A Szépség Világnapja 2007Október 14. thália színház A szépség a női lélek pompája, csodálatos varázslata, megérdemli, hogy a Világ megünnepelje! A Lélekkutató.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Sportág:vízilabda – nők Poszt:center Súly: 83 kg Magasság:181 cm Születési idő: október 6. Születési hely:Dunaújváros, Magyarország.
Advertisements

„A MI DALUNK” Picur Rádió - Ovi Roadshow
Javaslat az egészségnap lebonyolítására és előzetes költségvetésére Kiss Béla alelnök.
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
„A szép dal ma!” Versíróverseny Start: augusztus 21. Lélekkutató Intézet – Yrisz Klub – X-party Központ Július 21.
Országos Tini Könyvtári Napok Szolnok, június 23. Illés Julianna,
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
okostelefon alkalmazások a turizmusban
MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Diákversenyek 15 éve, a kezdetektől napjainkig Diák Menedzsment Bajnokság, 15. születésnap.
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
Magyar Kerékpárosklub Hungarian Cyclists’ Club (HCC)‏ László János, elnök.
A Szépség Világnapja Október 14. Munkapéldány, az X-team tagoknak és partnereknek Lélekkutató Intézet – Yrisz Klub – X-team munkapéldánya.
Tehetséggondozás a gyakorlatban Opening Doors Program ( )
Németh Tamás — Főtitkári beszámoló … Főtitkári beszámoló az Akadémia évi költségvetésének végrehajtásáról Németh Tamás Magyar Tudományos Akadémia.
Önkormányzati informatika ASP alapokon
KUCSERA GÁBOR Szponzori kiajánlása 2006
A Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub és az X-party Központ szervezésében 6. Miss Írisz szépségkirálynő választás 2007.
Szent László Alapfokú Oktatási Központ Türje a Támogató Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül a „Hálózati tanulás – együttműködés” című TÁMOP / azonosítójelű.
Magyar Universitas Program A magyar felsőoktatás nemzetközi versenyképességének programja június 15.
Foglalkozási Rehabilitációs Szolgálat működése Előadó: Pátkai Andrásné szolgálatvezető Budapest, 2006.október 24.
ESÉLYT AZ ESÉLYTELENEKNEK
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
ÜLLŐI ÁLTALÁNOS IPARTESTÜLET
Vezetői tájékoztató a SZIE-DPR és SZIE-IMIR projektekről
E-számlázás Veszprém Lengyel Tibor elnök-vezérigazgató Euroexpert Holding zRt elnök Magyar Könyvelők Országos Egyesülete
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
December.
„A MI DALUNK” Picur Rádió - Ovi Roadshow
A MAGYAR NŐI KÉZILABDÁZÁS
Fiatalok Lendületben Program Előzmények: Fiatalok Európáért, Ifjúság Program Időtartam: Költségvetés: € – 2,5.
Talentum tábor Kulturális és Oktatási Minisztérium főtámogatásával.
Pécsi Tudományegyetem Szociológia Tanszék Bölcsészettudományi Kar.
Intézményvezetői Értekezlet október 6.
Felsőoktatási Minőségfejlesztési Rendszer
Közszolgáltatás-szervezés és regionalizmus Budapest térségében Készítette: dr. Kovács Róbert Magyar Regionális Tudományi Társaság.
A regionális tudomány társadalmasítása Kedvezményezett: MTA Regionális Kutatások Központja.
INTÉZMÉNYKÖZI MEGÁLLAPODÁS SZERKEZET. TÖRTÉNET, SZEREPLŐK 1999-es megállapodás 2002-es megállapodás 2006-os (hatályos) megállapodás Módosítások: 2007,
A LAKOSSÁG UTAZÁSI SZOKÁSAI (LUSZ)
A Neumann Kht. a kreatív iparágak szolgálatában Mátrai Julianna Pályázati szakértő Neumann János Digitális Könyvtár és Multimédia Központ Kht november.
NŐ az ESÉLY! Esélyegyenlőségi program Zala megyében A projekt az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával valósul meg.
Kormányszóvivői tájékoztató Az Európai Unió Strukturális Alapjainak magyarországi teljesítménye dr. Baráth Etele európai ügyekért felelős tárca nélküli.
Miss Írisz választás 2007 A Szépségek adatbázisa.
Pálfy Aliz: (N. Colan Általános Iskola, Sepsiszentgyörgy) MENTÁLHIGIÉNÉS KÉPZÉS, MENTÁLHIGIÉNÉS PROGRAMOK ERDÉLYBEN – ÁTTEKINTÉS, KEZDEMÉNYEZÉSEK, TERVEK.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Mezőföldi Híd Térségfejlesztő Egyesület. Új Magyarország Vidékfejlesztési Program III. tengely intézkedései 1. Mikrovállalkozások létrehozásának.
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
Szemünk világáért Lions program Magyarországon 2013.
Közoktatási megállapodások. Módosítás OM, Oktatási Hivatal ellenőrzések Szakmai ellenőrzés 2011-től?
Zrínyi Ilona Általános Iskoláért Alapítvány Alapítása : Szülői Munkaközösség Alapítása : Szülői Munkaközösség Cél: - az iskolai felszereltség.
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
Gazdasági és vagyoni helyzet, gazdálkodás, költségvetés.
vidékfejlesztési szakmai igazgató Bükk-Térségi LEADER Egyesület
Közhasznú Civil Egyesület Szeptember 11. SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK A XXI. NEMZETI MINŐSÉGÜGYI KONFERENCIA RÉSZTVEVŐIT.
A Mozgássérültek Állami Intézetének bemutatása Február 22. Kogon Mihály igazgató.
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2005)
Sikeres ipar-egyetemi együttműködés Pannon Egyetem - KÜRT Zrt. Dr Remzső Tibor pályázati igazgató egyetemi docens Microsoft Innovációs Nap november.
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Halle Maria Berry (USA, Ohio, Cleveland, augusztus 14. – ), Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő. Ő.
EPA X-tréning Az Európai Sajtószövetség, a Lélekkutató Intézet és az Yrisz Klub kiképző tréningje Tiszacsegei Szépségkastély Készítette:
EU 6. Keretprogram Információs nap Eger, szeptember 15. Dr. Tóth László egyetemi tanár, Intézet igazgató.
Gersekaráti IKSZT – esély és lehetőség a közösség szolgálatára IKSZT Szakmai nap, Bak,
Közösségi gyakorlat A Gyakorlóiskolában. TUDÁS Ismeri azokat a főbb módszereket, amelyekkel megismerheti a gyerekek kognitív, emocionális és erkölcsi.
Haszon rendezvények médiaajánlat
A SEMMELWEIS ALUMNI IGAZGATÓSÁG MODERNIZÁLÁSA
Üdvözlünk Benneteket az Orion Lovassport Egyesület 2018
Vezetői Információs Rendszer
Előadás másolata:

A Szépség Világnapja 2007Október 14. thália színház A szépség a női lélek pompája, csodálatos varázslata, megérdemli, hogy a Világ megünnepelje! A Lélekkutató Intézet, az Yrisz Klub és partnerei, a Vállalkozók Klubja Egyesület, az X- Desygn és az X-party Központ szervezésében:

Tartalom •Történelmi áttekintés •A 2007-es Szépség Világnapja vezérelvei •A célközönség és elérhetősége •A programok •Költségvetési terv •X-party partnerek •Megállapodások •Eredmények •Megjegyzés, információk •A Szervezők, az X-team tagjai •Feladatkörök •Megbeszélések, X- tréningek

Történelmi áttekintés •Az első Szépség Világnapját 2002-től számítjuk. Az akkori programban először jelentek meg a szépségek, a szervezők, és az est fénypontjában megválasztottuk az első Miss Íriszt, az akkor hétszeres szépségkirálynő Csősz Boglárkát, valamint a Morrygána együttes koncertet adott. A helyszín a Magyarok Háza lett. •A 2003-as rendezvényt már ténylegesen is a Szépség Világnapjaként hirdettük meg. A misztériumban az Atlantisz világát idéztük meg. A Miss Írisz választáson Pápai Zsanett, festőművész, diáklány nyert. •2004-ben léptéket növeltünk. Kitaláltuk a Before party rendszerét, a partnerek egymással való megismertetésének jó lehetőségét. A Miss Írisz választáson Bocsi Barbara nyert, aki innen indulva lett nemzetközileg elismert modell.

A történet folytatódik … •2005-ben ismét sokat fejlesztettünk: a Dália virágkötészeti verseny zenére, a Szépség Expo, és azon belül a Szépségek Díja, a Gálán remek műsor, ia hastánc-stúdiók versenyének döntője született meg. A Miss Írisz választáson Ajtay Alexandra győzütt, aki ezek után lett modell. •2006-ban már előversenyt is tartottunk, az Emese főpapnője választást, július 5-én, az Emese bálon. Nagyobb méretű, de még mindig disztingvált reklámozást folytattunk. A Thália színház csodálatos épületében rendeztük meg a Szépség Expót és a Gálát. ASzépségversenyek Találkozója, a Dália, a Világnapok Találkozója és a Szépségek Díja megerősödött. Az esti Gálán Zimány Linda szépségkirálynő konferált, ünnepi műsorban a Miss Írisz választás győztese Larion Zoé lett. A költségvetés meghaladta az egy millió forintot. A rendezvény professzionális megszervésének alapjait leraktuk.

A 2007-es Szépség Világnapja vezérelvei •A kapcsolatok kialakítása és fejlesztése Mind a partnerek, mind a résztvevők, szereplők számára fontos az új és a jó kapcsolatok kialakítása, a meglévők fejlesztése. Az Yrisz Klub régi és örökérvényű vezérelve ez, hathatósan teszünk azért, hogy a partnereink, tagjaink jól és hasznosan érezhessék magukat. •Értékes programot szervezünk, kell, hogy jól tudjuk értékesíteni, nyereséget kell elérnünk mind erkölcsileg, mind anyagilag is. •A szépség örök érték, a kedvességgel és az értelmességgel együtt még inkább az. A Szépség Világnapja fő célja ennek az értéknek a megóvása, ápolása, fejlesztése, hirdetése, terjesztése.

A célközönség és elérhetősége •A szépségek, a szépségversenyzők, modellek, fotómodellek, tévébemondók. •A szépség szakmában dolgozók: kutatók, fejlesztők művészek stilistok, designerek szolgáltatók termelők, gyártók kereskedők •A reklámszakmában dolgozók •A felsőoktatás hallgatói, oktatói, különösen a humán, a művészi pályák •Katonák •Újságírók •Nők, lányok •Férfiak •Gyerekek •10Vállalkozók

A programok •Before party – szeptember 12-én. •Szépség Expo - napközben 3. Dália virágkötészeti verseny a Carmina Burana zenéjére A Szépségversenyek találkozója keretében a „Szépségkirálynők kerekasztal-tanácskozása” A Világnapok találkozója A Szépségek Díja •VIP szalon •Lutrimusz játék a közönségnek •Gála - este Az „Ezüstfátyol” hastáncstúdiók versenye A 6. Miss Írisz választás A Kristálykorona műsora a győztes tiszteletére Világsláger-diszkó

Költségvetési terv •Kiadások: ~ Ft Műsorra, a szereplőknek SzervezőknekKözreműködőknekTechnikáraReklámra Bérleti díjra Ajándékokra VIP szalonba Díjakra •Bevételek: ~ Ft Eladott jegyekből Szponzoroktól Partnerektől, standdíjakból Nevezési díjakból Reklámbevételekből

Kiadások •Dátum, tárgy, összeg

Bevételek •Dátum, tárgy, összeg, eredet

X-party partnerek

Megállapodások

Eredmények

Megjegyzések, információk

A Szervezők, az X-team •Háziasszony a Before partyn: •Kreatív Hostessek: •Háziasszony a Szépség Világnapján: •Asszisztens •Kreatív Hostessek •Hostessek

Feladatkörök •Művészet, program, műsor tervezés •Műsorszervezés, koordináció •Közönségkapcsolat •Partnerkapcsolat •Design •Asszisztencia, hosteszkedés •Háziasszonykodás

Megbeszélések, X- tréningek 1. •Dátum: •Jelenlévők: Téma, eredmény:

Megbeszélések, X- tréningek 1. •Dátum: •Jelenlévők: Téma, eredmény:

Megbeszélések, X- tréningek 1. •Dátum: •Jelenlévők: Téma, eredmény:

Megbeszélések, X- tréningek 1. •Dátum: •Jelenlévők: Téma, eredmény:

Megbeszélések, X- tréningek 1. •Dátum: •Jelenlévők: Téma, eredmény: