GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: 4 7 00.- Napi egyszeri fogyasztás ára 3 13.- Klubtagoknak 3.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
Advertisements

3-as karrier szint 90 nap alatt!
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Kötelezettségek 10. feladat kidolgozása
Automatikus szállítási hűségprogram
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
Szigorlati mintafeladat megoldása (folytatás)
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Kormányszóvivői tájékoztató. A gáz árának változása januárban GKM- PM tájékoztató december 14.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje A fazekas műhely példája és más egyszerű példák a vállalat modellezésére, rendszermátrix számításokra.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Fellow Global Trade Kft. Bemutatkozó: Törzsvásárlói előnyök bemutatása A prezentációt készítette: Székely Alex.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Pénzügyi és Egészségügyi Járvány Testi és Pénzügyi Egészség.
Anyagok 3. feladat 168. oldal.
Kalkuláció 13. feladat TK 69. oldal.
Kormányszóvivői tájékoztató Közmegbecsülés a köz szolgálatáért.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Százalék számítás - 1. feladat
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
GO! Store Europe LTD. -MAGYARORSZÁG-
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Budapesti Corvinus Egyetem, Számvitel tanszék
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek

Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak Napi egyszeri fogyasztás költsége GoldLife Klubtagoknak 1 karton ára A karton 2 db termék ami tetszés szerint választható.

Korlátlan növekedési lehetőség Személyesen csak 10 óra Heti 10 óra munka = akár 130 óra fizetés

50% jutalék visszaosztás a GoldLife klubtagoknak. Alap kifizetés 45% Lehetőség a klubtagoknak, hogy gyors bevételre tegyenek szert az üzletépítés első pillanatától. Vezetői bónusz 1% + 4% (differencia bónusz) *Bázisár: Ft

Személyes Visszatérítés Ha az aktivitásodon felül több Terméket vásárolsz akkor 10% visszatérítést kapsz Gyorskezdő bónusz 15% -15% - 15% jutalék jár az első három szinten minden új ember első kettő hónapjában.

Gyorskezdő bónusz 1 pontos forgalomnál SzintKlubtagok számaJutalék %Jutalék.-Bevétel %4x %16x %64x Összesen:

Gyors kezdő bónusz 2 pontos forgalomnál SzintKlubtagok számaJutalék %Jutalék.-Bevétel %4x %16x %64x Összesen:

Gyors kezdő bónusz 4 pontos forgalomnál SzintKlubtagok számaJutalék %Jutalék.-Bevétel %4x %16x %64x Összesen:

Passzív bevétel Havi jövedelem 12 aktív szint után a csatlakozott klubtag harmadik hónapjától

Passzív bevétel 1 ponttal SzintKlubtagok számaJutalék %Jutalék.-Bevétel ,5%2x ,5%4x ,5%8x ,5%+2%16x ,5%32x ,5%64x ,5%128x ,5%256x ,5%512x ,5%1024x ,5%2048x ,5%4096x Összesen:

Passzív bevétel 2 ponttal SzintKlubtagok számaJutalék %Jutalék.-Bevétel ,5%2x ,5%4x ,5%8x ,5%+2%16x ,5%32x ,5%64x ,5%128x ,5%256x ,5%512x ,5%1024x ,5%2048x ,5%4096x Összesen:

Passzív bevétel 4 ponttal SzintKlubtagok számaJutalék %Jutalék.-Bevétel ,5%2x ,5%4x ,5%8x ,5%+2%16x ,5%32x ,5%64x ,5%128x ,5%256x ,5%512x ,5%1024x ,5%2048x ,5%4096x Összesen:

2 pontos aktivitási bónusz +1% Minden a csoportunkban levő 1 pontos aktivitású klubtag vásárlása után +1% blokkolható bónusz.

A 4. aktív szinten 2% kifizetés az aktivitás pontok után Az első 3 szinten végzett csapatépítési munka után A 4. szinten helyett 400.-

Ajándék karton Az első 3 szinten végzett aktív munka után jár. Minimum 15 gyorskezdő pont után 1 pont értékű ajándék terméket kapsz. Az ajándék termék 30 db előrecsomagolt kóstoltató adagot tartalmaz.