Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Advertisements

Jó reggelt- Isten hozott !.
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ez az a nap, ez az a nap, mit az úr szerzett, mit az úr szerzett
Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus,
„Köszönöm Istenem az édesanyámat!
Jézus te vagy minden álmom
Gitáros énekek.
Istenünk, sok-sok feszültség,
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
KÉT IGE Isten és Jézus dicsőségéről IMA
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Jöjj Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el fényességünk
JÖJJ EL ÉLŐ VÍZFORRÁS JÖJJ A SZÍVÜNK TÉGED VÁR JÖJJ KI FÉNYT ADSZ LELKÜNKNEK JÖJJ ÚGY VÁRUNK RÁD
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
║: Jöjj, Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el, fényességünk!
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
„ Én vagyok az ÚR, aki szeretetet, jogot és igazságot teremtek a földön, mert ezekben telik kedvem – így szól az Úr ! „ Jer a.
Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Ászáf táborának résztvevőit ! Mór, június 25.
Kész az én szívem, Istenem, vedd Uram áldó énekem
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Folyamodjatok az Úrhoz,
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Zengjen az ének, vígan szálljon Hálaadás az Úr elé! Örvendező szent szolgálattal Menjen eléje, ki övé, És a föld, tudja meg: Alkotó Isten, Ő az Úr! Menjetek.
Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Karácsony Dicsőség mennyben az Istennek és
„hogy mindnyájan egyek legyenek”
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
JÓ REGGELT !.
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
JÓ REGGELT !.
Örvend a szívem, ujjong a lelkem, Jézus rám talált
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT ! 4.
JÓ REGGELT !.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Előadás másolata:

Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

Jöjjetek, örvendezzünk az Úr előtt, ujjongjunk szabadító kősziklánk előtt! Menjünk eléje hálaadással, ujjongjunk előtte énekszóval! Mert nagy Isten az Úr, nagy király minden isten fölött. Kezében vannak a föld mélységei, a hegyek ormai is az övéi. Övé a tenger, hiszen ő alkotta, a szárazföldet is az ő keze formálta. Jöjjetek, boruljunk le, hajoljunk meg, essünk térdre alkotónk, az Úr előtt!

Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld hozzánk, Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten! Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Igédet éltesd szívünkben! Hogy lelkünk teljék meg veled, Mert akkor lángol és szeret: Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten!

Tarts mindhalálig hűségben, Hogy éltünk téged hirdessen, Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Tarts mindhalálig hűségben, Hogy éltünk téged hirdessen, S megálljunk végig győztesen! Jöjj, Vigasztaló, Szentlélek Isten!

Ti vagytok a tanúk. És íme, én elküldöm nektek, akit Atyám ígért, Ezután kivitte őket Betániáig, felemelte a kezét, és megáldotta őket. És miközben áldotta őket, eltávolodott tőlük, és felvitetett a mennybe. Ekkor leborulva imádták őt, majd nagy örömmel visszatértek Jeruzsálembe;(Lukács24:50-51)

KÖZEL, VAGY TÁVOL ?

…megáldalak, és áldás leszel. (1Móz.12:2)

Örök Isten, áldj meg minket, Legyen őrző gondod ránk! Te vezessed lépteinket: Te vagy áldó, jó Atyánk. Tereád vár minden nép: Te vagy út és békesség. Szeretettel nézz a földre! Neved áldjuk mindörökre.

Szép napot! Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet … Szép napot!