ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
Advertisements

Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
ÜDVÖZÖL a WowWe.
Az élet körfolyamat Mit jelent az életben a siker?... A magyarázat nagyon egyszerű.
ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek?
II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Miért jobb egy (nem csak) geolokációs mobil kutatási rendszer? 1 HWSW – App!mobile konferencia, MOM Budapest, november 13. Pintér Róbert.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Statisztikák. Foursquare • 2014 Januári adatok forrás: foursquare.com/about • Több mint 45 millió felhasználó • Több mint 5 milliárd check-in • Több mint.
Mi is az a Multi-Level Marketing?
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
AgeLOC ® Galvanic Body Trio Bevezetés: május 2.
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
Jutalék Terv.
FEDEZD FEL A NEXEUROPE-ot. A cég • Október • Adómentes, 7 éves cég • 2009-es terjeszkedés Oroszországba & Mexikóba • Széles piac! Németországban.
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
A Life Wave értékesítési terve
Közösségi portálok használata
Török József Üzletfejlesztési igazgató Székesfehérvár, január 30. Tőkefinanszírozás.
Török József Üzletfejlesztési igazgató Szombathely, április 10. Tőkefinanszírozás.
Tőkefinanszírozás Török József Üzletfejlesztési igazgató Kecskemét, november 28.
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
A fizetés, mint életstílus Kontaktus nélküli fizetés a mindennapokban Zsámboki Gábor, vezérigazgató Állami Nyomda Nyrt.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Közösségi oldalak használata
Török József Üzletfejlesztési igazgató Miskolc, május 15. Tőkefinanszírozás.
Az iWiW platform Szabó Márton Origo Zrt.. Az iWiW számokban 4,3 millió regisztrált felhasználó Napi 1,2 millió egyedi felhasználó Az összes regisztrált.
A Mahara 1.4 újdonságai és a Mahara.hu portál
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
A tőkebefektetés 50 árnyalata Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, december 11.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
SoundCloud.
Social Media 2015-ben, üzleti szemmel - avagy merre tart a közösségépítő világ? Kulcsár István Róbert 1.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.

Online megjelenési javaslat a részére Január 20.
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Internet tudományos használata Skultéti Attila 2015.
ÁtláthatóságBiztonság Hosszú működés Stabilitás. Hatalmas kereseti lehetőség Rugalmas és széles körű szolgáltatás Sokféle jövedelemszerzés Megbízható.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Partnerség és együttműködés
Előadás másolata:

iLA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató

iLA Az alkalmazás, ami több módon fizet Hogyan tudsz profitálni a robbanásszerű mobilalkalmazás iparágból?

A mobil alkalmazások iparának fejlődése milliárd USD milliárd USD 2015 (becslés) 30 milliárd USD milliárd USD

iLA Az alkalmazás, ami több módon fizet Az iLA lehetőséget ad egy átlagembernek is, hogy részese legyen ennek a fejlődő iparágnak

3 jövedelmező iparág egyben Multi-Billion Dollar Personal Development Industry Multi-Billion Dollar Mobile Application Industry Multi-Billion Dollar Network Marketing Industry Mobilalkalmazás, network marketing ipar, személyi fejlődés

iLA Az alkalmazás, ami több módon fizet Az iLA minden héten egy személyes fejlődési videót hoz el a mobilodra Időgazdálkodás Célok Személyes fejlődés Vezetési fejlődés Üzleti fejlődés Vagyonmenedzsment… stb.

iLA Kincset érő információkat tartalmaz: A videó archívumban mindig elérheted a videókat Célok elérése Kapcsolatteremtés A sikerek új szintjének elérése Segít kihozni a maximumot az életedből

iLA Hírek blog Naprakész információk az iLA-ról Videótartalmak Promóciós hírek Bónusz motivációs cikkek

iLA Megosztás Növeld meg az üzletedet a megosztás lehetőséggel A legegyszerűbb mód, hogy megduplázd rendszered Az üzenet automatikusan tartalmazza a linkedet, mások könnyedén tudnak csatlakozni

iLA The app that pays in so many ways iLA fejlesztője John Marr, a Savage Apps igazgató

iLA Az alkalmazás, ami több módon fizet Az emberek szeretni fogják az iLA-t, mert: Motiváltak, bátrak, sikeresek lesznek Pénzt keresnek, ezáltal jól érzik magukat

iLA Rohamosan el fog terjedni rövid időn belül Egyszerű regisztráció Nincs rizikó Az aktív tagok pénzt keresnek Egyszerű megosztani

iLA Az alkalmazás, ami több módon fizet 3X7 Kiterjeszthető Mátrix

3X7 Kiterjeszthető mátrix 1 = $ = $.80 3 = $.10 4 = $.10 5 = $.05 6 = $.10 7 = $1.10 $2, direkted lehet. A rendszer egyszerű: szerezz 3 embert, tanítsd meg őket. Ha az első két szintet feltöltötted, az alkalmazás ingyenes. Ha teljesen feltöltődött a mátrixod, 2500$-t kereshetsz havonta.

$2, egy hónapban (vagy több) 3X7 Mátrix

Ösztönzések az ajánlóknak Hozz 3 ajánlót és Managing Associate leszel (MA) Extra $ havonta 10% bónusz a mátrix kifizetésekből $ minden emberért, aki feltöltötte a mátrixot $5 MA $5

Ösztönzések az ajánlóknak Direktben ajánl 6-ot és Senior Associate leszel (SA) További extra $3, havonta 20% $ minden egyes ember után, aki feltöltötte a mátrixot $8 SA $3 $8

Ösztönzések az ajánlóknak Direktben ajánl 10 embert és Executive Associate leszel (EA) Extra $10, havonta 40% bónusz a mátrix kifizetéseikből $1, minden egyes ember után, aki feltöltötte a mátrixot EA $1 $9

Two Options of Involvement Részvétel a mátrixban Az egyetlen feltétele a munkának, hogy aktív legyél. 1. Csatlakozz 9.95 dollárért. 2. Szerezz két felhasználót $6.95-ért, vagy aktív tagot $9.95-ért

Two Options of Involvement Legyél iLA tag $9.95 egy hónapban 3. iLA tagként…: Élvezheted a heti videó tartalmat Lesz egy személyes weboldalad, ahová meghívhatsz másokat Pénzt kereshetsz a mátrixból Hozzáférhetsz az iLA archívumhoz Saját üzleted lehet

Hogyan kezdj hozzá? Fordulj ahhoz az emberhez, aki meghívott téged erre a webkonferenciára Hívj meg másokat is a webkonferenciára, ajánld az üzletet