Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Advertisements

Szponzoráció.
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
A szponzorálás.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
Eurosport Média ajánlat 2014.
„Ön célokat fogalmaz meg, mi megoldásokat ajánlunk” Engedje meg, hogy levegyük a válláról a „rendezvényproblémát” Rendezv é nyszervez é si div í zi ó.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
7. A PR (Public Relations) tevékenység (Propaganda / Nyilvánosság)
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
Belső, külső PR, a PR eszközei, céljai
Hirdetési termékek – Direct Marketing eszközök.  Célzott, testreszabott hirdetési lehetőség  A hirdető által megadott szempontok alapján szűrt címlistára.
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
Környezetipari Export Klaszter pályázat 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Lilla útja a sikerig– a Lilla magazin kampánya szeptember 11.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Szemléletformálás és minőség kulcsa: a K É P Z É S Móri TDM Konferencia november 10.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
REKLÁMESZKÖZ TERVEZÉS
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
SZEREP TANMŰHELY ESÉLYEGYENLŐSÉGI RENDEZVÉNY március 25. West Hungary Humán Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Gyümölcsöző társadalmi vállalkozások - a Fruit of Care, mint társadalmi márka - ajándék, amivel kétszer ad.
A személyes részvétel előnyei Legyünk jelen! Piac & Profit Demcsák Mária alapító főszerkesztő.
Rögtön megnézzük a részleteket…. Máz? Álarc? Nyomulás? Nem, ez a SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS! Előadó : Dr. Serényi János, Értéktrend Consulting NYUGATMAGYARORSZÁGI.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
Kkv Akadémia 7 nap, 7 gyakorlati téma kezdő és haladó kkv-vezetőknek.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 17. Debrecen.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
Médiaajánlat (2013) 1. Fiatalos kulturális portál, programajánló site Filmajánlók Könyvkritikák Koncertbeszámolók Gasztronómia Interjúk Kirándulás, szabadidő.
Falusi szálláshelyek Napraforgós Nemzeti Tanúsító Védjegy rendszere
Sponsorare necesse est
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
"Új látásmód" érzékenység, innováció és közös tanulás a látássérült emberek munkaerő-piaci re/integrációjáért TAMOP /
A projekt a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával valósult meg.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
FASHION STREET Médiaajánló FASHION STREET Médiaajánló.
Célzott partnergyűjtés (lead generation) IDG Magyarországi Médiaszolgáltató Kft Budapest, Madách Imre út Tel: (1) Médiaajánlat Új,
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
MegaService Europe Kft
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Rendezvényszervezés Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok! Educatio Gondolkodom, tehát ott vagyok!
Juventus Rádió Juventus Regionális: budapesti régió 89
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület tevékenységének bemutatása GYURKÓ BÉLA (megyei kapcsolattartó)
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Kiszervezett szolgáltatások, amik gördülékenyebbé teszik cége működését.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
ROAD SHOW SZERVEZÉSE Kőváriné Vida Ildikó PR vezető, kamarai tanácsos
Haszon rendezvények médiaajánlat
Szombathelyi Szolgáltatási pályaorientációs feladatai
Előadás másolata:

Haszon rendezvények médiaajánlat

Célcsoport További képek: éves, a gazdasági életben helytálló nők Adott konferencia célcsoportját minden esetben a téma iránt érdeklődő szűk, de releváns üzleti döntéshozók alkotják. 60 % a vidéki gazdasági élet különböző területeiről 20 % a multi cégek felső vezetői 80 % saját tulajdonú céggel, cégcsoporttal rendelkező üzletasszony/üzletember.

További képek: Gyakran családi vállalkozást üzemeltetnek. Olyan személyiségek, akiknek az értékalkotás folyamatában meghatározó szerepük van. Vállalkozó feleségeknek szervezünk PR, marketing, protokoll tanácsadó worshopot, melyeket kifejezetten a működő vállalkozásokra szabunk. Lehetőség van egyes szakmák számára, nyílt nap tartására is. Állandó elem a nyitó előadás: siker sztori élőben, ahol egy-egy sikeres nagyvállalkozó nő mutatja be vállalkozását, mesél a cég felépítéséről, a tanulságokról. A Kiadó fennállásának 8 éve alatt közel 60 konferenciát és tréninget szerveztünk, résztvevővel. Megjegyzem a résztvevők köre kezd klubbá rendeződni. Sok a visszatérő vendégünk, ami a rendezvények sikerének egyértelmű bizonyítéka. Rendezvénysorozatunkat minden esetben a korábbi rendezvények látogatóinak véleményét kikérve, saját tapasztalataink alapján, illetve a szponzor érdekeit figyelembe véve tervezzük meg. Résztvevők

TELTHÁZAS RENDEZVÉNYEK További képek:

Küldetés Haszon rendezvények szponzorációja Kiemelkedően népszerű forma a magazinjaink köré csoportosuló, hatékony marketingkommunikációs eszköz A dinamikusan fejlődő Haszon Lapkiadó Kft. hirdető partnereinek a klasszikus magazinhirdetések mellett új típusú megjelenéseket is kínál. A kreatív és hatékony kommunikáció létfontosságú: ehhez kínálunk nemzetközi színvonalú, változatos eszköztárat.

Erősségünk: 8 éves tapasztalat 8 éves tapasztalat elégedett résztvevők elégedett résztvevők bizalom bizalom professzionális előadók professzionális előadók hasznosítható információk közérthető nyelven hasznosítható információk közérthető nyelven exkluzív helyszínek és vendéglátás exkluzív helyszínek és vendéglátás teltházas tréningek, konferenciák teltházas tréningek, konferenciák

Referenciák:

Miért jó Önnek? közvetlen kapcsolat az ügyfelekkel multiplikáló hatás termékek tesztelése értékes célcsoporttal kapcsolódás egy erős brand-hez találkozás véleményformáló személyiségekkel

Család és Karrier Kolping 2012 június 15. Egy nő több küldetés szept. 20. Budapest –Bank Center Kommunikálok, tehát nő vagyok november 15. Budapest – Bank Center A év rendezvényei

Főszponzor - Aranytámogató Ezüsttámogató Bronztámogató A rendezvények támogatási formái

Főszponzor - Aranytámogató Ft + áfa Főszponzor - Aranytámogató Ft + áfa A szponzorálás tényének feltüntetése logóval a konferencia meghívóján ( db ), reklámanyagain, valamint két alkalommal a Haszon Magazinban vagy Haszon Nőknek magazinban megjelentetett beharangozóban 1/1 oldalon és a lapban megjelenő utókommunikációban. Banner elhelyezése a Haszon Magazin honlapján ( két hét időtartamra. A/4-es méretű színes hirdetés a konferencia résztvevőinek anyagában. Információs pult, kiállítási installáció üzemeltetése a konferencia helyszínén perces előadás megtartása, kapcsolódóan a konferencia témaköréhez. Molinó kihelyezése a konferenciateremben. Ingyenes részvétel 2 fő részére, amely üzleti partnereire is átruházható.

Bővebb információ Süveges Rita üzleti esemény szervező Telefon: Mobil: 30 / skype-név: suvegesrita Haszon Lapkiadó Kft Budapest, Lajos utca 78. Szüdi Ágnes Értékesítés vezető Telefon: Mobil: 30/

Ezüsttámogató Ft + áfa Ezüsttámogató Ft + áfa A szponzorálás tényének feltüntetése logóval a konferencia meghívóján ( db ), reklámanyagain, valamint egy alkalommal a Haszon Magazinban vagy a Haszon Nőknek magazinban megjelentetett beharangozóban 1/1 oldalon. Banner elhelyezése a Haszon Magazin honlapján ( A/4-es méretű színes hirdetés a konferencia résztvevőinek anyagában. 15 perces prezentációs lehetőség, termékbemutató (Kóstoltatás helyszín függő, előre egyeztetés szükséges). Molinó kihelyezése a konferenciateremben. Ingyenes részvétel 2 fő részére, amely üzleti partnereire is átruházható.

Bronztámogató Ft + áfa A szponzorálás tényének feltüntetése logóval a konferencia meghívóján ( db ), reklámanyagain, valamint egy alkalommal a Haszon Magazinban megjelent beharangozóban 1/1 oldalon. Maximum A/4-es méretű, két oldalas színes hirdetés a konferencia résztvevőinek anyagában. Molinó kihelyezése a konferenciateremben. Ingyenes részvétel 1 fő részére, amely üzleti partnerekre is átruházható.

A szponzor által felajánlott, minimum Ft értékű ajándék kisorsolása a résztvevők között, a támogató nevének megemlítésével Banner elhelyezés a Haszon Magazin honlapján a főoldalon ( Ft + áfa/hét A/4-es színes hirdetés (maximum 10 oldal) a konferencia kiadványában Ft + áfa Információs pult, kiállítási installáció üzemeltetése a konferencia helyszínén Ft + áfa Molinó kihelyezése a konferencia teremben Ft + áfa Szakmai prezentáció tartása, kapcsolódóan a konferencia témaköréhez, maximum 15 perc Ft + áfa Reklámajándék-tárgy kihelyezése a konferencia résztvevői számára Ft + áfa Egyéb választható megjelenési formák