetem Készítsen diamintát a bemutatóhoz! A mintának legyen háttere, formázza meg a címsort és a tartalom sorokat! A láblécben szerepeljen.
Introduction of Szent István University
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
Vegyészképzés a Madách iskolában
MIÉRT éppen a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar?
Agrár- és Gazdaságtudományi Kar
Köszöntünk mindenkit a Nyíregyházi Egyetem Nyílt Napján!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Szent István Egyetem, 2100 Gödöllő,
A Mercedes-Benz duális szakmunkás képzés bemutatása
Előadás másolata:

Szövegminta Szövegminta szövegminta MEZŐGAZDASÁG- ÉS KÖRNYEZET- TUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

Szent István Egyetem Az élő és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk 2000-ben jött létre több – korábban önálló – egyetem és fôiskola integrálásával. A hat karból álló Szent István Egyetem – megtartva, vállalva és gyarapítva agrárhagyományait – a természeti erôforrás tudományok területére is kiterjesztette tudományos és oktatási potenciálját. A korábban a növénytermesztésre, állattenyésztésre, állatorvoslásra összpontosító agrár jellegû képzés mára jelentôsen bôvült és kínálatunkban a vidékfejlesztés, környezetévdelem és a mûszaki tudományok, valamint a bölcsészet és gazdaságtudomány is megtalálható. Karaink között egyaránt van 220 éves múltra visszatekintô és ennél jóval fiatalabb intézmény, de egyben valamennyien közöse: a Szent István Egyetem fennállásának nem egészen egy évtizede karai révén hírneve vívott ki magának itthon és külföldön. Fakultásaink szerteágazóan válják az ember, a természet, a környezet, a gazdaság és a társadalom – a valóságban is egymásba kapcsolódó – kérdéseit, amelyekre a gyakorlat számára is érvényes válaszokat keresnek. Ismereteinket a tudományos gondolattól a termékig. Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, 2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1., ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Az élő és élettelen természettudomány, valamint a társadalom- tudomány számos területén oktató intézményünk 2000-ben jött létre több – korábban önálló – egyetem és fôiskola integrálásával. A hat karból álló Szent István Egyetem – megtartva, vállalva és gyarapítva agrárhagyományait – a természeti erôforrás tudo- mányok területére is kiterjesztette tudományos és oktatási potenciálját. MEZŐGAZDASÁG- ÉS KÖRNYEZETTUDOMÁNYI KAR, GÖDÖLLŐ

Szent István Egyetem Az élő és élettelen természettudomány, valamint a társadalomtudomány számos területén oktató intézményünk 2000-ben jött létre több – korábban önálló – egyetem és fôiskola integrálásával. A hat karból álló Szent István Egyetem – megtartva, vállalva és gyarapítva agrárhagyományait – a természeti erôforrás tudományok területére is kiterjesztette tudományos és oktatási potenciálját. A korábban a növénytermesztésre, állattenyésztésre, állatorvoslásra összpontosító agrár jellegû képzés mára jelentôsen bôvült és kínálatunkban a vidékfejlesztés, környezetévdelem és a mûszaki tudományok, valamint a bölcsészet és gazdaságtudomány is megtalálható. Karaink között egyaránt van 220 éves múltra visszatekintô és ennél jóval fiatalabb intézmény, de egyben valamennyien közöse: a Szent István Egyetem fennállásának nem egészen egy évtizede karai révén hírneve vívott ki magának itthon és külföldön. Fakultásaink szerteágazóan válják az ember, a természet, a környezet, a gazdaság és a társadalom – a valóságban is egymásba kapcsolódó – kérdéseit, amelyekre a gyakorlat számára is érvényes válaszokat keresnek. Ismereteinket a tudományos gondolattól a termékig, az állatgyógyászattól az építészetig, a pedagógusképzéstôl a mérnök- és közgazdászképzésig számos változatban kínáljuk. Célunk, hogy a jövôben is elismert tagja legyünk a hazai és az európai felsôoktatásnak, ahol egyaránt jó tanulni és dolgozni. Az egyetem a minôségi képzésre helyezi a hangsúlyt: olyan diplomát akarunk végzôseink kezébe adni, amellyel jó esélyük van elhelyezkedni a munkaerôpiacon. ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar, 2100 Gödöllő, Páter Károly utca 1.,