A Zilahi Református Wesselényi Kollégiumban ! 2009 február 24.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Advertisements

Van-e „Fazekas titok”?.  1911 – ben Bárczy István f ő polgármester alapította  1948 – tól óvoda, általános iskola és módszertani központ egy épületben.
A fizika katedra tevékenysége a es tanévben.
Készítette:Tóth Nikolett
A Garay János Gimnáziumban
A temészet ABC- je Fakultáció 5. évfolyamosok számára.
Osztálytalálkozó
Készült a 25 éves osztálytalálkozónk emlékére !
Napsugár Óvoda – Emeleti mosdó felújítása2010dec-2011jan Rövid áttekintés: A Napsugár óvoda vizesblokkjai évtizedek óta változatlan formában üzemelnek.
Mátyás király farmja Készítette: Nánai Attila, Rostás Gréta, Masa Nóra, Domokos Gábor, Szikszai Balázs.
TÁMOP A/ projekt: Intézményi együttműködés, pedagógiai módszertani megújulás – pedagógiai szemléletváltás a sajátos nevelési igényű.
Pápa Városi Televízió.
Benevezett makettek száma: 252 Versenyzők száma: 104.
Honvédelmi nevelési program
Országos Múzeumandragógiai Konferencia
Távol, de mégis közel!!!.
M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében.
FELÜGYELŐ BIZOTTSÁG Elnök: Dr
Zrínyi Ilona Gimnázium és Kollégium március 18.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
2000 Sydney olimpia Érmeseink.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Fényképek: 640x480!.
Esélyegyenlőségen alapuló tehetség- felismerés, tehetséggondozás egy innovatív Észak-Pest megyei gimnáziumban (TÁMOP 3.4.4/B-08/2/KMR) Az Európai Unió.
Beszámoló a szeptember-októberi szabadidős programokról
Karácsonyi János Katolikus Gimnázium
Egyesületi tagok.
A program az Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete TÁMOP / , a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó.
Üzleti Szakközépiskola 12. A osztály "Azokért élünk, akiket szeretünk, azokért, akik igaznak tartanak. A jövőnek élünk: a szépért s jóért, amit.
2013/2014. tanév Tanévzáró kollégiumi közgyűlés május 21.
Az én városom. A város: Pécsvárad, város a Zengő lábánál, Baranyában, Pécstől 18km-re van a 6-os út mellett Budapest felé.
Összetett adattípusok a Pascal nyelvben
Anyák napjára szeretettel… Budaörs, 2013.május 7.
ZRÍNYIS ÖNKÉNTESSÉG – KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLAT
ZIG-ZUG SIKER A SZÍNHÁZBAN!
Köszöntjük kedves vendégeinket a HKIK évi gazdasági évnyitóján!
„New Hungary” Rural Development Programme „A nemzetközi gazdasági válság hatásainak a vidéki térségekben történő kommunikációja” című Komárom-Esztergom.
Ásotthalom. Ásotthalom Bedő Albert Középiskola, Erdészeti Szakiskola és Kollégium Bódi Mónika Gyüre Hella Simon Emese Brigitta Gere Bernadett.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Iskolai Környezetvédelmi Világnap projektünk
Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints Mi a Szerete t…
KÜLDÖTTGYŰLÉS ELNÖKSÉG
„ Gyertek, Kattintsuk Haza Együtt Európát!”. “…bár legyen egy kis pont a térképen, vagy egy csepp a tengerben, de mégis a miénk!”  Nagyváradot képviselik.
TOVÁBBI PROJEKT ESEMÉNYEK
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Korányi Sándor a nephrológus
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
2015-BEN INDULÓ KÉPZÉSEINK 4 ÉVFOLYAMOS TAGOZATKÓD:04 FELVETEHŐ LÉTSZÁM: 34 FŐ 6 ÉVFOLYAMOS TAGOZATKÓD:06 FELVETEHŐ LÉTSZÁM: 34 FŐ Arany János Kollégiumi.
Készitette: Colcer Adorján és Sinka Attila. Kisérő tanáraink: Cseke Zsuzsanna Borbély Botond Péter Izabella Résztvevő diákok: Adorján Attila András Kinga.
1 TANULÁSI TÍPUS TESZT.
HEVESY GYÖRGY ÁLTALÁNOS ISKOLA TURA
10. alkalommal A 10. alkalommal megrendezett kiállításon a 74 kiállítót a 74 kiállítót 9 ezer több mint 9 ezer látogató nézte meg a két nap alatt.
KOLLÉGIUMI KÖZGYŰLÉS május /2015. TANÉV II. félév értékelése.
Emlékezzünk azon Évfolyamtársainkra
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
BudapestKis Lord Alapítvány a Gyermekekért1 Én kis kertem… gyermek-rajzverseny további sikeres pályázati anyaga A Kis Lord képeslap-sorozatába.
Társulatunk május 4-én alakult. 10 ÉVE SZOLGÁLJUK A NEMZETI ENERGIAPOLITIKÁT 1.
Tanévzáró ünnepség Nyárády Mihály Általános Iskola Ramocsaháza június 23.
„GAZDASÁG ÉS KULTÚRA” ALKOTÓI PÁLYÁZAT Sápi Ákos.
BudapestKis Lord Alapítvány a Gyermekekért1 Én kis kertem… gyermek-rajzverseny sikeres pályázati anyaga, Budapest Nádor Galéria.
SZIPORKA ORSZÁGOS MATEMATIKA VERSENY 2017.
IGAZGATÓI DICSÉRETEK Bodó Patrik 7.c – Az iskola rendezvényein, a hangosításban való rendszeres, aktív részvételéért. Szabó Zalán 7.c – Az iskola rendezvényein,
Nyelv és kultúra I. helyezett: Vas János, Debreceni Egyetem
Gyulai Dürer Albert Általános Iskola VERSENYEREDMÉNYEK 2016/2017 tanév
Országos mérési eredmények
Atomenergiáról – mindenkinek
Jókai Mór Református Általános Iskola 3. osztálya
HAT pályázat beszámolója
Atomenergiáról – mindenkinek
Sporteredményekért A  október 13 –án került megrendezésre a városi atlétika verseny: 1. korcsoport 300 m-es futás: hely: Bak Péter 8/a Kislabdahajítás:
Előadás másolata:

A Zilahi Református Wesselényi Kollégiumban ! 2009 február 24

4 Meghívottak: 4 1. Sojka Attila János, 4 2. Szabó Vilmos, 4 3. Horváth Beáta, Zilah alpolgármestere festőművész nevelési tanácsadó

Résztvev ő k: 4T4Tanárok: 8 tanár, és közöttük volt a kollégiumunk aligazgatója Bara Lajos István és iskolalelkésze Kánya Zsolt Attila is. 4D4Diákok: 22 diák 4P4Program 4K4Klubtevékenységek!

A meghívottak és tanáraink!

A klub megnyitó programja

Klubtevékenységek! március 6-án a klubtagok meglátogatták a polgármes- teri hivatalt. 4 Beszámoló: 4 Az esémeny III. 06-án volt megrendezve, amin részt vettek a ZRWK YOOTOO CLUB-os diákjai, és az iskola informatika tanárn ő je, aki Sojka Attila alpolgármester meghivására igent mondva a diákokkal meglátogatta a polgármesteri hivatalt, ahol az alpolgármester bemutatta az egész hivatalt és elmagyarázta az ottani tevékenységeket. Az alpolgármester beszélt a munkájáról, azaz a településgazdálkodási tevékenységekr ő l és a város problémáiról, amibe beletartozik a vizellátás, szennyvizelvezetés, áramellátás, hulladékeltávolítás, stb.

Klubtevékenységek! Környezetvédelem: A marosvasarhelyi református diákok tartottak egy bemutatót arról, hogy mi a gond ezzel a világgal és mit kellene tegyünk ennek megmentése érdekében!!! Ezek közül felsorolok egy néhányat: például nagyon nagy gondot csinálnak a nagy gyárkémények, amik éjjel nappal kibocsájtják a káros szennyez ő déseket, vagy a sok szemetet nem kellene eldobni, mint, ahogyan azt sokan teszik, hanem be kell tenni az annak kinevezett szemetesládába, vagy a papiroknak mind a két felére kellene írjunk, hogy ne keljen kivágni sok fát, mert mint tudjuk, sok káros szenyez ő dést beszívnak a növények. Egyel ő re ennyit szeretnék mondani rövíden, de érdemes volt elmenni arra az el ő adásra, mert sok jót és fontos információt elmondtak, nem csak annyit, amennyit én felsoroltam. Csak annyit szeretnék hozzáf ű zni, hogy mi is kell tegyünk a környezetünkért, mert mi, lehet, hogy elélünk benne, de az is megtörténhet, hogy a gyermekeink vagy az unokáink már nem. Egy idézettel szeretnék zárni: “ A Földet nem a szüleinkt ő l kaptuk örökbe, hanem az el ő deinkt ő l kölcsön!!”

2009 március 24-én: 4 a „Ziua por ţ ilor deschise al poli ţ iei” din Zal ă u rendezvényen is résztvettek a YooToo klubtagok, majd ezt követte a 26-án megszervezett „INTEGRÁLÓDÁS”-ról szólló kerekasztal megbeszélés. Lásd a meghívót a következ ő oldalon.

Gál Szilárd Kátai Timea Katona Brigitta Király Mózes Lakatos Rolland Lakatos Tamás Pap Andrea Anita Balog Anetta Bántó Dániel Benedek Zoltán Boda Levente Bonczidai Boglárka Domokos József Domokos Norbert Püsök Gábor Szatmári Renáta Szikszai Helga Tordai Boglárka Varga Tibor Vári Balázs Vincze Noémi 2009 március 26-án du 15 órai kezdettel a YooToo klubtagok szeretettel várnak minden érdekl ő d ő t a kerekasztal megbeszélésre. Meghívottak: 1.Csillag Tünde – pszihológus 2.Pa ş ca Gheorghe és Ardelean Sorin rend ő rök (képek)

Képek az „INTEGRÁLÓDÁS”-ról

 Fonts:  1. Brad  2. Acoustic Bass  3. BASEHEAD  4. Poor Richard