Gyakorlat Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hasznos tippek pályamódosításhoz
Advertisements

A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Hogyan tanuljunk? ….és egyáltalán miért?
Gyermeked kérései
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
Viselkedésformák a csoportban
2. osztályos példa Bubernik Eszter
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
ÉRZELMI FELSZABADULÁS TECHNIKA RÖVIDEN, KÉPEKBEN.
 A Web, kezdeti időszakában csak a szöveges file-okat kezelte.  Ma teljes körű multimédia szolgáltatásokat nyújt  Filmet,  Zenét,  Képeket nézhet.
Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány LIFE –ontological- COACH KÉPZÉS Kulcsszavak: coach, coahing, coachee, coach képzés, life coaching,
KONKRÉT FELADAT- EZER ALTERNATÍVA- KONKRÉT MEGOLDÁS Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány Sajátélményű coaching és mentoring Gyakorlat Kulcsszavak:
A társadalmi környezet hatása a gyermekek fejlődésére
Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány LIFE –ontological- COACH képzés Jövőképek, szcenáriók készítése közös gyakorlat Kulcsszavak: coach, coachee,
3. lépés: Fenomenológiai elemzés
Operációs rendszerek Mappa és file-kezelés.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked 2005 február.
Ábrahám legnagyobb próbatétele
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
Sztringek.
7. előadás Ember és vezetés, vezetési stílus
Világomban minden rendben van
Eseményalgebra, kombinatorika
Binom négyzete.
Kis-Duna Csoport 2014 Üdvözöljük! Játék
A szövegszerkesztés alapjai
Pozitív gondolatok Ajándékok melyet ingyen adhatsz Automatikus.
Névnapodra Szeretettel
Microsoft Excel Függvények II.
Ismeretlen szerzŐ verse
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Érdemes végignézned e képsort!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Pannon Egyetem, Gazdaságtudományi Kar
Magyar Coachövetség Közhasznú Alapítvány szakmai irányításával ontological LIFE COACH képzés Képzés:
Scenáriók készítése Dr. Kollár József Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány.
JÖVŐKÉPEK, SZCENÁRIÓK GYAKORLAT KULCSSZAVAK: COACH, COACHEE, COACHING, COACH KÉPZÉS Saját jövőkép készítése, átalakítása és átkeretezése Magyar Coachszövetség.
Vezetői módszereink azonosítása a tanult modellek alapján Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány
Mit jelentenek számomra a Jövőképek scenariók c. tantárgy keretében elhangzottak az ontológiai coaching vonatkozásában Berta Anikó február 7. Life.
Saját coaching: megtervezem a coachingomat veled
KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT Neked
Az ember = a tökéletes állat
Prezentáció KÍVÁNOM NEKED AZ ELEMEK EREJÉT.
(Iskolán belüli elmozdulások)
1. osztályos példa Bubernik Eszter
A metafizika és a természettudomány. Különböző érzékszervi ingereket érzünk, melyeket alkalmi mondatokkal fejezhetünk ki. Pl.: a tej látványára a „Tej.
„Házasodj meg, meg fogod bánni; ne házasodj meg, azt is meg fogod bánni; házasodj vagy ne házasodj, mindkettőt meg fogod bánni; vagy megházasodsz, vagy.
Programozási alapismeretek 11. előadás. ELTE Szlávi-Zsakó: Programozási alapismeretek 11.2/ Tartalom  Rendezési.
Programozás Imagine Logo.
Általában a kétszintű informatika érettségiről. Források, ahol utána nézhetünk részletesebben:
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
L ÉGSZENNYEZÉS 9.Ny Oxigén csoport. Ha a családalapításon gondolkoztok… Fontos, hogy lehetőségeitekhez mérten a fővárostól legalább kilométerre,
Az én kedves barátimnak
Az alapvető kommunikáció
Bölcsességek, aforizmák
Atom - és Elektronpályák
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Mt 19,16-30.
Személyiségfejlesztő blogok
Hogyan tanulok? 5/8.
KN Munkatankönyv 3. osztály, 1. kiadás Tankönyv 2. kiadás.
DÉL-KOREA ASAN, SZÖUL AUGUSZTUS  Augusztus között a dél-koreai Asanban, testvérvárosok számára szervezett táborban vettünk részt.
Készítsünk saját címert! Készítette:Szabó Katalin
Fodor Edina, óra feladata Fodor Edina,
Health Education in Secondary Schools – Activity Book
Gyakorlat.
Egyénre szabott tanulási környezet Észlelés utánzás Ötletelés képzelet Szabályok ismeretek Alkalmazás gyakorlás Szintézis, kapcsolat Kritikai gondolk.
Velünk élő középkor Forrás:
Előadás másolata:

Gyakorlat Magyar Coachszövetség Közhasznú Alapítvány Life –ontological- COACH képzés http://coachkepzes.szervezetepites.hu Gyakorlat Variációk az EQ fejlesztésére- alapgyakorlatok 1. Kulcsszavak cach, coaching, oachee, ontological coaching, ontológiai coaching, life coaching, EQ, Érzelmi intelligencia

Kapu és fal A csoport körbe áll, egy önként vállalkozó kimegy a teremből. Választunk két egymás mellett állót, ők lesznek a kapu, a többiek falak. A falak feladata, hogy elutasítóan nézzenek, a kapuknak pedig hívogatóan! A visszatérő a kör közepére áll és keresi a kaput- a szemeket figyelve- hogy kijusson! Ha falak felé lép a falak összezárnak, vállukat összeérintik. Ha a kapunál- a két kiválasztott között- próbál kijutni, félreállnak és kiengedik. Könnyebb, ha mimikával is üzenhetünk, nehezebb, ha csak szemekkel.

Mindenki vegyen elő egy írólapot és írja rá a nevét a lap legaljára! Csak jót írj! Mindenki vegyen elő egy írólapot és írja rá a nevét a lap legaljára! Adja tovább a lapot! Aki megkapta nézze meg a nevet és írjon a papír tulajdonosának egy dicsérő mondatot. (Azt szeretem/tartom jónak benned…) Hajtsa be a papírt, hogy amit írt eltakarja, majd adja tovább! A következő nézze meg a nevet és így tovább… Végül mindenki egy egész lapnyi jót kap!

Alkossatok (maximum)6 fős csapatokat! X fő/ x ceruza Alkossatok (maximum)6 fős csapatokat! Mindenki kap egy színes ceruzát és közösen 1 db A3-as lapot. Rajzoljatok közösen egy házat, egy fát és egy kutyát! Mindenki csak a saját ceruzáját használhatja, nem érhet a másikéhoz, nem cserélhet. A képnek színesnek kell lennie. Cél: Közösen megbeszélni és létrehozni a rajzot.

Tükörkép v. kezünk közt a hurkapálca Válasszatok magatoknak egy párt! Álljatok egymással szemben! A pár egyik tagja lassan tegyen különböző mozdulatokat! A pár másik tagja, mint a tükörképe, kövesse a mozgást. Cél: Szinte együtt mozogjon a pár! Érdemes utána cserélni és megbeszélni az élményeket. Hurkapálcás verzió: kezetek között mintha egy hurkapálca lenne, végezzetek páros kézmozdulatokat

Rajzold körbe az ügyesebbik kezeddel az ügyetlenebbet! Pozitív átkeretezés 1. Rajzold körbe az ügyesebbik kezeddel az ügyetlenebbet! A kezed körvonalának belsejébe írd 3 olyan tulajdonságodat, amit szeretsz magadban! A körvonalán kívülre írd 3 olyan tulajdonságodat, amit nehezen fogadsz el! Térjünk vissza a csoportba! Akinek van kedve ossza meg a csoporttal, amiket írt! A csoport feladata: Találja meg mi a nehezen elfogadott tulajdonságok előnyös oldala, találjon olyan aspektust, ami szerethetőbbé teszi a tulajdonságot!

Azért szeretem ezt a csoportot... - székfoglaló 1. Körben ülünk. Egyvalakinek nincs szék, ő középen áll. Mond egy mondatot, ami úgy kezdődik: Azért szeretem ezt a csoportot.. Aki egyetért feláll és a székfoglaló szabályai szerint helyet cserél. Aki kimarad, új mondatot mond.