8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA. TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az igazmondók illetve lovagok mindig igazat mondanak, a hazugmondók illetve lókötők mindig hazudnak, a szeszélyesek, normálisok hol igazat mondanak, hol.
Advertisements

Ciprusi kaland.
Egy tudományos felmérés részeként kutatók megkérdeztek néhány 4 és 8 év közti gyermeket arról, hogy szerintük mi a szeretet. A kérdésekre adott válaszok.
Készítette: Kulcsár Anikó
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA.
A M E R C É D E S.
Panasz utca Elköltöztünk
A Barátság.
Ajándékozz boldogságot!;) •Van egy titkos hely a neten, ahol szerelmi receptek vannak. •Előtted áll a lehetőség, hogy megoszd ezt a titkot azokkal a férfi.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Gondolatok a barátságról
Érvek, érvelés.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
A tárgy az a mondatrész, amelyre a cselekvés irányul.
Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig
Szerelmes idézetek Sohasem beszéltek arról, hogy szeretik egymást. Úgy nőttek fel egymás mellett, mint két fa, amelynek gyökérzete közös talajban, ágazata.
Zene: Charlie - Ha messze mész
Ismétlés Szabály: Minden diák kap egy-egy kártyát 1-8- ig. Minden diák ír egy-egy ismétlő kérdést a lapjára. Click a Gomb-ra. A diák akinek a számnak.
Ökoiskola Készítette:Horváth Eliza Anna Felkészítő tanár:Marton Anikó
Vége a félévnek, jöhet egy kis pihenés. Vagy mégse?!?! Megvolt az els ő gazdasági informatika óra… Mindenki fejét a nagy homály lepte el a feladat hallatán.
Névnapodra Szeretettel!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Bibliatábor nyár Püspökladány.
Egy napom története Bemutatják a barátaim. Reggel felébredtem. Nagyon álmos voltam az előző esti huncutkodás miatt.
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Kőbe vésve ....
A legjobb barátom nője (The Girl Of My Best Friend)
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
2005. szeptember 23. Egy sporttagozatos osztályban - ahol mindenki sportol -, atletizálnak, birkóznak és cselgáncsoznak a tanulók. Három olyan diák van,
40 éves osztálytalálkozó
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Mikroelektronikai szeletkötések kialakítása és vizsgálata
Fodor Dávid.  Nem egy érzelg ő s alkat  Érzelmei nagyon lassan alakulnak ki, és nem is igazán mélyek  Ritkán esik kétségbe, de lelkesnek sem.
Kőbe vésve ....
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Siketmisszió. Siketmisszió - Protestáns Teológiai Intézet Nagy hagyományokkal rendelkező 1888-ban alapított állami intézmény óvodát és iskolát valamint.
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
Zrínyi Miklós Általános Iskola
Készítette: Müller Klaudia Mohás Dóra
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Péntek!!!. 1. állomás: Kolozsvár Házsongárdi temet ő : A temet ő ben fényképezkedtünk és sétáltunk. A Házsongárdi temet ő arról kapta a nevét hogy el.
Minden nő figyelmébe Ezektől a szemektől átalakul a szépérzéked. Miután megnézted ezeket a képeket, biztosan más szemmel fogod nézni a férjedet, barátodat.
Ilyenek voltunk vadak és jók bűnösök közt is ártatlanok….
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
Erdély 2. nap. Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk.
Közösségi szolgálat elkezdése Kövesd az utasításokat!
SZEPSI MAGYAR TANNYELVŰ ALAPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
Más lettem? Más lettem. Polgár Fanni
Az 5 legjobb dolog a Közgázban. Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
Test de la banane: Folytatáshoz kattints! 4 állat áll a kókuszpálma alatt: oroszlán majom zsiráf mókus Úgy döntenek, versenyezni fognak. Melyik éri el.
IRODALMI KINCSKERESÉS ERDÉLYBEN! Agg Anna Bajorfi Eszter Fekete Antónia Németh Cintia.
Jegyzetkészítés 5/17.
Gondolatok a barátságról
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
„ Nemzeti parkunk madarai” alkotópályázat - a Föld Napja alkalmából Az orosz-magyar társ nemzeti parkok által meghirdetett alkotópályázatra összesen.
2010. AUGUSZTUS 27-ÉN A MŰVÉSZTELEPI BESZÁMOLÓ KIÁLLÍTÁSSAL EGYÜTT MEGNYITJUK A VARGA MÁTYÁS SZABADISKOLAI CSOPORT TANÉVÉT. PROGRAM: AUGUSZTUS.
Szájbergyerek vagyok! Részlet egy digitális függő lány naplójából.
Csendes pohárköszöntő újév reggelén
Mérnök leszek Készítette: Forrás Mihály
A SZEPSI MAGYAR TANNYELVŰ ALAPISKOLA ÉS GIMNÁZIUM RÖVID TÖRTÉNELME
3. osztályban.
Előadás másolata:

8.C OSZTÁLY KÉSZÍTETTE: KUTTOR CSABA

TALÁLKOZÁSUNK M ár óvodában is összetalálkoztunk, de más-más csoportokban voltunk. Az 1. osztályban találkoztunk, szinte mindenki ismert mindenkit és jól összeismerkedtünk. Közben áthaladtunk az 1. osztályon majd jött a 2. és ezután a 3. osztályt ahol kettő új tanuló társunk lett (Andrási Szintia, Varga Anikó). Elértük a 4. osztályt. Kettő új tanuló társunk lett megint ( Kuttor Csaba, Tokaji András ). Jól alakult az új osztállyal a kapcsolat de néha voltak problémák, de ezt is megoldották. Elérkeztünk az 5. osztályba. Itt is egy új osztálytársunk lett ( Kertész Tamás ). Ő gyorsan talált két barátot ( Olgyai Mátyás, Sándor Alex ). És így mentünk tovább a 7.-be ( itt már 3 diák társunk elment ). Túléltük a 7. osztályt. De akkor jött a neheze a 8. osztály. Itt egy új osztálytársunk lett (Nagy Bálint). Gyorsan beilleszkedett az új barátunk. Már a tanév végén vagyunk, jön a nyár és csak ritkán fogunk már találkozni. Sok szerencsét kívánok mindenkinek.

ILYENEK VOLTUNK…….. Viszontlátásra hát !