Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Advertisements

"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Learn – Earn – Own All rights reserved 2013 Learning Enterprises Organisation Ltd Üdvözlünk a LEO-nál Szabadítsd fel a benned rejlő.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
UTAZÁS KALAND SIKER. Travel Ventures International Cyprus TVI Express Limited Louki Akrita 14 Agiazoni, P.C Limassol, Cyprus - EU United Kingdom.
Mi is az a Multi-Level Marketing?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég Október Adómentes, 7 éves cég Széles piac! Németországban példának okáért a férfiak kétharmada, a nők fele pedig.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
GLOBAL PARTNER 3 Megbízható ügyfeleket keresünk, meglévő partnereinknek. Cégeknek segítünk az értékesítésben, és a beszerzésben is.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Közösségi marketing Egy új üzleti modell az Új Korszak Társaságával.
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
1db Lavyl Auricum Sensitive 150 ml 2db Lavyl Auricum Sensitive 50 ml
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Karrier.
A nem webáruház! ÁLTALÁNOS PROBLÉMA: KEVÉS A PÉNZ
Előadás másolata:

Hogyan lehet pénzt csinálni a világ legetikusabb otthonról működtethető üzletével?

Ahhoz hogy partner legyen kérjük, válassza ki a megfelelő csomagot, hogy semlegesítse a saját széndioxid kibocsátását.

CsomagokUSD Személyes csomag $320 Családi csomag $960 Üzleti csomag $2880 Az online széndioxid kalkulátor segítségével határozza meg, hogy melyik csomag a legmegfelelőbb az ön számára.

1. bevétel: Kiskereskedelmi értékesítés

Az Ausante börze lehetővé teszi hogy értékesíthető egységeket vásároljon nagyker áron. Ezeket az ön saját kiskereskedői honlapján tudja eladni világpiaci áron. Az itt jelentkező árrés figyelemreméltó profitot generálhat önnek.

Akármelyik csomagot választja hogy semlegesítse a széndioxid kibocsátását, további ingyenes egységeket fog kapni. Ezenkívül feltöltjük az ön kötelező tőkeszámláját hogy el tudja kezdeni a kereskedést az Ausante börzén. Minden Ausante jövedelmének 20%-a a kötelező tőkeszámlájára kerül, hogy újabb egységeket vásárolhasson.

2. és 3. bevétel: Ajánlói bónusz

Amiért másoknak segít, hogy széndioxid semlegessé váljanak, azzal hogy megvesznek egy csomagot, azért ajánlói bónuszt kap. Akár: közvetlen ajánlói bónuszt az ön eladásai után a 3. eladástól számítva, Vagy: kódolt ajánlói bónuszt ami az ön csapatában történt eladások után jár az önhöz csatlakozott partnerek első kettő eladása után, korlátlan mélységben bárhol a világon! Amiért másoknak segít, hogy széndioxid semlegessé váljanak, azzal hogy megvesznek egy csomagot, azért ajánlói bónuszt kap. Akár: közvetlen ajánlói bónuszt az ön eladásai után a 3. eladástól számítva, Vagy: kódolt ajánlói bónuszt ami az ön csapatában történt eladások után jár az önhöz csatlakozott partnerek első kettő eladása után, korlátlan mélységben bárhol a világon!

Az ön ajánlói bónuszának a szintjét az határozza meg hogy melyik csomagot vásárolta meg. Ha önnek : SZEMÉLYES csomagja van, akkor akár 30$ is kereshet minden eladott csomag után. CSALÁDI csomaggal akár 90$ t is kereshet minden eladott csomag után. ÜZLETI csomaggal akár 270$ t is kereshet minden eladott csomag után. Az ön ajánlói bónuszának a szintjét az határozza meg hogy melyik csomagot vásárolta meg. Ha önnek : SZEMÉLYES csomagja van, akkor akár 30$ is kereshet minden eladott csomag után. CSALÁDI csomaggal akár 90$ t is kereshet minden eladott csomag után. ÜZLETI csomaggal akár 270$ t is kereshet minden eladott csomag után.

Kódolt ajánlói bónusz - hogyan történik a kifizetés ?

Amint csatlakoztatta az első 2 partnerét, a továbbiakban már regisztrált ajánlójává válik minden további partnerének, és azok minden első 2 beléptetett partnerének végtelen mélységig.

– önhöz kódolt Ön – ön által szponzorált; önhöz kódolt

4. bevétel: Partner csapat bónusz (ATR)

Amikor az ön gyengébbik lába eléri az 500CV-t, vagy többet egy adott héten, akkor ÖN 15%-ot de min. 75$ partner csapat bónuszt kap. Segítsen másoknak hogy széndioxid semlegessé váljanak azzal hogy megveszik az egyik csomagot. Helyezze el őket az ön BINÁLIS struktúrájában a gyengébbik lábára. Tanítsa meg nekik hogy ugyanezt tegyék.

A csapat bónusz maximált összege amely egyes pozíciók megvásárlása esetén hetente kifizetésre kerülhet. akár 600 $ a SZEMÉLYES csomaggal. akár 3000 $ a CSALÁDI csomaggal. akár $ az ÜZLETI csomaggal. A csapat bónusz maximált összege amely egyes pozíciók megvásárlása esetén hetente kifizetésre kerülhet. akár 600 $ a SZEMÉLYES csomaggal. akár 3000 $ a CSALÁDI csomaggal. akár $ az ÜZLETI csomaggal. Ez nem foglalja magába a „matching” bónuszokat, ajánlói bónuszokat, kódolt ajánlói bónuszokat, a végtelen bónuszokat és kiskereskedelmi jutalékot – amelyek korlátlan összegűek.

Kulcs erősségei az Ausante jutalmazási rendszerének

5. bevétel: „ Matching ” B ónusz

A cég jutalmazza, ha másokat sikeressé tesz a csapatában. Amikor személyesen hoz be partnereket és az ő partnereik csapat jutalékban részesülnek, ön is kap matching bónuszt, ami az ő jövedelmük 3 vagy 5 %-a szponzorvonalának 7 mélységéig az ön minősítésétől függően.

Match szint Legalább egy partnernek kell lennie mindegyik lábon. 3 szintbehoz 2 partnert 4 szintbehoz 4 partnert 5 szintbehoz 6 partnert 6 szintbehoz 8 partnert 7 szintbehoz 10 partnert

6. bevétel: Végtelen bónusz

Amikor elérte a BRONZ szintet vagy feljebb jutott, végtelen bónuszra jogosult. Ez akár a csapatjutalékok 14%-a is lehet annak amit az ön partnerei keresnek az ön szponzorvona- lában. Ezek a minősítések egész életében halmozódnak. (Kumulálódnak)

Pozíció Minimum elvárás a gyengébb lábon % ATR örök kifizetés Bronz20,000 CV2% Ezüst3 Bronz4% Arany3 Ezüst6% Platina3 Arany8% Rubin3 Platina10% Smaragd3 Rubin12% Gyémánt3 Smaragd14%

7. bevétel: Partner ösztönző alap

A ki nem fizetett regisztrált ajánlói bónuszok hozzá vannak adva a partner ösztönző alaphoz. Innen kerülnek kifizetésre a negyedéves ösztönzők. Ennek mértéke a cég által támasztott célok elérésétől függ.

Hogyan kezdjük el az üzletet gyorsan…

Hogyan keresse gyorsan vissza a kezdeti kiadásait, plusz 900$ profitot? 1.Stratégia: Vásároljon üzleti csomagot és csatlakoztasson 2 olyan partnert a gyengébbik lábába, akik duplikálják azt amit ön csinál.

A csapatában már 3 szint mélység után az ön partner csapat jutaléka 3780$ lesz és 900$ lesz amit visszakeres azon a 6000 szabad egységen felül amit a csomag részeként kap.

Az ön üzletének növekedési potenciálja Keresse vissza a kezdő befizetését ezen felül a 10- szeresét az 1. stratégia profitjának. Vásároljon üzleti csomagot és hozzon be három partnert a gyenge lábába, akik ugyanezt megcsinálják.

A csapatában már 3 szint mélység után az ön jövedelme 9540$ lesz a az üzleti csomag költségén felül, amikor hozzáadja a kódolt ajánlói bónuszát a csapat bónuszához, nem számolva a 6000 szabad egységet amit a csomag részeként kap.

Válassza ki hogy melyik csomag felel meg önnek. Mit kell tenni?

Bill Gates 3 dolognak tulajdonítja a sikerét: A siker elemei:

A karbon semlegesítési piac A karbon kredit kereskedelem mellett 5 éven belül eltörpülhet a 2 trillió dolláros nyersolaj kereskedelem U.S. COMMODITY FUTURES TRADING COMMISSION U.S. Határidős Áruk Kereskedelmi Bizottság $ Billion

Saját Ausante weboldalához. Saját üzlet menedzsment rendszeréhez. Az Ausante börzéhez. (nagykereskedelmi piac) Az ön saját kiskereskedői weboldalához. Képzésekhez és rendezvényekhez. Partnerként hozzájut

Promóciós anyagokhoz. Első osztályú marketing anyagokhoz. Ausante pénzügyi jutalék rendszeréhez. Személyes Ausante bevételi számlához. Hozzáférése lesz:

Személyes Ausante karbon kredit tőke számlához. M otívációs ösztönzőkhöz. Valamint: Magasan képzett és tapasztalt cég csapata dolgozik az Ön sikeréért. Jótékonykodás az Ön nevében. Hozzáférése lesz:

Mi a teendő most?

Mi a teendő?

Látogasson el honlapunkra: Látogasson el honlapunkra: