A jó házasság titka.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
INKUBÁTOR KOMÁRNO – Centrum pre podporu činností podnikateľov, n.o. Adrián Horváth.
Advertisements

Karbantartás- és eszköz menedzsment Maintenance Assistant™ rendszerrel
A rossz hír hozóját lefejezik ugye …
Intranet portál bemutató
Minőségi helyi termékek - Szekszárd és vidéke – Egy helyi termék rendszer működésének tapasztalatai Csillag Péter, ügyvezető Eco-Sensus Közhasznú Nonprofit.
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Az aktuális folyamatok megtekintése  Munkahelyek áttekintésének grafikus megjelenítése Adott munkahelyen folyó aktuális munkafolyamatokról, azok állapotáról.
abas bevezetés az Ecorgan Kft-nél
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
? ? ? ? ? Bíró Judit. „MINI” Mobil Információ, Naprakész Irányítás Bíró Judit.
Béla gondolatai a házasságról
A TANÁCSADÓ SZEREPE az EU műszaki jogi szabályozásának vállalati alkalmazásában CE jelölés és társai – a.
Az ERP bevezetés „művészete” – avagy hogyan csináljuk mi.
Strictly confidential Templates English version 11/
készítette:Hermeczi Tibor
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
MFG-Pro váll-ir. rendszer bemutatása
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
„Új megoldás egy kipróbált szállítótól”
Családi vállalkozás.
Családi vállalkozások - prezentáció
Az Office Business Application (OBA) alkalmazásmodell Az üzleti probléma: központosított, mégis rugalmas feladatkövetés A lehetséges megoldások nagyvállalati.
A CRM bevezetési projektek sajátosságai
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az ERP jövője – a jövő ERP-je Biber Attila Microsoft Magyarország Kft.
A Microsoft Windows Vista gazdasági hatásai Lehetőségek az ökoszisztéma számára Microsoft Innovációs Nap november 27. Komáromi Zoltán Ügyvezető igazgató.
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Új ügyfél nélkül mit érek én? Január 30.. Tartalom 1.Bemutatkozás 2.Értékesítés. Hatékonyan. 3.Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában 4.Több, mint.
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
Korszerű irodai ügymenet komplex dokumentum-kezelési megoldásokkal.
infor:COM - Fitté tesszük!
III. A logisztika jövője
Copyright © 2005 | update software AG | update software Magyarország Kft. Radics Sándor principal IV.
Microsoft CRM online Strén András
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Copyright © 2012, SAS Institute Inc. All rights reserved. STATISZTIKA ÉS VIZUALIZÁCIÓ - ÚJ LEHETŐSÉGEK A STATISZTIKAI ADATOK MEGJELENÍTÉSÉRE ÉS FELTÁRÁSÁRA.
Folie 1 Ausztria mint gazdasági telephely Európai üzleti tevékenységének kiindulópontja Birgit Reiter-Braunwieser ABA-Invest in Austria Sopron, Februar.
Fém- és műanyag feldolgozó Kft.
Abas 360˚ Workshop április 11. Győr. Cégtörténet Vállalkozásunkat 1999-ben magyar magánszemélyek alapították. A kezdetektől fogva szállítási csomagolással,
XI. abas vevőfórum, Balatonlelle június 6. – 8. Üdvözlöm Önöket ! Welcome in Hungary !
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
TÁMOP 5.5.1/A-10/ “Jó pályán! Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért” Foglalkoztatási.
TÁMOP 5.5.1/A-10/ “Jó pályán! Jó gyakorlatok továbbfejlesztése és alkalmazása a munkaerő-piaci integrációért és esélyegyenlőségért” Foglalkoztatási.
„Az igazi kérdés nem az, mennyit javultál tegnapi önmagadhoz képest, hanem, hogy milyen jól teszed a dolgod versenytársaidhoz képest.”
ICR technológia és alkalmazási területei DoqSys Business Solutions
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
Kecskeméti Foglalkoztatási Nonprofit Kft.
Operációs rendszerek fejlődése
FINO-FOOD Kft. bemutatkozó
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
2006.augusztus — Budapest BO stratégia tervezet Előadó:
E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. Üzemi Tanács Törvényi szabályozást megelőzve Paks, Erzsébet Nagy Szálloda szeptember 26.
Integrált Könyvtári Rendszer. Történeti áttekintés  ‘85-ben kezdődött el a fejlesztés  ‘94-ben már a felhasználók rendelkezésére állt  ‘95-től az OSZK-val.
A vírus fogalma, típusai Vírusirtás Védelem
Cél – a biztonsági szempontokat is figyelembe vevő betekintés a vállalati adatokba a szervezet összes munkatársa számára, hogy optimális döntéseket hozhassanak,
DR. FARKAS TAMÁS A LÁTHATATLAN PROBLÉMA AVAGY MIÉRT ÉRDEMES HUMÁNERŐFORRÁS- BIZTONSÁGGAL FOGLALKOZNI?
Molnár Ferenc „Innováció a vállalatirányításban és az ügyfélkapcsolat kezelésben” Debrecen, Szeptember 17.
1 VIIR Vállalatirányítási Integrált Információs rendszerek I. (Történeti áttekintés - TEI) Szent István Egyetem TATA Kiválósági Központ és Informatikai.
A Lear Corporation a Fortune 500-as listában felsorolt vállalat, amelynél tehetséges alkalmazottak sokszínű csapatai világszínvonalú termékeket terveznek.
Enterprise Content Management – Referencia projekt.
Szent István Egyetem Közgazdaságtudományi Jogi és Módszertani Intézet
Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.
Lear Corporation Magyarország Kft.
Energetikai gazdaságtan
Országos nagykereskedelmi menedzser
Termelés tervezési és irányítási rendszer SQL alapon
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
Az alábbi pozícióba keresünk munkatársat:
Kocsis Ernő Ügyvezető igazgató Roto Elzett Certa Kft.
Előadás másolata:

A jó házasság titka

A Férj A CabTec, a kábelkonfekcionálás egyik vezető vállalataként, több mint 10.000 különböző terméket kínál az egyszerű kábelektől a komplex kábelegységekig.

A CabTec AG székhelye Rotkreuz-ban található. A Férj A CabTec AG székhelye Rotkreuz-ban található. Itt található a szerverközpontunk TC keresztül dolgozunk a telephelyekről Kb. 50 dolgozó

A Férj A kecskeméti telephelyen az ipari vevők igényeit elégítjük ki, alapterülete több mint 10.000 m². Az 5.600 m² hasznos területen 400 munkatárs dolgozik

A CabTec az autóipari kábeleket Szekszárdon gyártja. A Férj A CabTec az autóipari kábeleket Szekszárdon gyártja. A 9.000 m² -es összterületen 300 munkatárs dolgozik majdnem 6000 m² hasznos területen.

A Férj nemzetközivé válása

A Férj

A Férj Első félelmeink: Le tudja fedni a mi igényeinket? Hogyan tudunk fejleszteni benne? Rendszeresen foglalkozni kell vele, hogy működjön? Egyáltalán hol van az adatbázis? …

A Férj Hogy is kezdtük el? CabTec Kecskemét a Microsoft legzseniálisabb „vállalatirányítási rendszerét” az Excelt használta az abas bevezetés előtt. Aztán elkezdődött az élet az abas-szal németül, mert hogy a svájci CabTec abas mandant másolatát kaptuk meg. CabTec Szekszárd (akkori Pfannenschwarz) az abas Németországgal az első ügyfelek között kezdték el a folyamataik fejlesztését Szekszárdon az irányítás a CabTec tulajdonába kerülés után is a németországi telephelyről történt

A Férj Mit kellett volna máshogy csinálni? A megörökölt mandantban a fölösleges svájci folyamatokat, testreszabásokat megszüntetni/kitörölni kb. 1éven belül Fejlesztéseket az abas standard folyamataira építeni és ezt minden verzió- frissítés után felülvizsgálni A nyelvfüggetlenítést a kezdetektől betartani Az Excel zsonglőrködést kiváltani Az elkészített programohoz leírást készíteni és a folyamatleíráshoz becsatolni

A Feleség Az abas ERP-vel a CabTec több mint 15 éve ismerkedett meg és ez szerelem volt az első látásra.

A Feleség Stabil

A Feleség Megbízható, jó partner

A Feleség Testreszabható

A Feleség Könnyen kezelhető / programozható

A Feleség Folyamatosan megújuló (Upgrade)

A Feleség Biztonságos (Backup) Melyik a legbiztonságosabb ERP a piacon? abas

A Jó házasság titka Az igényeinknek és az elvárásainknak megfelelő partner megválasztása

Köszönöm a figyelmet!