S OK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK a VOGEL&NOOT újdonságai körében!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Erdővagyon-gazdálkodás
Advertisements

© Siemens Ltd Minden jog fenntartva. Az új generációs Acvatix Szelepek és szelepmozgatók – gyors, biztonságos és energiahatékony.
Információs technológiák terjedése és hálózatosodás a gazdálkodók körében: lehetőségek és korlátok Csótó Mihály BME - Információs Társadalom- és Trendkutató.
Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar Alkalmazott Informatikai Tanszék 2012/13 1. félév 4. Előadás Dr. Kulcsár Gyula egyetemi docens.
Megújuló forrásokból előállított villamos energia támogatása
1 Új ELZAB Árellenőrzők.
A téglaépületek energiahatékonysága Előadó: Kató Aladár MATÉSZ elnök TONDACH Magyarország Zrt. - vezérigazgató március 04.
Az éghajlatváltozás problémája egy fizikus szemszögéből Geresdi István egyetemi tanár Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar.
Mi jellemző a magyar autóipari beszállítók helyzetére napjainkban?
A fenntartható fejlődés és a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Stratégia
ORSZÁGOS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÓ ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ HÁLÓZAT
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
T E R M É K. A. Minden olyan dolog, amely szükségletet elégít ki B. Esztétikai és szimbolikus tulajdonságok összessége C. Lehet szolgáltatás és szellemi.
INNOVÁCIÓMENEDZSMENT
"vállalkozások klímatudatossága" Melyek vagy melyek lennének a legjobb, leghatékonyabb állami eszközök a vállalkozások klímatudatosságának erősítésére?
Cégtörténet Ilcsi néni, a termékek fejlesztője ekkor kezdi kozmetikus karrierjét. A kozmetikai termékek hiánya miatt, kihasználva növények széleskörű ismeretét.
CHIEFTEC – Industrial Co., Ltd
Nemzeti Fenntartható Fejlődési Keretstratégia. Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács Széleskörű társadalmi képviselet (pártok, szakszervezetek, kamarák,
ADNS Attestation DataNet Service
Kereskedelem Szakmacsoport
A lakosság bevonása: az EnergiaKözösségek program Vadovics Edina GreenDependent Intézet.
AZ ÚJ gazdaságfejlesztési programról
Az internetes gyógyszervásárlás veszélyei
Kibékíthető ellentétek? Környezetvédelmi osztályvezető
Az európai unió környezetvédelme. A tisztább, élhető környezetért Az Európai Unió több évtizedes munka eredményeként rendkívül átfogó környezetvédelmi.
Az IKT szerepe a gazdaság erősítéséért Ilosvai Péter, IT Services Hungary.
Vállalkozásunk külső, belső kapcsolatrendszere és értéklánca
A nevében köszöntöm az ALFÖLDI FAISKOLÁSOK EGYESÜLETE szakmai továbbképzésének résztvevőit Hegedűs Ágoston PAX 96 Kft.
1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia
Sikeres Székelyföld – 3 Fórumsorozat Csíkszereda, november 25. RÁDULY ATTILA Elnök, Zöld Nap Egyesület, Kézdivásárhely KÖRNYEZETTUDATOSSÁG.
Előnyök és alkalmazási területek
EU KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS A CSATLAKOZÁS MAGYAR VONATKOZÁSAI Dr. Fogarassy Csaba
A TERMÉKSTRATÉGIA LEGFONTOSABB ELEMEI
NATO minőségbiztosítási követelmények a tervezésre, fejlesztésre és gyártásra Termék Műszaki kiszolgálás, karbantartás, javítás Csomagolás,
Gazdaságfejlesztési Programok Helyettes Államtitkársága
Távhővezetékek csapadékvíz elleni gazdaságos és tartós szigetelése
„Újraindult a legendás aluradiátor gyár”
Új csomagolási rendszer a magyar tejiparban
© 2007 GKIeNET Kft. A környezettudatosság és informatika Lőrincz Vilmos.
Cementipari észrevételek és javaslat november 20. a es időszak tervezett CO 2 kvóta kiosztásával kapcsolatban MAGYAR CEMENTIPARI SZÖVETSÉG.
1 A magyar energiapolitika „ Az energiahatékonysági indikátorok az EU-ban és Magyarországon” nemzetközi szeminárium Budapest, október 5. Hatvani.
Tudásalapú társadalom és fenntartható fejlődés a globális felmelegedés korában Milyen globális és európai kihívásokra kell válaszokat találnunk? Herczog.
Dőry Tibor MTA RKK Nyugat-magyarországi Tudományos Intézet
I.Nemzetközi példák II.Magyar helyzet III.Klímatörvénnyel kapcsolatos elképzelések.
Környezetjogi alapelvek
1 A LIBERALIZÁLT ENERGIAPIAC HATÁSA A GAZDASÁG FEJLŐDÉSÉRE Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Hatvani György helyettes államtitkár.
Bali Mihály (földrajz-környezettan)
1 „Fenntartható fejlődés” Új tartalmak közös (informatikai) platformon Kovács Kálmán államtitkár Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium Szabadka, 2008.
Vállalkozások a minőségszabályozás útján – az önkéntes minőségtanúsítás hazai és nemzetközi versenyelőnyei TÜV Rheinland - nemzetközi tanúsítás.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV „A felsőoktatás.
A tartamos erdőgazdálkodás és a faenergetika optimális kapcsolata „A biomassza felhasználásának formái” Budapest, október 25. Jung László vezérigazgató-helyettes.
A fenntarthatóság anyagi és kommunikációs motivációja CARBON SOLUTIONS GLOBAL LTD.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Mit tehetsz a leküzdéséért? EUROPEAN COMMISSION FEBRUARY 2009 Éghajlatváltozás.
Kézenfogva Alapítvány módszertani újdonságok 2009 november, Nyíregyháza 1.Aktív Műhely a fenntartható foglalkoztatásért! - pályázat 2.Európai Gondozási.
Nemzeti Technológiai Platform a
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Vető Géza ügyvezető.
AZ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER ELEMEI. A marketingcsatornák önálló szervezetek olyan csoportjai, amelyek abban a folyamatban vesznek részt, amelynek eredményeképpen.
Életciklus elemzés (LCA)
„A vállalati társadalmi felelősségvállalásban rejlő lehetőségek kis- és középvállalkozások számára” Konferencia november 10. Hotel Mercure Buda.
1 III. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ PÁLYÁZAT Nevezés kategóriája: Greennovatív gyártó, termelő Pályázati anyag címe: Biomassza kazánokkal a fenntartható termelésért.
Energiatervezés Trendek és folyamatok. Energiafelhasználási trendek.
Frisomat tervezői támogatás Böőr László értékesítési vezető.
LOGISZTIKA ÉS GLOBALIZÁCIÓ. Logisztika és globalizáció A piacok globalizálódásának következménye: - nemzeti piacok szükségletét lényegesen meghaladó termelési.
A kápia paprika lehetőségei az export piacokon
GP Consulting Pénzügyi Tanácsadó Kft.
Energetikai gazdaságtan
MANIPULÁCIÓ A REKLÁMOKBAN
40. GLOBALIZÁCIÓ ÉS GLOBÁLIS FOLYAMATOK.
Előadás másolata:

S OK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK a VOGEL&NOOT újdonságai körében!

Az eddig forgalmazott ORNIS termékeket a VONOVA fűtőtestek váltják fel. A esztendőt új radiátor típussal köszöntötte a VOGEL & NOOT Ez év január elsejétől új acéllemez lapradiátor családot kínál a Rettig Hungary Kft. Magyarországon:

A VOGEL & NOOT márka az új radiátorokkal változatlanul a magas minőséget jelenti a piacon. A korábban már megszokott szín és típusválaszték alig változik. A modern lakberendezési trendeket követve, esztétikai, biztonsági és funkcionális szempontokat figyelembe véve született meg az új design, mely első sorban a lekerekített formájú sarkok-ban mutatkozik meg.

A Mosonmagyaróváron gyártott termékeket már meg is vásárolhatják a már megszokott értékesítési helyeken, az épületgépészeti szakkereskedelmi hálózaton keresztül.

ORNISzöldVONOVA szürke A VONOVA radiátorcsalád is Mosonmagyaróváron készül és minőségét, termékválasztékának gazdagságát tekintve - a lefedés nélküli 11-es radiátorok kivételével - azonos a korábbi ORNIS radiátorokéval. A külső csomagolás alapján a különbség a sarokvédő karton színéből állapítható meg, mely az ORNIS esetében zöld, a VONOVA esetében szürke.

Mit jelent az ECO LOGÓ? Az ökológiai egyensúlyra gyakorolt hatás javítása Fejlesztéseink során elsődleges szempontok között szerepelt, hogy termékeink gyártása, szállítása és felhasználása környezetbarát módon valósulhasson meg. A fenntartható fejlődés jegyében minden folyamatot úgy optimalizáltunk, hogy a környezetre gyakorolt negatív hatást csökkentsük.

Szemléltetjük felelősségünket az „ECO” jelzés feltüntetésével A következő okok miatt tüntetjük fel a Vogel & Noot lapradiátorokon az „ECO” jelzést: energiatakarékos gyártás széleskörű kompatibilitás minden megújuló energiaforrással magasabb hatékonyság ideális komfort érzet

A MEGFONTOLÁSTÓL A MEGFONTOLTSÁGIG! Komolyan vesszük a felelősségvállalást A VOGEL & NOOT kifejlesztett gyártási eljárásának köszönhetően a világ CO 2 kibocsátás éves szinten tonnával csökken. Intenzív kutatási és fejlesztési munkával a Vogel & Noot kiötlötte, hogyan járulhat hozzá aktívan az ökológiai egyensúly megtartásához és a klíma védelemhez.

Ismerős ez a jelenség?

Szemléltetjük a felelősségünket Ismét egy újdonság!!! Magyarországon, ELSŐKÉNT a VOGEL & NOOT acéllemez radiátorainál: 2010 tavaszától „előbeállított” szelepekkel gyártjuk szelepes radiátorainkat.

Szemléltetjük a felelősségünket Különböző színek, más és más előbeállítási értékek

A MEGOLDÁS

AZ ESÉLY LEHETŐSÉGÉT ADJA!

Ami a termékeink mellett szól! VONOVA méret és típusválaszték ( x380 +2x331) összesen: 1992 féle radiátor Síklapú méret és típusválaszték (2x x331) összesen: 1128 féle radiátor Mindösszesen: 3120 féle acéllemez lapradiátor Színválaszték + horganyzott kivitel Szállítási készség (a teljes szortimentre) Egyéb szolgáltatások (reklamációval kapcsolatos vizsgálatok, tartók, szerelési sablon, kiegészítők) Higéniai (ORKI) és vertikális radiátorok

A színválaszték további lehetőségeket kínál

További információk: Rettig Hungary Kft. 96/ Köszönjük érdeklődését!