Mi a SzIA Minőségi Modell?  A SzIA Minőségi Modell olyan szervezet-, és minőségfejlesztési rendszer, amelyet először speciálisan nonprofit területen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
E-Corvina Informatikai Szolgáltató Kft Budapest, Róbert Károly krt ▪ Telefon: (1) ▪ Fax: (1)
Advertisements

Kisgyermekes szülők és a munkaerő-piac Őry Beáta Projektvezető
„A tanfelügyelet kialakuló rendszere, átfogó minőségfejlesztés a közoktatásban” Az intézmények minőségfejlesztési folyamatainak támogatása /4. pillér/
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Látássérült munkavállalók és munkaadóik felkészítése Siketvakok Országos Egyesülete AMSZ LFR program Látássérült Személyek Foglalkozási Rehabilitációja.
Balassagyarmat, június 24. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési.
Tanácsadási szolgáltatások „ A jövő önkormányzatának alapja Pusztamonostoron – ÁROP-1.A.2/A számú forrás felhasználásával” projektben Bíró Gabriella.
A „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt keretében megvalósuló szakmai tevékenységek TÁMOP /
Heves megye civil szervezeteinek szervezetfejlesztése A program az Európai Unió támogatásával valósul meg. K á rp á tok Alap í tv á ny – Magyarorsz á g.
ENERGIAIRÁNYÍTÁSI SZABVÁNYOK
EU támogatások és a kapcsolódó közbeszerzések tapasztalatai
Foglalkozási Rehabilitációs Szolgálat működése Előadó: Pátkai Andrásné szolgálatvezető Budapest, 2006.október 24.
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
A TÁMOP /01 „FoglalkoztaTárs- Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt április 24.
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Iskolai Közösségi Szolgálat Definíció Cél Folyamat Példák Demokratikus Ifjúságért Alapítvány.
Projektcím: Dél-alföldi Felnőttképzési - Szakképzési Tudástár és Tanácsadó Központ létrehozása /DAF-FSZTTK/ Projektkód: TÁMOP / Kedvezményezett:
Felsőoktatási Minőségfejlesztési Rendszer
Közoktatás irányítás Minőségirányítási rendszer Tapasztalatok alapján kiegészítések Farkas Olga Budapest, október 5.
Munkatársak minőség iránti elkötelezettsége a siker kulcsa Készítette: Taksonyi Bea és Horváth Viktória.
Nemzetközi informatikai projekt módszertan gyakorlati alkalmazása
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 17. Debrecen.
Közép-Európai Innovációs Központ – Forrás Informatika Kft. Ágazati Kutatás – Szoftverfejlesztés Május 17. Eger Tóth András Senior Projekt Menedzser.
Besenyi Sándor Regionális szakmai munkatárs Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Régiós szakmai műhely - Szeged A „FoglalkoztaTárs.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
Regionális Civil Egyeztetések (RECE) Program Helyzetelemzés tapasztalatai Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője október.
Szakképzési hozzájárulás Saját dolgozó képzési költségeinek elszámolása 2011.
Szentkatolnay Miklós A mentorhálózat működése – aktuális helyzetkép és a lehetséges jövő I. Országos Mentortalálkozó Budapest, október 3.
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
Kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek képzése a Dél-dunántúli régióban AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE - AZ EU ELVÁRÁSOK MEGISMERÉSE.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - Pályázati kiírás civil szervezetek.
Személyes gondoskodást végző személyek körében végzett igényfelmérő kutatás bemutatása Nemzeti Csal á d- é s Szoci á lpolitikai Int é zet C í m: 1134 Budapest,
Rimóc, október 28. KKC-2007-V Támogatott hitel kezdő- és mikrovállalkozásoknak Mravcsik László,(MiFiN Zrt.) Vállalkozás- és Vidékfejlesztési Iroda.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
Humán erőforrás fejlesztés a vendéglátóiparban Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület közgyűlése és Vendéglátói Konferenciája Kontakt Képző Központ.
TÁMOP / Munka és tanulás – Munkahelyi képzések támogatása a Közép-dunántúli Régió mikro- és kisvállalkozásainál.
Projekt eredményeinek disszeminációja – 2. és 12. fejlesztési elem ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban lévő önkormányzatok számára”
A projekt általános szakmai célkitűzései
Ötletek a klaszterek előnyeinek kihasználására ClusteriX Clusters for European Innovation Cross-Linking ~ „Európai Innovációs Klaszterláncok”
KONSZENZUS BUDAPEST KONSZENZUS BUDAPEST „ BÉKE AZ AKÁCFÁK ALATT” Mediáció a közösségi és távoltartási konfliktusok kezelésében EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER: NÓGRÁD.
A Calderoni Program helye és szerepe a HEFOP-ban Záró-konferencia március 27. Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet 1051 Budapest, Dorottya u. 8. Telefon:
INNOLEARN KONFERENCIA Gödöllő, szeptember 26.
Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) A Támogatott.
Külföldi piacok felkutatása a Quali-Cont Non-profit Közhasznú Kft. számára.
Elektronikus Munkaerőpiaci Adatbázis és Karrierpont Hálózat TÁMOP / ,,e-KARRIER” CSAT Egyesület Cím: 4025 Debrecen, Arany János utca.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Az NFT tervezési folyamatának nyomon követésére alakult civil munkacsoport Budapest, április 15.
FELKÉSZÍTÉS AZ ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSOKRA Down Alapítvány Az Értelmi Fogyatékosok Fejlődését Szolgáló Magyar Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145.
Az Emelt szintű eTanácsadó akkreditált felnőttképzés tapasztalatai Dr. Tóth András - Herpainé Lakó Judit AGRIA MEDIA 2011 KONFERENCIA OKTÓBER ,
Bentlakásos intézmények kiváltása – TIOP /1
TÁMOP /2/A SZOCIÁLIS KÉPZÉSEK FEJLESZTÉSE, SZAKEMBEREK ÉS ÖNKÉNTESEK KÉPZÉSE, TOVÁBBKÉPZÉSE ÉS KÉSZSÉGFEJLESZTÉSE, VALAMINT A HELYI FEJLESZTÉSI.
A pályaorientációs konzultáció. A pályaorientáció fogalma: A pályaorientáció egy olyan folyamat, amely az igénybevevő egyéni igényeinek figyelembevételével.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
Munkaerőpiaci-szolgáltatásokat végző szervezetek lehetőségei
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TERVEI 2008
Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
BS es Információ Biztonsági Irányítási Rendszer bevezetési és üzemeltetési tapasztalatai Potóczky András Pénzjegynyomda Rt., számítástechnikai.
Értékesítési képviselő – Food
Partnerség és együttműködés
Belső ellenőrzési és pénzügyi menedzser
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TÖREKVÉSEI 2007
SZAKKÉPZÉSI ÖNÉRTÉKELÉSI MODELL ÖNÉRTÉKELÉSI SZINTEK
Az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Kht.
Vezetői Információs Rendszer
Töréspont Stratégiai Alapítvány
Előadás másolata:

Mi a SzIA Minőségi Modell?  A SzIA Minőségi Modell olyan szervezet-, és minőségfejlesztési rendszer, amelyet először speciálisan nonprofit területen működő szervezetek számára alakítottunk ki, azt követően szociális szervezetek is alkalmazzák.  A SzIA Minőségi Modell egy öt lépésből álló képzési program, amely során alapvető szervezetfejlesztési és minőségi ismereteket sajátítanak el a programban résztvevők, miközben a szervezet belső felülvizsgálata, kontrollja is megtörténik.  A szervezet az ötödik képzési modulban Igazolást kap szervezete minőségi szintjéről, amelyet Magyarország piacvezető rendszer és informatikai termék tanúsító szervezete, a CERTOP Kft. állít ki.  A program keretében szakértők széles köre áll az igénybevevők rendelkezésére, hogy segítséget nyújtsanak az adott szervezet - szervezetre és szakmára szabott sztenderdjeinek kialakítására..

A SzIA Minőségi Modell előnyei  A modell a résztvevők már meglévő tudására, ismereteire készségeire és gyakorlatára épít.  A fejlesztésben résztvevők ennek megfelelően határozzák meg saját „megfelelőségi szintjüket”. Saját képességeik és lehetőségeik ismeretében maguk határozzák meg a kidolgozott és elfogadott sztenderdeket.  A képzés nagyban épít a szervezetben dolgozók aktív részvételére a rendszer kialakítása során, így már a rendszerépítés kezdeteitől elkötelezettek és naprakészek a munkatársak a rendszer tekintetében.  A moduláris felépítés lehetővé teszi az igénylő szervezetek számára, hogy saját ütemükben, saját idő-, és erőforrásbeli lehetőségeik szerint haladjanak.

A Szia Minőségi Modell bevezetésének előnyei  A szervezetben zajló folyamatok átláthatóvá, a külső partnerek, ügyfelek és a munkatársak számára követhetővé válnak.  Az ügyfélpanaszok kezelése jelentős mértékben leegyszerűsödik, mert nyomonkövethető kritériumrendszer alakul ki.  Ezáltal is növekszik a szervezet működési biztonsága.  A rendszer rugalmasságának köszönhetően lehetőség van más minőségi modellekkel való összeegyeztetésére (E-qualin, ISO, kormányzati sztenderdizációs projekt).

Kontakt  A program keretében lehetőséget adunk kedvezményes csoportos képzés igénybevételére, amely során a különböző intézményekből jelenlévő résztvevők megoszthatják egymás között tapasztalataikat, tanulhatnak egymástól. Ha további kérdése van, vagy bővebb információt szeretne kapni a rendszerről, kérjük, forduljon munkatársainkhoz bizalommal!  Elérhetőségeink:  Szociális Innováció Alapítvány  1073 Budapest, Erzsébet krt. 51.  Tel./Fax: 