Daewoo Nexia hibakód kiolvasás

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Nevezetes algoritmusok
Advertisements

Lanos sedan hangszóró csere
Kiválasztás (N,A,sorszam) i := 1 Ciklus amíg (A(i) nem T) i := i+1 Ciklus vége sorszam := i Eljárás vége Kiválasztás.
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Bemutatja…. bemutatja… Daewoo Lanos tükörfűtés (elektromos beszerelés)
bemutatja… Daewoo Lanos tükörfűtés (mechanikai beszerelés)
A román társadalom rétegződése 2013-ban. Képviselők.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
A Vocatude program telepítése
Készítette: Mester Tamás METRABI.ELTE.  Egy bemeneten kapott szöveg(karakter sorozat) méretét csökkenteni, minél kisebb méretűre minél hatékonyabb algoritmussal.
Számold meg a fekete pontokat!
Exponenciális és logaritmikus függvények ábrázolása
Megyék és megyeszékhelyek gyakorlójáték
Algoritmus és adatszerkezet Tavaszi félév Tóth Norbert1.
A sűrűség meghatározása
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Daewoo Nexia tükörfűtés
POSZTEREK KÉSZÍTÉSE.
Bekezdésformázás.
Papp Róbert, Blaskovics Viktor, Hantos Norbert
VEGYÉSZETI-ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPISKOLA CSÓKA
Lanos sedan hangszóró csere
HTML (Hypertext Mark-Up Language). Jellemzői Szöveges alapú internetes oldalak nyelve A formázási műveleteket is szövegesen írja le Szöveget, képeket,
MICROSOFT OFFICE EXCEL. Indítása  Start - Minden program – Microsoft Office – Microsoft Office Excel  Asztalról az ikonjára dupla kattintással.
A táblázatok formázása Készítette: Gombkötő Alexandra Felkészítő tanár: Györe Mihály József Attila Gimnázium, 6900 Makó Csanád vezér tér 6.
Rétegek használata GIMP képszerkesztő programban
Szélességi bejárás A szélességi bejárással egy irányított vagy irányítás nélküli véges gráfot járhatunk be a kezdőcsúcstól való távolságuk növekvő sorrendjében.
Vége a félévnek, jöhet egy kis pihenés. Vagy mégse?!?! Megvolt az els ő gazdasági informatika óra… Mindenki fejét a nagy homály lepte el a feladat hallatán.
FUTÓLÁBAK FELISMERŐ VERSENYE KANIZSAI FUTÓKLUB 2010.
Küldök egy útmutatót. Kérlek:
Miskolci Egyetem Informatikai Intézet Általános Informatikai Tanszé k Pance Miklós Adatstruktúrák, algoritmusok előadásvázlat Miskolc, 2004 Technikai közreműködő:
Nevezetes algoritmusok Beszúrás Van egy n-1 elemű rendezett tömbünk. Be akarunk szúrni egy n-edik elemet. Egyik lehetőség, hogy végigszaladunk a tömbön,
AZ ÍRÁS Ókori Hellász írása.
2005. november 18..
Miért váltakoznak az évszakok?
Környezetismeret – 2. évfolyam
Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Brute Force algoritmus
20).7-es szint Rákóczi 2. sz. barlang előtt
Minden diakock á n szerepel egy rövid kis feladat. Ezeket kell megoldanod, végrehajtanod ! Jó munk á t !
ADATBÁZISKEZELÉS ŰRLAPOK.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Készítette: Dömötöri Melinda
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Több képlettel adott függvények
Elektronikus tananyag
Iktatás és selejtezés folyamata
2. Feladat. És akkor kezdjük is el! Menü Mint ahogy már megszokhattuk módosítsuk az editek text mező tulajdonságát a minta szerint! Tovább.
Témazáró dolgozat Kiegészítések.
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
A Magyar ötvösség remekei bélyegsorozat fogazatváltozatai (MBK )
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
SZIMMETRIA és ASZIMMETRIA az EMBERI TESTBEN
Szöveggel vezérelt rajzolás
8. osztály Egyszerű képletek. Első feladat  Adjunk meg egész számokat, majd számítsuk ki az összegüket, különbségüket és hányadosukat.
Avagy újabb gyöngyszem az önismereti tesztek palettáján.
Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.
Bemutató 29 Sietve összegyüjtötte: Janóczki László a jobbik fajtából.
BÖLCSESSÉGEK A MISZTÉRIUMBAN.
Gráf Szélességi bejárás Készítette: Giligor Dávid Neptun : HSYGGS.
Demo Próbálja meg feltörni a következő Caesar-kódolással kódolt üzenetet. Használja a gyakorisági táblázatot a feltöréshez, úgy hogy a kódolt szövegben.
Számítógépes programok használata
E-HÓD HÓDítsd meg a biteket!.
Csökkentsük együtt a hulladékot! Az Európai Hulladékcsökkentési Hét bemutatja.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Egyenletek.
Foltos szalamandra Felső és bal alsó képek: Halak, Kétéltűek, Hüllők CD, Kossuth Kiadó és Com-Com Bt. Jobb alsó kép: Internet.
A mesterséges intelligencia alapjai
Előadás másolata:

Daewoo Nexia hibakód kiolvasás

Az ECU-t az anyós ülésnél jobb oldalon találjuk Ki kell pattintani ezt a két kis pöcköt A gumi kédert is le kell szedni, hogy le lehessen venni a műanyag takaró dobozt.

Ha minden megvan előkerül az ECU, nekünk a felső csatlakozó bal alsó két „lába” kell „A” és „B” lábak ha alulról nézzük a diagnosztikai csatit, akkor láthatjuk a betűket.

Kell egy pici „U” alakú drótdarab nekem ez volt, és ide kell betenni. Diagnosztikai csati A és B lábát rövidre kell zárni egy dróttal, gyújtást ráadni és már kezdi is, ventilátor is elindul ilyenkor.

Először 12-t villog 3szor (egy villanás, szünet, majd két villanás, hosszabb szünet)ez a diagnosztika kezdete. Ezután villogja majd a hibakódokat, szintén 3szor, pl. 23 (2villanás, szünet, 3villanás, hosszabb szünet). Minden hibakódot 3x villog!!!!! Ha vége a hibakód listának, akkor újra kezdi!!!

Ha megvan a hibakód akkor az alábbi táblázatból kiderül, hogy mi a gondja az autónak. Ez a kivillogtatós módszer viszont nem biztos, hogy minden hibakódot ki tud olvasni!

A bemutató a Magyar Daewoo – Chevrolet Klub tagjainak készült, használjátok egészséggel. A bemutatót készítette Beke Szabolcs (Szassza), Baranyi Tamás (Viper) leírása és telefonos útmutatása révén 