Hogyan használjuk a sablont? •Válasszuk ki a megfelelő érdekelt egységeket és/vagy adjuk hozzá a sajátunkat •Mozgassuk az egységeket a szervezetünk köré,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Csellengő fiatalok” komplex bűnmegelőzési projekt
Advertisements

A helyi lapok szerepe az önkormányzati kommunikációban
Operációs rendszer alap elemei
Nemzeti Innovációs Hivatal
I NFORMÁCIÓS T ÁRSADALOM T ECHNOLÓGIÁI PÓLUS Dr Magyar Gábor BME
LUDUS … latinul “ játék ”. | Mik azok a komoly játékok? A komoly játékok elektronikus alkalmazások, amelyek.
A REGIONÁLIS INNOVÁCIÓ IRÁNYÍTÁSI RENDSZERÉNEK HÁLÓZATI MEGKÖZELÍTÉSE korreferátum ME RFK ülés Kecskeméti Főiskola, Gépipari és Automatizálási Műszaki.
AZ ÚJRAIPAROSÍTÁST TÁMOGATÓ INTÉZMÉNYI KÖRNYEZET
Innovatív üzleti parkok fejlesztése az innováció és a vállalkozó szellem előmozdítása érdekében a Dél- Kelet Európai térségben FIDIBE.
Problémafa modell Ez a táblázat segít képileg megjeleníteni a probléma elemzést. A második oldal egy példát mutat be, a harmadik oldal pedig egy kitöltetlen.
A kiadvány tartalma nem tekinthető az Európai Unió hivatalos állásfoglalásának. Projekt megnevezése: Tudással a kulturális értékekért – intergenerációs,
A MÁTRIX SZERVEZETI FORMA
Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kar Világ és Regionális Gazdaságtan Intézet Helyi termék klaszterek a vidékfejlesztésben G.Fekete Éva CSc, egyetemi.
Az ÚMVP intézményrendszere
Az IKTA/ számú pályázat alapján: Ügyfélbarát ügyintézést támogató informatikai rendszer prototípusának kialakítása (Elektronikus Polgármesteri.
A lokalitás szerepe a munkaerőpiaci folyamatok alakításában László Gyula Pécs, május 19.
Készítette: Soós Roland igazgató ÉRÁK 2007 Összdolgozói értekezlet december 8.
Partners Hungary Alapítvány A Partners for Democratic Change International tagja Civil stratégia előkészítő kerekasztal Szeptember 15. Szolnok.
Europe Direct Hálózat Magyarország Vedd ki a részed! március 18. Vizsnyiczai Márta Békés Megyei EIP.
Minőség menedzsment 6.előadás
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
COACH BioEnergy A biomassza energetikai hasznosításának erősítése és népszerűsítése Közép-Európában – egy nemzetközi információs és tanácsadói hálózat.
Az Okos Jövő Innovációs Klaszter Amelynek célja, hogy tagjai minél többet profitáljanak az új technológiák kialakításából. Amelynek feladata, hogy erősítse.
1 Zala Megye az Információs Társadalomban Konferencia Zalaegerszeg, május 30..
2009. február 24. Holcim, mint felelős munkáltató.
Sapientia-EMTE informatikai rendszerének kialakítása és fejlesztése Dr. Dávid László Dr. Györfi Jenő Budapest, November 11.
Vállalati kapcsolatok fejlesztése Nógrád Megyei Szakképzés-szervezési Társulás.
Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer „Az államhatalom gyakorlásáról” szóló, 1. főtörvény.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat megújult feladatrendszere Térségi Vállalkozói Fórumok január Szolnok, Jászberény, Kisújszállás.
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése VÁTI.
A felnőttképzés szerepe a vidék egyetemének stratégiájában
Tájékoztató évi CXCVIII. törvény a területfejlesztéssel és a területrendezéssel összefüggő egyes törvények módosításáról „Regionális fejlesztési.
ENEREA Észak-Alföldi Regionális Energia Ügynökség Nonprofit Kft
Vállalati Informatikai Megoldások  VIM bemutató  Szolgáltatásaink  Projektjeink  Technológiánk  Kapcsolatok.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
KÖNYVTÁROSOK NAPJA augusztus 31.
Nyilas Misi Alapítvány „Civil Információs Centrum Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” ÁROP – 2012 – 2012 –0008 „Civil Információs Centrum Borsod-Abaúj-Zemplén.
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése Majorné.
A vis maior esemény bekövetkezését követően az érintett Önkormányzatnak 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy azt bejelentse az ebr42 rendszeren, valamint.
COACH BioEnergy A biomassza energetikai célú hasznosításának erősítése és népszerűsítése Közép-Európában – nemzetközi információs és tanácsadói hálózat.
Sikeres ipar-egyetemi együttműködés Pannon Egyetem - KÜRT Zrt. Dr Remzső Tibor pályázati igazgató egyetemi docens Microsoft Innovációs Nap november.
Társasházak energiahatékony felújítása Csikai Mária Energia Klub Igazgató helyettes
Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány
Okos Jövő Fórum 2015 Smart Future Fórum 2015 Győr A Széchenyi István Egyetem és az Okos Jövő Innovációs Klaszter közös rendezvénye.
Téli hó-és csúszásmentesítési munkák elrendelése munkaszüneti napokon és munkaidőn kívül Tisza Janus Kft. őrszolgálat Tiszaújvárosi Városgazda Kht Készenlétes.
A JÖVŐNEK DOLGOZUNK Búza Zsolt polgármester. A TELEPÜLÉSRŐL  Baks zsáktelepülés  Összlakossága < 2100 fő  Szent Miklós Óvoda és Általános Iskola, katolikus.
TIOP /1 KIEMELT PROJEKT „A kistérségekben a közösségi szolgáltatások infrastruktúrájának fejlesztése ” Előadás a projekt hátteréről.
Pécs és térsége gazdasága Pólus és a K+F+I november 27. Dr. Síkfői Tamás.
Elérhetőség: 06/20/ SILVER CITY Budapest-Zugló Lipták Villa díszterme május 06. Előadó: Dr. Szabados Gyula Önk. tanácsadó.
Városrehabilitáció Salgótarjánban Deák Norbert irodavezető-helyettes május 19.
1/14 Közép-dunántúli Regionális Kiválóság Minta Projekt tájékoztató Sugár Karolina elnök Szabó Kálmán ügyvezető igazgató Szövetség a Kiválóságért.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg. ÚJSZÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA „Műltunk.
2008. június 16.foglalkozási rehabilitációs képzés1 Foglalkozási rehabilitációs képzés az ELTE GYFK-n ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Főiskolai Kar.
TÁMOP /2/A SZOCIÁLIS KÉPZÉSEK FEJLESZTÉSE, SZAKEMBEREK ÉS ÖNKÉNTESEK KÉPZÉSE, TOVÁBBKÉPZÉSE ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉSE, VALAMINT A HELYI FEJLESZTÉSI.
Enterprise Europe Network Üzletfejlesztés karnyújtásnyira.
Termék vagy szolgáltatás értékesítése. Bevezetés Röviden mutatkozzon be, és mutassa be munkatársait. Ismertesse azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyet.
Turizmus a megyei területfejlesztési stratégiában és Vas megye turisztikai jellegű projektjeinek bemutatása.
KISTÉRSÉG ÉS REGIONALITÁS A KÖZMŰVELŐDÉSI GYAKORLATBAN Pap István Megyei Művelődési Központ, Békéscsaba.
Csoportmunkát támogató szoftverek
Óbudai Egyetem FENNTARTÓ Rektor Kancellár Szenátus
Projektzáró rendezvény
„Önkormányzati kapacitásépítés norvég‐magyar együttműködéssel” projekt
LEADER, Identitás, Sport
Győri helyi közösség Helyi közösségi fejlesztési stratégia
Az ISO 9001 jelenlegi helyzete
Projekt neve Cég neve Előadó neve
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Előadás másolata:

Hogyan használjuk a sablont? •Válasszuk ki a megfelelő érdekelt egységeket és/vagy adjuk hozzá a sajátunkat •Mozgassuk az egységeket a szervezetünk köré, közelebb vagy távolabb, jelezvén a már kialakított vagy a még kialakítandó kapcsolat erősségét •Ellenőrizzük a munkatársainkkal, hogy a lényeges szereplők ott vannak •Klikkeljünk az üres buborékokra és másolás/behelyezés- sel (copy/paste) tegyük be az újakat, ha szükséges Képzeljük el az érdekelt feleket

regionális energia ügynökség minisztériumi hivatalnok média helyi önkormányzat polgármester lakó szövetségbank kontraktorok szerelők felszerelések beszállítói építési ellenőr Példa elektromosáram szolgáltatás kutató intézet A hozzánk legközelebb levők bevonása a legfontosabb Cél- csoport a projekt A szerveze- tünk Dimenziók: tudás intézmények gazdaság értékek technológia Kevésbé bevont szereplők Jobban bevont szereplők

érdekelt felek Jobban bevont szereplők tanácsa- dó központ kutató intézet célcso- port média helyi önkor- mányzat minisztér iumi hivatal- nok energia szolgálta -tás üzleti társulás Ifjúsági szervezet bank NGO felszerelé -sek beszálliói Lakók szövetsége kontrakt o-rok szerelők Kevésbé bevont szereplők energia ügynök- ség A szervezetünk Dimeziók: tudás intézmények gazdaság értékek technológiák