Haszon rendezvények médiaajánlat 2014.. Célcsoport 25-45 éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Az utóbbi évek tapasztalatai azt bizonyítják, hogy minél nagyobb egy online hirdetés, annál hatékonyabb.” „…a banner mérete jelentõsen befolyásolja az.
Advertisements

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
2. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Budapest november
„Érdekérvényesítő képességek, kompetenciák fejlesztése, munkajogi és munkaügyi ismeretek gyarapítása, a szociális párbeszéd erősítése a víziközmű - és.
MAGYAR FESZTIVÁL SZÖVETSÉG NOVEMBER 25..
NYÍREGYHÁZI VASVÁRI PÁL GIMNÁZIUM
EURAMA TOURS Eurama Travel Agency
A design szerepe Végvári Imre, kreatív igazgató Online Marketing - Keresőmarketing, Linkmarketing és Egyéb technikák.
„Ön célokat fogalmaz meg, mi megoldásokat ajánlunk” Engedje meg, hogy levegyük a válláról a „rendezvényproblémát” Rendezv é nyszervez é si div í zi ó.
2010. szeptember 13. Egészség rovat ajánlat.  a CEMP női életmód oldala  célcsoportja a év közötti, aktív, Esomar AB státuszú, nyitott, igényes,
NIVEA For Men Mobil internet kampány Gábos Anna, NIVEA FOR MEN – a NIVEA férfias oldala…
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Savaria Dance Festival (Szombathely). Mi is a Savaria Nemzetközi táncverseny?  A Savaria Nemzetközi Táncverseny az ország legkiemelkedőbb versenytáncos.
SzponzorációSzponzoráció. MIÉRT ÉRDEMES A BSI-T VÁLASZTANI A BSI Magyarország piacvezető sportrendezvény szervező cége. Évente eseményt szervezünk,
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.
Hirdetési termékek – Direct Marketing eszközök.  Célzott, testreszabott hirdetési lehetőség  A hirdető által megadott szempontok alapján szűrt címlistára.
1 banner ingyenesen az 1% – 100% akció népszerűsítésére (az önkormányzatnak)
Környezetipari Export Klaszter pályázat 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
KISALFÖLD VÁGTA A KISTÉRSÉG ÖSSZEFOGÁSÁÉRT KISALFÖLD VÁGTA A NEMZETI VÁGTA ELŐFUTAMA SZPONZORI CSOMAGOK - MEGJELENÉSI LEHETŐSÉGEK.
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
 5600 Békéscsaba, Jókai u. 34.   5600 Békéscsaba, Jókai u. 34. 
SZEREP TANMŰHELY ESÉLYEGYENLŐSÉGI RENDEZVÉNY március 25. West Hungary Humán Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
Előadó: LAVOTHA ILDIKÓ High-Care Cosmetics Kft. cégvezetője április 24.
Készítette: Werner Gábor
Az eseményszervezés formái, eszközei
MTA Tudásmenedzsment workshop Szemelvények, érdekes eredmények „A női munkavállalás és a lifelong learning kapcsolata” c. kutatásból
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÁMOGATÓI AJÁNLAT február 17.
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Az EXPOSITOR Kft.  2006-ban alakult  Több évtizedes kiállításszervezési és marketing tapasztalat – nyomda-, és csomagolóipar területén  Saját tulajdonú.
Okos Jövő Fórum 2014 Smart Future Forum Okos Jövő Fórum 2014 A rendezvény koncepciója 2 2 Hagyományteremtő céllal megrendezett szakmai fórum az.
EGY SIKERES PROJEKT ISMÉRVEI ÖTLETTŐL A MEGVALÓSULÁSIG Vendler Balázs, ügyvezető.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Máth András, Ringier tanácsadó – OAG Szakmai Nap Marketing és kutatás hogyan segíthet a kutatás.
Haszon rendezvények médiaajánlat. Célcsoport További képek:
A Cseh - Magyar Üzleti Klub. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar.
FASHION STREET Médiaajánló FASHION STREET Médiaajánló.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
Férjek Jótékonysági Golf Versenye szeptember 14. Old Lake Golf Club Anno 2008.
Haszon rendezvények médiaajánlat Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns.
Marketing és jó példák a falusi turizmusban
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
SZPONZORÁLT KÉRDŐÍV TÉMA: ADÓKEDVEZMÉNYEK TÁMOGATÓI AJÁNLAT október 06.
Trendlakás&Design lakberendezési és életmód magazin Ahol az elképzelések életre kelnek és ahol az otthon utat talál! Médiaajánlat 2011.
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
Egészségvédelem hónapról-hónapra
1 MEE Szegedi Szervezet évi beszámoló, évi tervek.
1 KELER Tájékoztató Köszöntő Dudás György – KELER Zrt. Vezérigazgató Práger Ádám – KELER Zrt. Marketing és Ügyfélkapcsolati igazgató április 26.,
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
Média portfólió BFTK marketing divízió feladata Budapest minőségi turizmusának célspecifikus és mérhető marketing eszközökkel történő támogatása.
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokság Döntők.
Kiszervezett szolgáltatások, amik gördülékenyebbé teszik cége működését.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
BEMUTATKOZÁS Magyar Fényreklámgyártók Szövetsége KÖZGYŰLÉS április 7.
Haszon rendezvények médiaajánlat
A Magyar Turizmus Zrt. MICE kutatásának 2006-os összefoglalója
Előadás másolata:

Haszon rendezvények médiaajánlat 2014.

Célcsoport éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók 80 % saját tulajdonú céggel, cégcsoporttal rendelkező üzletasszony/üzletember 20% a multi cégek közép- és Felső vezetői

További képek: Teltházas rendezvények

Aktív női célcsoport További képek:

Tudta? A legtöbb felmérés szerint Magyarországon csak kapcsolatok útján lehet boldogulni. Kiemelkedően népszerű forma a magazinjaink köré csoportosuló, hatékony marketingkommunikációs eszköz. A dinamikusan fejlődő Haszon Lapkiadó Kft. hirdető partnereinek a klasszikus magazinhirdetések mellett új típusú megjelenéseket is kínál. A kreatív és hatékony kommunikáció létfontosságú: ehhez kínálunk nemzetközi színvonalú, változatos eszköztárat.

Erősségünk:  12 éves tapasztalat  visszatérő résztvevők  tényszerűség  professzionális előadók  hasznosítható információk közérthető nyelven  exkluzív helyszínek és vendéglátás  teltházas tréningek, konferenciák  hatékonyság mérés  erős utókommunikáció  értékes adatbázis

A szakma legjobbjai:

Miért jó Önnek?  közvetlen kapcsolat az ügyfelekkel  multiplikáló hatás  termékek tesztelése értékes célcsoporttal  kapcsolódás egy erős brand-hez  találkozás véleményformáló személyiségekkel

2014. I. negyedév konferencia terv

2014. Március 20. Budapest ÚJ KARRIER 35 FÖLÖTT Ír példa alapján Felsővezetői karrierváltás Iparágak közötti váltás-közszférából privát szektorba Nők karrierváltása 40 felettiek karrierváltása Egészségi problémák, betegség okozta karrierváltás Válás, életkörülmények okozta kényszerváltás Nagyvállalatból kisvállalatba Kiégettség Lakhelyváltozás Visszaváltás a karrierbe Üzleti ötlet, új lehetőség Akik sikeresen váltottak –SIKERSZTORI Tervezett létszám: 100 fő Print megjelenések: ,01.22,02.19,04.16.

2014. március 25. Budapest „A KÜLSŐ SZÉPSÉG BELÜLRŐL FAKAD” Önfejlesztő tréning csak nőknek „A külső szépség belülről fakad.” Hatékony stresszkezelés- tréning Fülöp Emőke klinikai szakpszichológussal Gyimesi Andrea szexuálpszichológus – „This is manth world” Hussnullina Regina jógaoktató - A test és a lélek harmóniája Lacfi Ági stílustanácsadó – A stílus Te magad vagy! Dr. Szűcs György tréner – Oldd meg humorral! Kerekasztal beszélgetés - Tények-tévhitek – „Lézer kontra szike” Az egész napos program korlátozott létszámú: maximum 20 fő Print megjelenések: , ,

2014. Április 24. Budapest LEGYEN A WEBES ELADÁS NAGYMESTERE! Online marketing Webshop Felhő Tervezett létszám: 100 fő Print megjelenések: , , ,04.16.,03.05.,

2014. Május 22. Budapest ÍGY LEGYEN CÉGE KARMESTERE! Egy szobányi emberből csapat Időgazdálkodás – maradjon időd az új ötletekre Az innováció ad és könnyebbé teszi az életet A feladatok delegálásához nem kell pszichológus Kevesebb stressz – A humor szerepe a cég életében Tervezett létszám: 100 fő Print megjelenések: ,05.07.,04.16.,05.14.,03.05., ,

Főszponzor - Aranytámogató Ezüsttámogató Bronztámogató A rendezvények támogatási formái

Főszponzor - Aranytámogató Ft + áfa Főszponzor - Aranytámogató Ft + áfa  A szponzorálás tényének feltüntetése logóval a konferencia meghívóján ( db e- mail), reklámanyagain, valamint két alkalommal a Haszon Magazinban vagy Haszon Nőknek magazinban megjelentetett beharangozóban 1/1 oldalon és a lapban megjelenő utókommunikációban. Méret: ¼ fekvő (205x85)  Banner elhelyezése a Haszon Magazin honlapján ( három hét időtartamra a szerződés aláírásától számítva 6 hónapon belül a hirdetési osztály előzetes egyeztetése alapján. Billboard (310 x 232 vagy 300 x 250). Információs anyag elhelyezése a konferencia résztvevőinek anyagában. Információs pult, kiállítási installáció üzemeltetése a konferencia helyszínén perces előadás megtartása, kapcsolódóan a konferencia témaköréhez. Kerekasztal beszélgetésben való részvétel.  Molinó kihelyezése a konferenciateremben. Logo kivetítése. VIP belépők biztosítása: 1 db a szponzor képviselője, 2 db pedig üzleti partnerei részére.  Résztvevők bescannelt névjegyeinek átadása.

Ezüsttámogató Ft + áfa Ezüsttámogató Ft + áfa  A szponzorálás tényének feltüntetése logóval a konferencia meghívóján ( db ), reklámanyagain, valamint egy alkalommal a Haszon Magazinban vagy a Haszon Nőknek magazinban megjelentetett beharangozóban 1/1 oldalon belül. Méret: ¼ oldal, fekvő (205x85mm)  Banner elhelyezése a Haszon Magazin honlapján két hét időtartamra ( a szerződés aláírásától számítva 6 hónapon belül, a hirdetési osztállyal történt előzetes egyeztetés alapján. Billboard (310 x 232 vagy 300 X 250) Információs anyag elhelyezése a konferencia résztvevőinek anyagában. 15 perces prezentációs lehetőség, termékbemutató, kóstoltatás.  Molinó kihelyezése a konferenciateremben. Logo kivetítése. VIP belépő 2 fő részére, amely üzleti partnereire is átruházható.

Bronztámogató Ft + áfa  A szponzorálás tényének feltüntetése logóval a konferencia meghívóján  (5 000 db ), reklámanyagain, valamint egy alkalommal a Haszon Magazinban megjelent beharangozóban 1/1 oldalon.  Maximum A/4-es méretű, két oldalas színes hirdetés a konferencia résztvevőinek anyagában.  Molinó kihelyezése a konferenciateremben. Ingyenes VIP részvétel 1 fő részére, amely üzleti partnerekre is átruházható.

Egyéb választható megjelenési formák Célcsoport elérés

A szponzor által felajánlott, minimum forint értékű ajándék kisorsolása a résztvevők leadott névjegyeiből, a támogató nevének megemlítésével.

A/4-es színes információs anyag elhelyezése (maximum 10 oldal) a konferencia résztvevőinek mappájában forint +áfa

Kiállítási installáció, információs pult üzemeltetése a konferencia helyszínén forint + áfa (Helyszínfüggő!)

Reklámajándéktárgy kihelyezése a konferencia résztvevői számára: Ft+áfa + termékminta

Süveges Rita üzleti esemény szervező Telefon: mobil: 30 / skype-név: suvegesrita Haszon Lapkiadó Kft Budapest, Lajos utca 78. BŐVEBB INFORMÁCIÓ