Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

A HÁROM FA.
A vízhordó története. Egy vízhordozónak volt 2 nagy cserépedénye. Annak a botnak egy-egy végén lógtak, amit a nyakában hordott. Az egyik edényen volt.
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
Isten hozta a Dajkatalálkozó résztvevőit!
Ki hajtogatja össze ejtőernyőidet?
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Korunk paradoxona Kattints a követezô dia megjelenítéséhez 
Korunk paradoxona Automatikus prezentáció Bill Miller - Wind Spirit.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
A legszebb Szív.
Gondolatok a barátságról
A vízhordó története.
A vízhordó története.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Te vagy az, akiből élet árad,
Számitástechnikai alapismeretek
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Zsikazsu Emlékkönyve.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
"Keresd az életben mindig a szépet
Szent Teréz rózsakertje
Gondolkozz el…..
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Két súlyosan beteg ember feküdt egy kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az.
A vízhordó története.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Amikor Isten a nőt teremtette, késő estig dolgozott a hatodik napon
FIAM – MY BOY.
Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj.
10 kívánságot küldök neked 2008-ra Zene.Unbreak my heart-Romantik Violine.
Te vagy az, akibõl élet árad,
A H I D.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
NATIONAL FRIENDSHIP WEEK Sok ember sétál ki-, be az életedben De kevés az igaz barát, aki otthagyja lábnyomát a szíveden.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egy barát szívtépő története az eutanáziáról
All we love, we left behind
A BHAGAVAD GITA EGYSZERŰEN.
A vízhordó története.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Carpe diem! Használd ki az időt, a pillanatot ! Szakaszd le a napot ;
Énekel: Zdenka Lorencová
Filozófia – 50 felettieknek
Kis történet kedves embereknek!.
Így szólt hozzám a dédapám.
Atyám, megigazítottad életem, Jézus Krisztus igazsága Enyém lehet
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Rád tekint már hitem Megváltóm, Istenem, A Golgotán
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Előadás másolata:

Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!

Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta az angyaloktól, hogy a nagy ház vendégszobájában pihenjék ki magukat. Ehelyett egy picike helyet kaptak a hideg pincében.

Amikor kinyújtóztak a kemény padlón, az idősebb angyal meglátott egy lyukat a falon és kijavította azt. Amikor a fiatalabb angyal kérdezte, miért, az idősebb angyal így felelt: "A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak."

A következő éjjel mindketten egy nagyon szegény, de vendégszerető paraszt és felesége házában pihentek. Miután azok azt a kevés ételt is megosztották velük, amilyük volt, átengedték az angyaloknak az ágyukat, ahol ők jót aludtak.

Amikor a következő napon a nap felkelt, az angyalok könnyek között találták a parasztot és a feleségét. Az egyetlen tehenük, akinek a teje az egyedüli bevételük volt, holtan feküdt a mezőn. A fiatal angyal dühös lett és kérdezte az idősebbet, hogyan hagyhatta, hogy ez megtörténjen. Az első embernek mindene megvolt, mégis segítettél neki, vádolta. A második családnak kevese volt, és hagytad, hogy elpusztuljon a tehenük.

A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak, mondta ismét az idősebb angyal. Amikor a nagyház hideg pincéjében pihentünk, észrevettem, hogy a falon lévő lyukban arany van. Mivel a tulajdonos olyan mohó volt és nem akarta megosztani szerencsés sorsát, betapasztottam a falat, hogy ne találhassa meg. Amikor a utolsó éjszaka a paraszt ágyában aludtunk, jött a halál angyala, hogy elvigye a feleseget. Helyette odaadtam a tehenet.

"A dolgoknem mindig azok, aminek látszanak." Néha pontosan az a jó, ami történt csak a dolgok nem annak mutatkoznak, aminek kellene. Ha bízol, csupán arra kell hagyatkoznod, hogy minden eredménynek megvan az előnye.

Amíg nem telik el egy kis idő, ezt nem veszed észre.... Néhány ember eljön az életünkbe, és gyorsan elmegy... Néhány ember barát lesz és marad egy kicsit... gyönyörű nyomokat hátrahagyva a szívünkön.. és ez velünk is így van, hiszen barátságot kötöttünk.

A tegnap: történelem. A holnap: misztérium. A ma: ajándék. (Ezért is hívják Present-nek)

Úgy gondolom, hogy az élet valami különleges...